مشاهده نسخه کامل
: بالا رفتن غیرعادی فضای هارد !!
soheiltaker
18-01-2014, 23:10
با سلام
این بالا بودن فضای هارد عادیه ؟
البته موقع شروع ویندوز یا بعضی مواقع فضای هارد تا 100 یا 99 هم پر میشه ولی بعد از چند لحظه دوباره به حالت عادی برمیگرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از چند لحظه عادی میشه ولی بعضی وقتا از بازی بیرون میاد و ارور میده
ata.royalfalcon
19-01-2014, 00:29
با سلام
این بالا بودن فضای هارد عادیه ؟
البته موقع شروع ویندوز یا بعضی مواقع فضای هارد تا 100 یا 99 هم پر میشه ولی بعد از چند لحظه دوباره به حالت عادی برمیگرده
بعد از چند لحظه عادی میشه ولی بعضی وقتا از بازی بیرون میاد و ارور میده
سلام .
با توجه به صحبتهایی که در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) داشتید خارج شدن از بازی و ارور به خاطر هارد نیست و بیشتر به خاطر کمبود فضای رم هست . اشغال شدن بیش از حد رم میتونه به خاطر نصب برنامه های زیاد (که اکثراً حتی مورد نیاز کاربر هم نیست) و اجرای همزمان آنها باشه . برنامه ها و حتی background processes که مورد نیاز نیست را ببندید یا end task کنید . پیشنهاد میکنم مجدداً ویندوز نصب کنید و فقط برنامه هایی که واقعاً مورد نیازتان هست را نصب کنید .
در مورد هارد ؛ در عکسی که گذاشتید روی Disk کلیک کنید تا بر اساس بیشترین به کمترین مرتب بشود . بررسی کیند که چه برنامه هایی در حال Read از روی هارد و یا و Write بر روی هارد هست .
soheiltaker
19-01-2014, 13:39
سلام .
با توجه به صحبتهایی که در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) داشتید خارج شدن از بازی و ارور به خاطر هارد نیست و بیشتر به خاطر کمبود فضای رم هست . اشغال شدن بیش از حد رم میتونه به خاطر نصب برنامه های زیاد (که اکثراً حتی مورد نیاز کاربر هم نیست) و اجرای همزمان آنها باشه . برنامه ها و حتی background processes که مورد نیاز نیست را ببندید یا end task کنید . پیشنهاد میکنم مجدداً ویندوز نصب کنید و فقط برنامه هایی که واقعاً مورد نیازتان هست را نصب کنید .
در مورد هارد ؛ در عکسی که گذاشتید روی Disk کلیک کنید تا بر اساس بیشترین به کمترین مرتب بشود . بررسی کیند که چه برنامه هایی در حال Read از روی هارد و یا و Write بر روی هارد هست .
خیلی ممنون
آخه فضای هارد 100 میشه و رم روی 90 می مونه
من سیستمو تازه گرفتم نرم افزار خاصی روی اون نصب نیست اصلا .. اکثرا فایلهای سیستمی و ویندوزه
باشه موقع بازی میبینم و دوباره خبرشو میدم
soheiltaker
19-01-2014, 14:28
به نظرتون ویندوزو عوض کنم و ویندوز 7 نصب کنم درست میشه ؟ آخه ویندوز لپ تاپ هم اورجینال نیست
ata.royalfalcon
19-01-2014, 17:01
به نظرتون ویندوزو عوض کنم و ویندوز 7 نصب کنم درست میشه ؟ آخه ویندوز لپ تاپ هم اورجینال نیست
برای تست میتونید اینکار را انجام بدید . اگر مشکل برطرف بشه که ایراد از ویندوز فعلی بوده .همچنین توصیه میکنم نرم افزارهایی که واقعاً مورد نیازتون هست را نصب و اجرا کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.