ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راحتترین بازی ساز دنیا ، در کمترین زمان ممکن یک بازی تاور دیفنس بسازید، بازی کنید و به اشتراک بذارید.

tfh1368
19-01-2014, 13:48
راحتترین بازی ساز دنیا ، در کمترین زمان ممکن یک بازی تاور دیفنس بسازید، بازی کنید و به اشتراک بذارید.

با سلام خدمت تمامی دوستان یه پروژه جدید رو شروع کردم

این پروژه مربوط میشه به یه نرم افزار بازی سازی

به طوری که شما مسیر حرکت دشمن رو مشخص میکنین و اسپرایت تاور ، مسیر ، درخت و ... رو تغییر میدین

و در اخر یه بازی براتون خروجی میگیره با امکانات شما با مراحل طراحی شده توسط شما

اینم یه شات از نرم افزار Ultra Tower defense maker

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tfh1368
20-01-2014, 13:53
یه شات از قسمت تغییر بک گراند

اینم یه شات از قسمت تغییر اسپرایت دشمن

tfh1368
20-01-2014, 16:10
نمیدونم چرا ولی انتظار علاقه و توجه بیشتری رو از طرف دوستان داشتم که ....

پروژه ی بدیه؟

پروژه کوچیکیه؟

کپی برداری از یه پروژه دیگه هست؟

حالا اگه بخواهم ورژن پولیه این نرم افزار رو بسازم چی میشه ؟ حالا که رایگانه این وضع نظرات و لایکها هست!!!!!

واقعا اگه آموزش گلدوزی با انگشت رو میذاشتم خیلی بهتر بود فک کنم

یه شات از تعدا اسپرایت

یه شات از تعداد ابجکت

واقعا انصاف هم بد نیست فک کنم

اونم تو انجمنی به این بزرگی

یعنی واقعا کسی دوست نداره یه بازی تاور دیفنس رو بدون درد سر بدون کدنویسی درست کنه؟؟؟

lord arthas
20-01-2014, 17:55
کارت مثب اینکه سازندگان FPS Creator انتظار داشته باشن انجینشون بهترین FPS سازه دنیا باشه ... !!

tfh1368
21-01-2014, 08:28
من هم نگفتم این نرم افزار من بهترین نرم افزار بازی ساز دنیا هست . بین راحتترین و بهترین فرسنگها راه هست

parvizamd
21-01-2014, 08:34
سلام دوست عزیز

کارت جالبه ولی این جور انجین حقیقا چندان جالب نیست اینجور انجنین ها محدود هستند و انتطاف زیادی ندارند . من خودم شخصا با این جور موتور ها مشکل دارم چون یا نمیشه تو گیم پلی اش دست ببری یا اگرم بخواهی ببری پدرت درمی آد.

شما استعداد خوبی تو گیم میکر دارید سعی کنید باهاش یک بازی خوب بنویسید . گیم میکر زیاد مال نرم افزار نیست هرچند کاربراش براش خیلی برنامه ساختند.

با کمال احترام و تشکر:n12:

ehsan_wwe
22-01-2014, 09:05
میدونی مشکل اینه که الان کد نویس ها کسایی که برا خودشون کلی اسم در کردن تو این انجمن رفت و آمد میکنن
اینجای بیشتر بازدید کننده ها متخصص هستن براشون ساختن تاوردیفنس شاید 2 روز هم طول نکشه (کلا کد دوست دارن )
بازار هدف تو اینجور جاها کمتر هست تو باید بری جاهایی مثل انجمن bazi saz یا انجمن های مجله های بازی سازی (مثل بازی نما و... ) اونا احتمال اینکه رایگان تو مجلشون برات خبر بزنن هم هست
بعد این ماجرا ها تازه کسایی که می خوان وارد دنیای بازی سازی بشن سرو کلشون پیدا میشه و ازت درخاست هایی مکنن که مثلا چجوری میتونم فلان کنم یا .... بعد اونموقع تو باید آپدیت بدی و پله های پیشرفتو یکی یکی بگذرونی:n12:

مهراب سرافرازي
01-10-2015, 17:39
سلام اگه كسي ميتونه جواب بده

من دارم با نرم افزار گيم ميكر ورژن 8 بازي درست ميكنم همه چيز درسته ولي وقتي ميخوام امتحان كنم بازي رو( با استفاده از فلش سيز رنگ)بازي مياد ولي تيك ميزنه يعني صدا هي تكرار ميشه موس تكون نميخوره چند ثانيه اين طوري هست بعد به روم بعدي ميره لطفا راهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم

اگه سوال واضح نبود خصوصي پيام بدين