ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ انتی رفلکس Anti-Reflective و انتی گلر Anti-Glare

timsar jakson
19-01-2014, 10:03
با سلام خدمت دوستان عزیز. دوستان من چند وقتی هست به علت کار زیاد با کامپیوتر چشمام اذیت میشد رفتم پیش پزشک گفت با کامپیوتر کمتر کار کن اما شما میدونید که نمیشه.
من الان قصد خرید یه لپ تاپ رو دارم. بعضی جاها خوندم بعضی لپ تاپ ها صفح نمایشی دارند که ضرر کمتری به چشم میزنند. مثل انتی رفلکس Anti-Reflective و انتی گلر Anti-Glare حالا کلا قضیه این صفحه نمایش ها چیه تاثیری دارند یا نه؟

از دوستان کسانی که این لپ تاپ ها رو میشناسند خواهشا معرفی کنند.
برند برام مهم نیست قیمت هم تا 2 تومن مشکلی نداره حالا بالاتر هم بود بگید.

دوستان فقط و فقط انتی رفلکس Anti-Reflective و انتی گلر Anti-Glare باشه خیلی برام مهمه.

البته این دو مدل رو دیدم نظر شما چیه

ASUS X452 - A

Samsung NP300E5Z-S03

oOomid.M
19-01-2014, 13:16
با سلام خدمت دوستان عزیز. دوستان من چند وقتی هست به علت کار زیاد با کامپیوتر چشمام اذیت میشد رفتم پیش پزشک گفت با کامپیوتر کمتر کار کن اما شما میدونید که نمیشه.
من الان قصد خرید یه لپ تاپ رو دارم. بعضی جاها خوندم بعضی لپ تاپ ها صفح نمایشی دارند که ضرر کمتری به چشم میزنند. مثل انتی رفلکس Anti-Reflective و انتی گلر Anti-Glare حالا کلا قضیه این صفحه نمایش ها چیه تاثیری دارند یا نه؟

دوستان فقط و فقط انتی رفلکس Anti-Reflective و انتی گلر Anti-Glare باشه خیلی برام مهمه.

ASUS X452 - A

Samsung NP300E5Z-S03

سلام داداشی من هم مثل شما هستم و وقتی با pc کار میکنم چشام اذیتم میکنه و میسوزه چشمام
اما چند روزه لپ تاپ hp probook 450 خریدم اصلا چشام رو اذیت نمیکنه حتی شب ها که چراغ اتاق خاموشه باهاش کار میکنم حتی با بالاترین نور صفحه نمایش

Public Enemy
19-01-2014, 16:32

ASUS X452 - A

Samsung NP300E5Z-S03

دوست عزیز anti reflective با Anti Glare فرق داره .

Glare نام آلمانی صفحه نمایش های شیشه ای هست . لذا Anti glare می شه صفحه نمایش مات !

پس برای حل مشکل Anti glare می تونین از لپ تاپ ها با صفحه نمایش مات استفاده کنین .

ولی هنوز ( تا اونجا که من می دونم ) صفحه نمایشی با تکنولوژی Anti glare + Anti reflective ساخته نشده !!!!

شرکت هایی مثل MSI هم برای لپ تاپ هاشون از یه لایه Anti reflective روی صفحه نمایش استفاده کردند . ( صفحه نمایش مات + Anti reflective screen protector )

به نظر من دنبال یه صفحه نمایش مات باشین . سپس لایه محافظ anti reflective برای لپ تاپ تهیه کنین .

و یا از عینک مناسب استفاده کنین