ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظرتان کدام مدل؟؟ LG-42LA62100 یا Samsung-40F6450

SHAHA3
18-01-2014, 22:19
سلام دوستان ; بخاطر سوال های زیاد شرمنده اخلاق ورزیشتونم :دی

من تو جمهوری دو مدلی که در عنوان ذکر کردم رو تونستم با قیمت 2410 پیدا کنم حالا ازتون تا سوال دارم
-عینک های سامسونگ شارژین یا باتری ای ؟ واینکه اگر باتری ای ان بر چند ساعت استفاده نیاز به تغییر باتری دارن ؟ (مدل F6450 )
-انطباق تصویر ال جی 200 هرتز و سامی 400 هرتز هست . یکی از فروشنده ها میگفت کیفیت تصویر هایی که از تلویزیون ایران ارسال میشه حدود 60 هرتز هست و ماه..و.اره 80 هرتز . و اصلا شما نیازی به 400 هرتز پیدا نمیکنی مگر در بازی های گرافیکیه کنسول ها
- .اینکه میخواسنم ایا کسی روشی که برای ظبط برنامه های کانل های تلویزیون هست روی F6450 تست کرده؟ اخه خیلی برام مهمه چون ال جی خودش ضبط میکنه

بازم شرمنده =-*

SHAHA3
19-01-2014, 11:33
up........

matinpour
20-01-2014, 20:05

من تو جمهوری دو مدلی که در عنوان ذکر کردم رو تونستم با قیمت 2410 پیدا کنم حالا ازتون تا سوال دارم
-عینک های سامسونگ شارژین یا باتری ای ؟ واینکه اگر باتری ای ان بر چند ساعت استفاده نیاز به تغییر باتری دارن ؟ (مدل F6450 )
-انطباق تصویر ال جی 200 هرتز و سامی 400 هرتز هست . یکی از فروشنده ها میگفت کیفیت تصویر هایی که از تلویزیون ایران ارسال میشه حدود 60 هرتز هست و ماه..و.اره 80 هرتز . و اصلا شما نیازی به 400 هرتز پیدا نمیکنی مگر در بازی های گرافیکیه کنسول ها
- .اینکه میخواسنم ایا کسی روشی که برای ظبط برنامه های کانل های تلویزیون هست روی F6450 تست کرده؟ اخه خیلی برام مهمه چون ال جی خودش ضبط میکنه

بازم شرمنده =-*

دوست عزیز
البته عینک شارژی بهتر است و کار کرد باطری بی وقفه معمولا 150 ساعت است و شما هم چه با روشی که من در تایپیک گذاشتم چه بدونه آن می توانید به وسیله هارد از روی تلویزیونتان ضبط و آن را انتقال بدهید که در ال جی چون هارد داخلی دارد این عمل فکر می کنم نمی شود انتقال داد و اگر شما آن روش را بدرستی و مو به مو انجام دهید قاعدتا روی هر نوع فلش هم می توانید ضبط کنید چون این برنامه کاملا تست شده است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aron110
21-01-2014, 00:20

بازم شرمنده =-*
بین این دو تا سامسونگ بهتره و هرتزه بیشتررو روشنایی پنل تاثیر داره
به نظر من ۶۶٠٠٠ الجی بهتره از جفتشونه

dritte333
21-01-2014, 11:42
سلام.
من خودم بین LA62000 ال جی و F6450 سامی میخوام یکیو بگیرم. فکر می کنم LA62100 خیلی با LA62000 تفاوتی نداشته باشه (اگه کسی میدونه ممنون میشم توضیح بده)، بنابراین منم همینجا سوالامو میپرسم:
البته بهتره بگم که نتایج بررسی هامو مینویسم و از دوستان هم تقاضا دارم اگه جایی اشتباهی میبینن بگن:
با بررسی هایی که تو سایتای مختلف انجام دادم و همچنین سوالاتی که از تعدادی مغازه پرسیدم به این نتیجه رسیدم که LA62000 ال جی و F6450 سامسونگ تقریبا تو یه رده هستن و تفاوت چندانی ندارن. در کل به نظر میاد که کیفیت تصویر مدل سامسونگ یه کمی بهتر باشه ولی با توجه به اینکه هر دو از مدل های میان رده ی LG و Samsung هستن، فکر نمیکنم کیفیت تصویرشون تفاوت چندانی داشته باشه. در ضمن ال جی یه لایه محافظ هم روی صفحش داره (چیزی که یه فروشنده بهم گفت و نشون داد)
در مورد کیفیت سه بعدی هم که هر کس یه چیزی میگه. یکی میگه پسیو بهتره یکی میگه اکتیو. ولی چیزی که مسلمه اینه که عینک پسیو ال جی سبکتر و راحت تره.
یه چیز دیگه هم که یه مغزه دار بهم گفت این بود که ال جی مونتاژ کره و سامسونگ مونتاژ ایرانه. اینو خودم بعید میدونم درست باشه چون مدل هایی که به 000 ختم میشه برا ایرانه، اونهایی که به 00 ختم میشه برای آمریکاست و اونایی که به 0V ختم میشن هم مال اروپاست. در ضمن بعضی مغازه ها میگفتن LG های کره ای بدون گارانتیه ولی یه مغازه بود که میگفت کره ایشو بهت میدم با گارانتی، دو و سیصد!!!
یه مسئله دیگه هم کنترل هوشمندشونه که مال ال جی کنترل جادویی هست که یه چیزی شبیه غلتک داره روش و مال سامی هم مثل تاچ پد لپ تاپ هست که البته از کنترل جادویی ال جی تعریف و تمجید های زیادی دیدم.
دو تا مسئله هم هستن که برام مهمن و اطلاعات کامل و دقیقی در موردشون پیدا نکردم: یکی گیرنده داخلی و ر.س.ی.و.ر داخلیه و یکی هم قابلیت نصب دوربین (مثل این دوربینایی که مدل های بالتر دارن و برای اسکایپ استفاده میشه) هست.
یه سوال هم در مورد فرکانس دارم: اینکه گفته میشه برای تلوزیون نگاه کردن نیازی به فرکانس 400 هرتز نیست و فقط برای بازی ممکنه نیاز بشه معنیش اینه که اگه بخوایم با ال جی که فرکانسش دویسته، مثلا با کنسول یا لپ تاپ بازی سنگین انجام بدیم ممکنه عقب بیفته و تصویر ریپ بزنه؟
در مورد این فرکانس و رفرش ریت و ریسپانس تایم هم یه سری اصطلاحاتی تو سایتای خارجی نوشته بود مربوط به پدیده های نامطلوب ناشی از اینا (مثل Motion Blur, Soap Opera Effect , ...) که میخواستم بدونم اصولا چنین پدیده هایی ممکنه تو این دو مدل (با توجه به مشخصاتشون) رخ بده؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SHAHA3
21-01-2014, 12:53
سلام دوست عزیز . نظر من روی سامسونگ هست . بدلیل اینکه انطباق تصویرش 400 هست و درسته امروزه زیاد کاربرد نداره ولی فردا پس فردا رو چی دیدی؟
فروشنده به من میگفت انطباق 44 خودشو تو بازی های سنگین کنسول ها نشون میده . به علاوه کیفیت تصویر اکتیو خیلی از پسیو بهتره . پسیو رزولوشنو تقریبا نصف میکنه

من میخوام سامسونگرو بخرم ولی با عدم ضبط کردن برنامه تلویزیون که این قابلیت رو نداره مشکل دارم . دارم پیگیری میکنم ببینم روی این مدل با توجه به اینکه اسمارت هست اون روشی که تو انجمن هست ج میده یا نه!

mirinasiri
21-01-2014, 13:45
62100 رو الان بخرید یک بلوری هم هدیه میدن البته قیمت 2700 براتون آب میخوره

SHAHA3
22-01-2014, 15:04
62100 200 هرتز هست ولی 66000 400هرتز . منم نظرم روی 66000 هست