مشاهده نسخه کامل
: صفحه نمایش مات یا براق؟
Masoud-2014
19-01-2014, 19:58
سلام دوستان
سوال من اینه که صفحه نمایش مات با غیر مات در لپ تاپ ها چه فرقی داره؟ کیفیت و روشنایی و زیبایی و پررنگی تصاویر در کدوم بهتره؟
من بین این دو مدل گیر کردم و از اونجایی که کیفیت صفحه نمایش در نشان دادن تصاویر و عکس ها برام خیلی مهمه روی گزینه دوم مرددم ...
لطفا کسانی که هردو صفحه نمایش رو دیدن من و راهنمائی کنند...
فرض و براین بزارین که انعکاس نور برام مهم نیست و اکثر اوقات تو خونه ام و فقط کیفیت نمایش تصاویر واسم مهمه
دو مدل :
1- lenovo G500 i7
2-HP Probook 450 GO
red_avalanche
21-01-2014, 16:36
صفحه نمایش های مات نور محیطی رو کمتر بازتابش میدن برا همین چشمها رو کمتر اذیت میکنن،
از طرف دیگه صفحات براق معمولن روشنایی بیشتر و زاویه دید بازتری دارن
oOomid.M
21-01-2014, 18:38
سلام دوستان
سوال من اینه که صفحه نمایش مات با غیر مات در لپ تاپ ها چه فرقی داره؟ کیفیت و روشنایی و زیبایی و پررنگی تصاویر در کدوم بهتره؟
من بین این دو مدل گیر کردم و از اونجایی که کیفیت صفحه نمایش در نشان دادن تصاویر و عکس ها برام خیلی مهمه روی گزینه دوم مرددم ...
لطفا کسانی که هردو صفحه نمایش رو دیدن من و راهنمائی کنند...
فرض و براین بزارین که انعکاس نور برام مهم نیست و اکثر اوقات تو خونه ام و فقط کیفیت نمایش تصاویر واسم مهمه
دو مدل :
1- lenovo G500 i7
2-HP Probook 450 GO
صفحه نمایش های مات نور محیطی رو کمتر بازتابش میدن برا همین چشمها رو کمتر اذیت میکنن،
از طرف دیگه صفحات براق معمولن روشنایی بیشتر و زاویه دید بازتری دارن
سلام علیکم
من خودم Hp Probook 450 دارم که صفحه اش مات هست دقیقا پشت سرم تو اتاق یه مهتابی روشنه ولی اصلا هیچی نورش روی صفحه نمایش لپ تاپم تاثیری نداره اما متاسفانه زاویه دیدش محدود هست ولی خوب خوبه بنظرم
زیاد چشم و خسته نمیکنه و اذیت نمیکنه ! دیگه هرکدوم مزایا و معایبی دارن دیگه
Highbury
22-01-2014, 10:35
صفحه نمایش مات مناسبتر است
سوال منم هستش من میخوام برای دین فیلم full hd کدوم لب تا بهتره :n13:
Masoud-2014
23-01-2014, 19:22
صفحه نمایش مات مناسبتر است
میگن برای گرافیست ها صفحه نمایش غیر مات مناسبتره و کیفیت تصاویر در غیر مات ها بیشتره
leo.unique
23-01-2014, 19:59
به نظر من مات بهتره اما از برایتنس بالای lenovo G500 هم نمیشه به سادگی گذشت:n06:
میهن دوست
03-02-2014, 14:15
من Lenovo G580 دارم که صفحه نمایشش براقه، حتی توی محیط خونه و در شب هم انعکاس نورش یکم آزار دهندست. مگه اینکه زاویه صفحه نمایشش رو جوری تنظیم کنید که نور لامپها توش نیفته. اما وقتی صفحه نمایش رنگ تیره زیاد داره عکس خودم میفته توش. به نظر من صفحه مات بهتره حتی اگه کیفیت کمتری هم داشته باشه.
tiyam 01
04-02-2014, 13:04
براق واسه داخل ساختمون هست، مات واسه محیط بیرون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.