مشاهده نسخه کامل
: کمک برای نصب اسکنر در ویندوز سون 64 بیتی
سلام
بعد از نصب ویندوز 64 بیتی دیگه نتونستم اسکنر رو نصب کنم
راههایی هم که بعضیا معرفی کردن مثلا وقتی سی دی اسکنر رو میذارم داخل دستگاه روی گزینه Install.exe کلیک راست کرده و گزینه Properties رانتخاب کنید . بعد سربرگ Compatibility را انتخاب کنید وگزینه Run this program in Compatibility Mode را تیک بزنید و ...
رو انجام دادم ولی جوابی نداد
روی Drive Instalation کلیک میکنم همون اول ارور میده و نصب نمیشه :n03:
ارورش اینه
Error installing iKernal.exe: (0*a00) ok
مدل اسکنر: Genius / color page - HR6X Slim
در ضمن برای این مدل اسکنر درایور آپدیت شده ویندوز سون 64 بیتی ارایه نشده.
این را امتحان کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز تنها راهش اینه که بتونی درایور جدید اون اسکنر رو از شرکت سازندش دانلود کنی. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه درایور جدید سازگار با ویندوز شما نداره یا باید قید اسکنر رو بزنی یا ویندوز 64 بیت رو.
موفق باشی ...
دوست عزیز تنها راهش اینه که بتونی درایور جدید اون اسکنر رو از شرکت سازندش دانلود کنی. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه درایور جدید سازگار با ویندوز شما نداره یا باید قید اسکنر رو بزنی یا ویندوز 64 بیت رو.
موفق باشی ...
من این اسکنر رو روی لپ تاپم که ویندوز سون 64 بیت داشت نصب کردم و مشکلی هم پیش نیومد
ولی روی کامپیوتر که میخوام نصب کنم ارور میده
نمیشه که قیدشو بزنم
باید مساله رو حل کنیم نباید که صورت مساله رو پاک کنیم
چرا هیشکی جواب نمیده دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟
یه راه دیگه هم داره
میتونی یه ویندوز XP معمولی به صورت مجازی برای خودتت نصب کنی و از اسکنر توی اون استفاده کنی. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم الان یه ویندوز 8.1 (ویندوز اصلی) و یه ویندوز XP به صورت مجازی دارم و هر نرم افزاری که با نصبش مشکل دارم توی ویندوز مجازی نصبش میکنم.
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست که این مشکل حل بشه؟
حتما باید ویندوز اکس پی مجازی نصب کنم؟
پس چطور این اسکنر روی لپ تاپم نصب شد و مشکلی پیش نیومد؟
Enemy Killer
26-01-2014, 15:22
سلام ازطریق device manager اقدام به نصب درایور کردید ؟
سلام ازطریق device manager اقدام به نصب درایور کردید ؟
نه اینکارو نکردم
ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه
همش همین ارور رو میده
Error installing iKernal.exe: (0*a00)
Enemy Killer
27-01-2014, 21:43
سلام
این کارو انجام بده اگر درایور را از روی سیدی نصبش می کنید (اگر هم از سیدی نیست) اونو توی دسکتاپ کپی کنید .
اگر درایور را به دسکتاپ کپی کردید یکبار بررسی کنید ببینید نصب انجام می شود .
اگر نصب انجام نشد .
مراحل نصب درایور از طریق Device Manager را می نویسم
اسکنر را روشن کرده و کابل انرا وصل کنید
بر روی My Computer کلیک راست کنید .
گزینه Properties را انتخاب کنید
گزینه Device Manger را از سمت چپ بالای پنجره انتخاب کنید
حالا لیست سخت افزار سیستم خودتون را می بینید . سخت افزاری که درایورش نصب نشده باشد ایکون یک علامت سوال زرد رنگ را دارد .
امکان دارد تعدادی از این ایکون ها وجود داشته باشد باید اسکنر را از ان بین شناسایی کنید معمولا نام دستگاه ذکر می شود ولی اگر نتوانستید انرا شناسایی کنید
کابل دستگاه را جدا کنید ان ایکونی که حذف می شود دستگاه شماست
کابل را مجددا وصل کنید .
روی ایکون مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه Update Driver Software را انتخاب کنید .
در این صفحه Browse My Computer For Driver Software کلیک کنید
در این صفحه از طریق گزینه Browse پوشه درایور را که در دسکتاپ کپی کردید انتخاب کنید
پوشه های دسکتاپ در اخر صفحه قرار دارند
( وارد پوشه درایور شوید و دقیقا پوشه ای که درایور Windows Seven 64Bit در ان قرار دارد را انتخاب کنید اسم فولد متناسب با نوع درایور تنظیم شده است )
ok را انتخاب کنید
Next را انتخاب کنید
اگر مراحل را درست رفته باشید و مشکلی نباشد باید درایور شما نصب شود
( وارد پوشه درایور شوید و دقیقا پوشه ای که درایور Windows Seven 64Bit در ان قرار دارد را انتخاب کنید اسم فولد متناسب با نوع درایور تنظیم شده است )
بابت راهنماییتون ممنون دوست عزیز ولی من گفتم این شرکت درایور Windows Seven 64Bit ارایه نکرده.
Enemy Killer
30-01-2014, 19:01
سلام روی لپتاپتون درایورش نصب شد . یا اینکه اصلا ازتون درایور نخواست .
farzanehg1370
06-04-2015, 18:45
منم همه اینکار ها رو انجام دادم هر روشی که بگید اما مدام میزنه not supported os نمیدونم چکار کنم دیگه لطفا راهنمایی کنید
حلماسادات
09-07-2019, 18:15
سلام
من مشکل درایور اسکنر hr6x slim دارم
- - - Updated - - -
سلام
من مشکل درایور اسکنر hr6x slim دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.