ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با f8880 سامسونگ (آنتن، منو مخفی و سینما خانگی و...)

mym1450
19-01-2014, 21:36
با سلام
دوستان من چنتا سوال و مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنین یا لینک آموزش بدین
-اول اینکه منو مخفی چه کاربردایی داره و آیا تنظیمات و قابلیت های مخفی ای هست که با فعال کردنشو توصیه کنین؟( ممنون میشم توضیحات کاملی در اختیارم بذارین یا لینک بدبن)
-دوم اینکه من تی وی رو از سایت دیجی کالا گرفتم که روش یه سینما خانگی 6+1 هدیه داشت. مشکلم اینه که صدای تلویزیون وقتی به سینما خانگی وصل میکنم فقط از یه باندش صدا میاد و بقیه صدا ندارن! برای این مشکل راهی هست؟ تو راهنمای سینما خانگی خوندم این مشکل بخاطر نوع سیگنال صوتی ای هست که از تلویزیون میاد! اگه اینطوره چیکار میشه کرد؟ تو منو مخفی تنظیم خاصی هست؟
-سوم اینکه آنتن تلویزیونم ساده و قدیمیه اما مشکل زیادی نداره با این حال گاهی تصویر پرش پیدا میکنه و رنگی رنگی میشه. میخواستم آنتن بگیرم ممنون میشم پیشنهادتونو در مورد مارک و نوع آنتن بدین...
-چهارم، مساله دیگه اینکه برای برقراری اتصال بین لپتاپ یا گوشی یا موس بیسیم یا... با تی وی چه مطالب و ترفندایی هست؟ مثلا چطور میشه تصویر گوشی و لپتاپ رو روی تی وی توسط وای فای و... بندازیم و برعکس؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارین

matinpour
19-01-2014, 23:40
با سلام
دوستان من چنتا سوال و مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنین یا لینک آموزش بدین
-اول اینکه منو مخفی چه کاربردایی داره و آیا تنظیمات و قابلیت های مخفی ای هست که با فعال کردنشو توصیه کنین؟( ممنون میشم توضیحات کاملی در اختیارم بذارین یا لینک بدبن)
-دوم اینکه من تی وی رو از سایت دیجی کالا گرفتم که روش یه سینما خانگی 6+1 هدیه داشت. مشکلم اینه که صدای تلویزیون وقتی به سینما خانگی وصل میکنم فقط از یه باندش صدا میاد و بقیه صدا ندارن! برای این مشکل راهی هست؟ تو راهنمای سینما خانگی خوندم این مشکل بخاطر نوع سیگنال صوتی ای هست که از تلویزیون میاد! اگه اینطوره چیکار میشه کرد؟ تو منو مخفی تنظیم خاصی هست؟
-سوم اینکه آنتن تلویزیونم ساده و قدیمیه اما مشکل زیادی نداره با این حال گاهی تصویر پرش پیدا میکنه و رنگی رنگی میشه. میخواستم آنتن بگیرم ممنون میشم پیشنهادتونو در مورد مارک و نوع آنتن بدین...
-چهارم، مساله دیگه اینکه برای برقراری اتصال بین لپتاپ یا گوشی یا موس بیسیم یا... با تی وی چه مطالب و ترفندایی هست؟ مثلا چطور میشه تصویر گوشی و لپتاپ رو روی تی وی توسط وای فای و... بندازیم و برعکس؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارین

دوست عزیز
منوی مخفی را فقط زمانی که تلویزیون مشگلی داشته باشد آن هم بواسطه شخصی که اطلاعات کاملی از عملکردهای این منو را دارد می توانید وارد و از آن استفاده کنید که اگر بدون اطلاعات وارد و آیتمی را خواسته ویا نا خواسته تغییر دهید دچار خسارت شدیدی خواهید شد
سیستم سینمای خانگی را با استفاده از یک کابل HDMI و یک کابل نوری یا همان اپتیکال که پشتیبانی از دو کانال است متصل کنید سینما خانگی قادر است که ازکانال صوتی 5.1 از پخش دیجیتال حمایت می کند. برای گوش دادن به صوتی 5.1 کانال از دستگاه های خارجی، اتصال دستگاه به تلويزيون ازطريق کابل HDMI و کانکتور خروجی ديجيتال صوتی دستگاه را به طور مستقيم به سيستم سينمای خانگی وصل کنيد
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMI به تلویزیون وصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بیندرگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره یعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمایخانگی و نه تلویزیون وصل کنید.

و برای اتصال موبایل باید برنامه سامسونگ لینک یا allshear در موبایلتان نصب شده باشد و
معکوس صفحه
صفحه منو--> شبکه --->تنظيماتAllShare --> معکوس صفحه نمايش
Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
دستگاه تلفن همراه را به صورت بی سيم در صفحه نمايش تلويزيون خود تان نمايش می دهد .با اين حال، تنها با دستگاه های تلفن همراه که ازAllShare پشتيبانی می کند معکوس صفحه نمايش در دسترس است

اتصال دستگاه تلفن همراه
اجرای عملکرد معکوس صفحه نمايش( شبکه--> تنظيمات AllShare ---->معکوس صفحه نمایش) روش ديگر، دکمه SOURCE و معکوس صفحه نمايش را از ليست منبع انتخاب کنيد پس از آن معکوس صفحه نمايش اجرا می شود، عملکرد معکوس بر روی دستگاه تلفن همراه را اجراکنيد تلويزيون با دستگاه تلفن همراه متصل می شود، و کاربر می تواند صفحه نمايش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلويزيون ببينيد

تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.