مشاهده نسخه کامل
: سیاه شدن تصویر در حین بازی
سلام دوستان.
چندوقتی میشه که وقتی که وارد یه بازی میشم تصویر به صورت رندوم هر سه چهار ثانیه سیاه میشه و دوباره به حالت اول میگرده. هیچ کرشی در کار نیست و بازی درحال اجرا شدنه.
تقریبا با اکثر بازی ها این مشکلو دارم.
یکی دوبار با باز و بسته کردن کارت گرافیک از اسلاتش مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پدیدار شده.
به نظرتون کارت رو بفرستم گارانتی یا مشکل از پاور؟؟
در ضمن من با این پاور تونستم راحت با GTX 460 کار کنم وحتی اورش کردم.....
این سیستمم :
CPU : intel E8600
RAM : 4GB
VGA : XFX 6870 1GB
Power : 580W
سلام دوستان.
چندوقتی میشه که وقتی که وارد یه بازی میشم تصویر به صورت رندوم هر سه چهار ثانیه سیاه میشه و دوباره به حالت اول میگرده. هیچ کرشی در کار نیست و بازی درحال اجرا شدنه.
تقریبا با اکثر بازی ها این مشکلو دارم.
یکی دوبار با باز و بسته کردن کارت گرافیک از اسلاتش مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پدیدار شده.
به نظرتون کارت رو بفرستم گارانتی یا مشکل از پاور؟؟
در ضمن من با این پاور تونستم راحت با GTX 460 کار کنم وحتی اورش کردم.....
این سیستمم :
CPU : intel E8600
RAM : 4GB
VGA : XFX 6870 1GB
Power : 580W
اگه از همه چی مطمئن هستید یعنی ویندزو ویروس درایورهای و دمای قطعات هیچ کدوم مشکل ندارند ابتدا با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید مطمئن که شدید کارت رو بفرستید گارانتی
سلام دوستان
منهم یک همچین مشکلی دارم منتها با این تفاوت که سیستم من بعد چند دقیقه بازی کردن خاموش میشه
کارت من
axtrom gtx 460 se
پاور هم green 530 aeu
به چند تا سایت رفتم و مشکلموو گفتم چند تا تست ازش گرفتم ظاهرا GPU سالم هستش ولی مشکلی که هستش رو تو عکس زیر گذاشتم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربردتون حتما دو تا اسلات pci express داره شما کارت رو روی اسلات دوم که سرعتش x8 هست نصب کردید. یا اینکه اصلا نسخه pci express مادربردتون 2 نیست
اگه این طوری که شما گفتید باشه باعث میشه سیستم خاموش بشه؟
در ضمن به مادر برد هم نگاه کردم مدلش B75 هستش با سوکت 1155
و فقط یک اسلات برای کارت گرافیک هستش اون هم 16 هستش و تا pci exprss 3 هم ساپورت میکنه
اگه این طوری که شما گفتید باشه باعث میشه سیستم خاموش بشه؟
این جواب عکسی که گذاشتین بود .
یعنی مادر بورد مشکل ندراه
ومشکل از کارت گرافیک هستش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.