مشاهده نسخه کامل
: بالاخره صداوسیما «ساز» را نشان داد
Saeed Dz
19-01-2014, 16:02
گروه سامان علی پور (آوای پارسیان) برای اولین بار در شبکه یک سیما و برنامه «صبح بخیر ایران» سازهای خود را بروی صحنه آوردند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار موسیقی ایرانیان، نکته جالب این برنامه زمانی بود که شبکه یک برخلاف انتظار مخاطبین، حین اجرای موسیقی، نوازندگان را سانسور نکرد و اعضای گروه را همراه با سازهایشان پخش کرد.پیش از این تلویزیون به طرق مختلف اجرای خوانندگان را بدون نمایش گروه نوازندگان و سازها پخش می کرد که طی هفته های اخیر هم هنرمندانی همچون همایون شجریان، حسین علیزاده و علیرضا قربانی در مصاحبه هایی در این زمینه گلایه هایی کرده بودند.در ادامه عکسهای این حضور را می توانید از موسیقی ایرانیان ببینید.
خب خدا رو شکر که کوچک ترین حق جامعه موسیقی این مملکت و مردم بینوا، سهواً یا عمداً بهشون رسید
امیدوارم ادامه داشته باشه و صرفاً از دستشون در نرفته باشه ...
اینکه این اتفاق در شبکه 1 افتاده خبر خوبیه ...
چون مثلاً شبکه 4 یا 7 کمی تابو شکن تر هستن و اگه اونجا این اتفاق می افتاد، می شد گفت زیرسبیلی رد کردن
ولی شبکه 1 سیاستاش فرق داره
دیشب هم اتفاقاً تو رادیو هفت (برنامه منصور ضابطیان عزیز در شبکه آموزش) بچه های گروه پالت اومده بودند و به نشانه اعتراض به سیاست های صدا و سیما، در حالی که وانمود میکردند مشغول نواختن ساز هستند، به اجرای موسیقی پرداختند.
این گروه موسیقی، با اجرای یک آهنگ در حالی که به صورت خیالی سازهایشان را به دست گرفته بودند نسبت به ممنوعیت نمایش ساز در صدا و سیما واکنش نشان دادند.
اینم ویدئوی این حضور و اجرا :
M O H A MM A D
19-01-2014, 17:03
شبکه مازندران که سازها رو بدون سانسور نشون میده...ولی خداروشکر این شبکه یک(شبکه میلی) هم این کار رو می کنه
ولی من چِشَم آب نمیخوره و باید منتظر موج انتقاد از سوی... ، .... و .... باشیم!:n09: حالا جای خالی رو خودتون یه جور پر کنید دیگه!:n02:
Saeed Dz
19-01-2014, 17:07
تا اونجا که من اطلاع دارم فعلن واکنش منفی نسبت به این موضوع مطرح نشده و تمام واکنش ها مثبت بوده. البته اگر جریان رادیکال پایداری مثل دیگر موضوعات واکنش نشون نده!
امیدوارم در این رابطه خبر های مثبت بیشتری قرار بدیم.
M O H A MM A D
19-01-2014, 17:23
دیشب هم اتفاقاً تو رادیو هفت (برنامه منصور ضابطیان عزیز در شبکه آموزش) بچه های گروه پالت اومده بودند و به نشانه اعتراض به سیاست های صدا و سیما، در حالی که وانمود میکردند مشغول نواختن ساز هستند، به اجرای موسیقی پرداختند.
این گروه موسیقی، با اجرای یک آهنگ در حالی که به صورت خیالی سازهایشان را به دست گرفته بودند نسبت به ممنوعیت نمایش ساز در صدا و سیما واکنش نشان دادند.
خیلی خیلی جالب بود کوروش جان!
امیدوارم صداوسیما و این زنجیره صداوسیما دست از لجبازی برداره!
یک اسکرین شات از این اجرا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Saeed Dz
19-01-2014, 17:27
خیلی خلاقانه، انتقادی و ستودنیه. :n02:
اتفاقا ديشب شبكه اموزش اقاي رسول نجفيان رو اورده بودن و ايشون هم ميخوندن و هم ساز مي زدن و جالب اينجا بود كه سازشون رو هم ديديم :n02: كلي تعجب كرده بوديم ....
farzan311
19-01-2014, 18:20
من نمیدونستم همچین ممنوعیتی وجود داره الان که این خبرو خوندم دارم فکر میکنم واقعا نشون دادن ساز چه مشکلی میتونه ایجاد میکنه؟
مردم بفهمند این اهنگ ها صداشون از چی در میاد بده؟:n02:
یا اینکه شاید چند نفر این علاقه براشون به وجود بیاد که برند نواختن این ساز ها رو یاد بگیرند بده؟
یا نماد و اشکال مشکل داری تو ساخت این ساز ها به کار رفته؟:n13:
اینم مثل خیلی از کارهای دیگه شون کاملا بی منطق و مسخره است
M O H A MM A D
19-01-2014, 18:29
من نمیدونستم همچین ممنوعیتی وجود داره الان که این خبرو خوندم دارم فکر میکنم واقعا نشون دادن ساز چه مشکلی میتونه ایجاد میکنه؟
مردم بفهمند این اهنگ ها صداشون از چی در میاد بده؟:n02:
یا اینکه شاید چند نفر این علاقه براشون به وجود بیاد که برند نواختن این ساز ها رو یاد بگیرند بده؟
یا نماد و اشکال مشکل داری تو ساخت این ساز ها به کار رفته؟:n13:
اینم مثل خیلی از کارهای دیگه شون کاملا بی منطق و مسخره است
این فرصت رو به اهل هنر بدن که موسیقی رو به وسیله ی رسانه ی ملی به مخاطبینشون عرضه داشته باشن
در مورد حرمت موسیقی و نظرات موافق و مخالفش زیاد بحث شده و ادامه دادنش فقط باعث تنش (و احیاناً بسته شدن درب انجمن موسیقی :دی) میشه
فعلاً فقط باید امیدوار بود به دوران تازه ... :n16:
ماشا الله به پیشرفت تو قرن 21 !!:n19:
Morteza4SN
20-01-2014, 22:54
سلام خب یه کم این خوشحالی تلخه ولی امیدوارکننده است
اتفاقاً توی برنامه رادیو هفت به مناسبت شب ولادت پیامبر اجرای دو نفره از موسیقی متن فیلم محمد رسول الله با دف و عود رو با سازشون نمایش دادن
خیلی خوبه که تی.وی از نمایش جواد رضویان با پیت حلبی به اینجا رسیده!
M O H A MM A D
21-01-2014, 00:13
این تاپیک کم کم داره رنگ و بوی سیا/سی میگیره
و با توجه به مقررات فروم و به قول کوروش جان تا درب انجمن موسیقی رو تخته نکردن بهتره بی خیال شیم:n09:
powerslave
21-01-2014, 01:59
خوب من الان این تاپیک رو دیدم.
به نظرم جملۀ به مرگ بگیره تا به تب راضی بشه اینجا صدق میکنه.
حالا سازهای دیگه رو به هربهانه ای (غربی بودن و ...) نمایش نمیدن یه چیز دیگست ولی این ها که دیگه ساز سنتی هستن و فکر نمیکنم ایراد منطقی ای بهشون وارد باشه و امیدوارم این حرکت با سنگینی هنرمندان همراه باشه و شورش رو در نیارن. شاید همین کار یه اهرمی بشه برای آشنایی جوون ها با فرهنگ خودمون.
من اعتقادی به اجبار تو فرهنگ ندارم ولی خوب لنگه کفش هم تو بیابون نعمته.
تهیهکننده برنامه تلویزیونی «صبح بهخیر ایران» گفت: اینکه برای چند ثانیه سازهای گروه موسیقی «آوای پارسیان» در تلویزیون به نمایش درآمد، اشتباه من بود و هیچ ربطی به مسئولان صدا و سیما ندارد.
به گزارش کافه سینما، «غلامرضا بختیاری» در گفتوگو با فارس گفت: ما در برنامه صبح بخیر ایران به مناسبت روز میلاد پیامبر (ص) اقدام از گروه موسیقی «آْوای باران» دعوت کردیم تا برای اجرای موسیقی به برنامه «صبحبخیر ایران» بیایند.
وی ادامه داد: در حین اجرای برنامه، اشتباهی از سوی ما سازندگان برنامه روی داد و به مدت 10 ثانیه تصویری از گروه موسیقی به همراه سازهایشان نشان داده شد که بلافاصله با واکنش شبکههای خارجی و البته رسانههای همسو با آنها در داخل ایران همراه شد.
بختیاری تصریح کرد: تصویری که از سازها روی آنتن تلویزیون رفت، ربطی به تغییر و تحول در نگاه و یا عملکرد سازمان صداوسیما ندارد و فقط اشتباه سهوی بود که از سوی ما روی داد و البته من پای پیامد این اشتباه هم میایستم.
وی ادامه داد: آنچه در این میان برای من خیلی جالب بود، این نکته بود که تعدادی از رسانههای داخلی کاملا هم سو با رسانههای بیگانه عمل میکنند و در این مسیر حتی یک واو از خبر و مطلبشان را هم عوض نمیکنند. اگر واقعا برخی از این روزنامهها و سایتهای خبری به سوژه برای رسانههایشان نیاز دارند تا بتوانند فروش کنند، به ما خبر بدهند تا برایشان سوژه فراهم کنیم.
+
خطوط قرمز یکی یکی میشکنند؟
در شرایطی که نمایش گروه ارکستر سنتی با سازهایشان در برنامه صبح بخیر ایران با واکنشهای متعددی رو به رو شده، دقایقی پیش در برنامه ۹۰، پخش اجرایی از یک اپرا با تکخوانی زن، اتفاق غیرمنتظره دیگری در صدا و سیما به حساب میآید.
به گزارش کافه سینما در بخشی از اجرایی از این اپرا که روی تصاویری از دربی تهران، پخش میشد، تک خوانی یک زن، آواز کر را ادامه میداد. اتفاقی که در تلویزیون بی سابقه است. لازم به ذکر است که تهیه کننده صبح بخیر ایران، پس از واکنشها، نمایش تصاویری از ارکستر زنده با سازهای سنتی را یک اشتباه شخصی اعلام کرده، و گفته پخش این تصاویر، سیاست صدا و سیما نبود.
M O H A MM A D
21-01-2014, 23:05
درسته امروز شرق خوندم.نوشته بود 10 ثانیه نبود، حول حوش 12 13 دقیقه بود...اون خبر دومی گفتی خیلی عجیبه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.