ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا مدل UA40F6100 سامسونگ داریم ؟؟؟؟؟؟

kiapmc
19-01-2014, 03:27
با عرض سلام به همه دوستان

تلویزیون سامسونگ 40F6350 خریداری کردم ولی با اون توضیحاتی که در سایت های اینترنتی دادند متفاوت هست و در منو مخفی که دیدم اینو زده مدل رو UA40F6100

الان سر من کلاه رفته؟؟؟

بدنه تلویزون هم 6350 زده و اینو هم بگم از نمایندهگی خریداری کردم

matinpour
19-01-2014, 10:46

تلویزیون سامسونگ 40F6350 خریداری کردم ولی با اون توضیحاتی که در سایت های اینترنتی دادند متفاوت هست و در منو مخفی که دیدم اینو زده مدل رو UA40F6100

الان سر من کلاه رفته؟؟؟

دوست عزیز
خیر سر شما کلاه نرفته این نام گذاری مخصوص سامسونگ ایران است و معمولا بعضی از کشورها که در داخل این تلویزیونها را اسمبل می کنند برای خودشان نام گذاری های می کنند و این دلیل نمی شود که اصل نباشد چون وقتی که شما وارد منوی مخفی می شوید مدل اصلی که در حال پردازش است همان سامسونگ کره است

HOJJATQQ
09-02-2014, 07:02
سلام دوستان این مدل قابلیت دیجیتال دارد سری چند است

HOJJATQQ
09-02-2014, 09:03
سلام از دوستاني كه اين مدل دارند ميخواستم بدونم كه اين مدل UA40F6100 قابليت ديجيتال دارد .
چون من اين مدل از بندر عباس گرفتم نه فارسي است نه تو منو ديجيتال دارد. لطفا راهنماي كنيد. مرسي

amirrezan95
09-02-2014, 15:47

الان سر من کلاه رفته؟؟؟

سلام دوست عزیز
چند خریدید؟کیفیت در تصاویر دیجیتال چطوره؟

matinpour
09-02-2014, 20:38
سلام از دوستاني كه اين مدل دارند ميخواستم بدونم كه اين مدل UA40F6100 قابليت ديجيتال دارد .
چون من اين مدل از بندر عباس گرفتم نه فارسي است نه تو منو ديجيتال دارد. لطفا راهنماي كنيد. مرسي

دوست عزیز
بله قابلیت دیجیتال دارد این سایت برای مشاهده مشخصات تلویزیونتان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای فعال سازی از این مطلب استفاده کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power

باید از روش فعال سازی استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در
TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])