ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای ارتقای کارت گرافیک

happyfeat
20-01-2014, 11:16
سلام خدمت همه دوستان
من قصد ارتقای کارت گرافیکم رو دارم و به علت اینکه مدتی هست اطلاعاتم در مورد سخت افزار های جدید آپدیت نیست ، از دوستان تقاضای مشاوره دارم
مشخصات سیستمم به شرح زیر هستش
Cpu : Intel core i5 2500K
mb: p67 Extreme 4 Asrock
ram : 8 gig 1600
VGA : Amd 6950 Cross Fire
حالا من چه انتخاب هایی دارم که کارایی بهتری نسبت به کارت های خودم داشته باشه؟؟!!
نظرتون در مورد کارت های سری R9 چی هستش و چه قدر نسبت به کارت های خودم بهتره؟؟!!
با ارتقا کارت از نظر پردازنده و ایینکه مادربردم PCI -EX 2 هستش مشکلی برام پیش نمیاد؟؟!!
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید مطرح کنید ممنون میشم :n13::n16:

vahid-suarez
20-01-2014, 13:45
كارتهاي جديد pci 3 هستن و اگه بخوايد pci 3 رو pci 2 بندازيد گلوگاه ايجاد ميشه و ١٠ تا ١٥ ٪ از قدرت كارت كم ميشه !! بودجتون رو هم مشخص كنيد !

Ali*Reza
20-01-2014, 13:59
سلام.
کانفیگ خودتون به نظر من هنوز هم جزو سیستمهای قدرتمند و تقریبا بروز هست.
برای پردازنده که فکر نمیکنم مشکل از لحاظ ایجاد گلوگاه باشه. همچنین میتونین در صورت لزوم اور هم بکنین.
برای گرافیک هم کراس 6950 پرفرمنس قابل قبولی به نظر من میده و ممکنه خرید گرافیک جدیدتر و بروزتر خیلی اختلافی از لحاظ پرفرمنس نداشته باشه. ( مگر در شرایط خاص )
برای شکاف PCIe 2.0 به نظر من مشکلی نیست و حتی قدرتمندترین کارتها هم ممکنه از همه ظرفیت این شکاف نتونن استفاده کنن و فقط ممکنه در حالت کراس یا اسلای دوکارت خیلی قدرتمند مثل GTX 780 Ti کمی گلوگاه ایجاد بشه.
حداکثر بودجه رو مشخص کنین.

happyfeat
20-01-2014, 14:56
ممنونم از شما دو دوست عزیز
حد اکثر تا 1600 میخواهم هزینه کنم . خودم هم مردد بودم که با کارت هایی که الان دارم چه قدر افزایش پرفورمنس خواهم داشت .بیشتر نظر خودم روی R9 290 بود و می خواستم بدونم نسبت به کارتهای خودم چه قدر افزایش پرفورمنس میده . از این لحاظ میگم چون تو بازی هایی مثل کد جدید و بتلفیلد روی آلترا لگ داشتم و افت فریم گفتم احتمال داره که از کارایی کارت ها باشه و نیاز به ارتقا داشته باشم
اگه احتلاف زیادی نداشته باشن که منصرف میشم
ممنون از راهنمایی های دوستان

TREASURES
20-01-2014, 15:40
ممنونم از شما دو دوست عزیز
حد اکثر تا 1600 میخواهم هزینه کنم . خودم هم مردد بودم که با کارت هایی که الان دارم چه قدر افزایش پرفورمنس خواهم داشت .بیشتر نظر خودم روی R9 290 بود و می خواستم بدونم نسبت به کارتهای خودم چه قدر افزایش پرفورمنس میده . از این لحاظ میگم چون تو بازی هایی مثل کد جدید و بتلفیلد روی آلترا لگ داشتم و افت فریم گفتم احتمال داره که از کارایی کارت ها باشه و نیاز به ارتقا داشته باشم
اگه احتلاف زیادی نداشته باشن که منصرف میشم
ممنون از راهنمایی های دوستان
سلام دوست عزیز شما مدل پاورتم مشخص نکردی
اگه از لحاظ پاور مشکل نداری همون R9 290X گزینه ی مناسبی هست ولی قیمتش فک کنم بالای 2 میلیونه ولی از قیمت 280X اطلاع دارم که حدود 1600 هست (البته برند ASUS)

Ali*Reza
20-01-2014, 15:46
به عنوان نمونه کارت 290 از AMD دارای تکنولوژی جدیدتر و پرفرمنس بالاتری نسبت به کارتهای شما هست ولی به نظر من این اختلاف اونقدر نیست که ارزش داشته باشه کارتهای فعلیتون بفروشین.
ولی در حالت کلی اگر ضرر مالی براتون اهمیت نداره ، میتونین در رنج قیمت 1.600 کارت Gigabyte GTX 770 OC 4GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تهیه کنین.