مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین samsung f8880 vs sony w904
ali_phd71
17-01-2014, 23:08
سلام دوستان
ممنون میشم با ذکر دلیل توضیح بدید از این دو تلویزیون کدوم رو انتخاب میکنید
سایز مورد نظر 46 اینچ
با تشکر فراوان
mr_peyman5623
18-01-2014, 02:11
من ۵۵ اینچ F8880 دارم خیلی راضی هستم. آپدیتش هم کردم به ورژن ۱۱۱۳.۳ همه چی اوکی هست.
در مورد سامسونگ یک نکته بسیار مهم برای من این بود که سال آینده میتونم با کیت ارتقا به نسل جدید تلویزیون های هوشمند ارتقاش بدم.
سوال خاصی در موردش داشتید در خدمتم
ali_phd71
18-01-2014, 09:30
سلام دوست عزیز ممنون که لطف کردی و جواب دادی ما با توجه به فضایی که داریم نهایتا تا 50 اینچ میتونستیم استفاده کنیم که این مدل نداشت پس 46 انتخاب کردیم من خودم دلم این مدل رو گرفته ولی چون چند جا گفتن که کیفیت تصویر سونی بالاتره یکم دو دل شدم...:n13::n13:
از نظر امکانات که به سامسونگ مطمئنم فقط موندم کیفیت تصویر و قیمت بیشتری که سونی داره یکم سر در گم شدم...:n13::n13:
بازم تشکر:n16:
با عرض سلام،
اگه از نظر مالی مشکل ندارین و کیفیت تصویر براتون مهمتره سونی w904 ارجحیت داره ، بخاطر تولید رنگ های طبیعی تر و زنده تر و دامنه تولید رنگ های بیشتر البته به نظر من کیفیت ساخت بالاتری هم داره.
چند تا کلیپ از مقایسه کیفیت تصویر این دو تا تلویزیون رو من دیدم ، بهتره شما هم یه جستجویی توی اینترنت داشته باشین تا با چشم خودتون اختلاف تولید رنگ ها رو در این دو تا تلویزیون به وضوح ببینید !
یه سرچ ساده مثل sony w904 vs samsung f8000 (البته قصد بی احترامی ندارم که دارم بهتون میگم چی سرچ کنید)
در ضمن اگه با گارانتی بخرین خیلی بهتره.
من هم میخوام یکی از این دوتا رو بگیرم و دارم تحقیق میکنم
تا اونجایی که متوجه شدم ، از نظر کیفیت تصویر اختلاف کمی با هم دارن و در مقابل سامسونگ از نظر طراحی و امکانات خیلی از سونی بهتره فقط میمونه با دوام بودن دستگاه که هنوز در مورد سامسونگ مطمئن نشدم ، لطفاً اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره ،مارو هم در جریان بذاره
راستی اینم بگم که کنترل از راه دور سونی خیلی طراحی بدی داره و کار کردن با اون خیلی اعصاب خوردکنه و همچنین منوهای سونی زیاد جالب نیست(تجربه کار با w804)
من ۵۵ اینچ F8880 دارم خیلی راضی هستم. آپدیتش هم کردم به ورژن ۱۱۱۳.۳ همه چی اوکی هست.
در مورد سامسونگ یک نکته بسیار مهم برای من این بود که سال آینده میتونم با کیت ارتقا به نسل جدید تلویزیون های هوشمند ارتقاش بدم.
سوال خاصی در موردش داشتید در خدمتم
میشه چندتا عکس از کیفیت تصویرش(در سالن پرنور و کم نور) بذاری :42::42:
mr_peyman5623
18-01-2014, 15:16
سلام دوست عزیز ممنون که لطف کردی و جواب دادی ما با توجه به فضایی که داریم نهایتا تا 50 اینچ میتونستیم استفاده کنیم که این مدل نداشت پس 46 انتخاب کردیم من خودم دلم این مدل رو گرفته ولی چون چند جا گفتن که کیفیت تصویر سونی بالاتره یکم دو دل شدم...:n13::n13:
از نظر امکانات که به سامسونگ مطمئنم فقط موندم کیفیت تصویر و قیمت بیشتری که سونی داره یکم سر در گم شدم...:n13::n13:
بازم تشکر:n16:
کی گفته کیفیت تصویر سونی بالاست؟ ! (ببخشید اینطوری می پرسم) منظورم این هستش که یک نفر رفته با چشم غیرمسلح تصویر رو دیده سونی بیشتر بهش حال داده ؟ :n13:
توی آلمان استانداردی هست بنام Stiftung Warentest که به هیچ نهادی وابسته نیست و همه چیز رو تست میکنه و نمره میده (از خوراکی تا وسایل برقی)
این نتیجه تست ۱۹ تلویزیون مختلف هستش که تاریخ ۱۲/۲۰۱۳ انجام شده
رتبه دوم: سامسونگ ۴۶ اینچ F8090 (یا همون F8880 ایران)
رتبه دهم: سونی ۴۶ اینچ W905 (یا همون W904 ایران)
ارجحیت سامسونگ از نظر من: CPU Dual Core داشتنش و 1000hz بودنش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در خریدتون شک نکنید و به حرفای به قول معروف بازاری و غیر حرفه ای توجه نفرمایید
میشه چندتا عکس از کیفیت تصویرش(در سالن پرنور و کم نور) بذاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دوربین گوشی که نمی تونم کیفیت تصویر رو نشون بدم!
ali_phd71
18-01-2014, 17:59
کی گفته کیفیت تصویر سونی بالاست؟ ! (ببخشید اینطوری می پرسم) منظورم این هستش که یک نفر رفته با چشم غیرمسلح تصویر رو دیده سونی بیشتر بهش حال داده ؟ :n13:
توی آلمان استانداردی هست بنام Stiftung Warentest که به هیچ نهادی وابسته نیست و همه چیز رو تست میکنه و نمره میده (از خوراکی تا وسایل برقی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در خریدتون شک نکنید و به حرفای به قول معروف بازاری و غیر حرفه ای توجه نفرمایید
با دوربین گوشی که نمی تونم کیفیت تصویر رو نشون بدم!
من خودم اساسی شیفته این تلویزیون شده بودم که با این راهنمایی های خیلی خوبی که شما کردین مطمئنه مطمئن شدم من فقط بخاطر قیمت بیشتر سونی یکم دودل شده بودم که با این رتبه هایی که شما نشون دادین خیالم راحت شد..
با تشکر فراوووووووووووووووووووووو وووووووووووووووون:n12::n12::n12:: n16::n16::n16::10::10:
ali_phd71
18-01-2014, 18:01
دوستای عزیز اگر کسی بازم نظری داره حتما بگه چون هرچی نظر بیشتری داده بشه که منو از همه نظر مطمئن کنه ممنون میشم و خیلی خیلی خوشحال...:n01::n20:
راستی رفقا توروخدا خواهش میکنم تو نظرخواهی که گذاشتیم شرکت کنید...:42::42:
کاملاً نظرتون رو تایید می کنم. تو سایتهای رویو سامسونگ F8000 امتیاز بهتری داره.
منتها بایستی در نظر داشته باشیم، تلویزیون های سونی و سامسونگ موجود در ایران، تولید داخلی هستند و نمیشه مطمئن بود دقیقاً همون مدل خارج از ایران هست.
مشخص نیست در مدل ایرانی چه نوع پنلی استفاده شده و این پنل ساخت کدوم کارخونه چین بوده.
تفاوتشون تا حدی هست که تولیدکننده اسم مدل رو هم عوض کرده. حتی مدلهای اروپا و آمریکا هم یکسان نیستند. F8000 در آمریکا، F8090 در آلمان، F8880 در ایران
Cyber-Dude
18-01-2014, 18:49
البته من اکثر جاهای معتبر که دیدم مقایسه شده کیفیت تصویر سونی رو یه مقدار جزئی بهتر میدونستن.
ولی در کل امتیازدهی فقط بر اساس کیفیت تصویر نیست و عواملی مثل قیمت و امکانات جانبی هم دخیلن که سامسونگ واقعا از اون نظرا جلوتره شاهد این قضیه هم همونه که سری 7 رو قبل از سری 8 آوردن که نشون میده به صرفه بودن هم مهم بوده تو امتیاز دهی
matinpour
18-01-2014, 19:44
دوست عزیز
از لحاظ کیفیت تصویر سری 8 سامسونگ با آخرین ورژن پلاسمای پاناسونیک که از نظر تصویر بی همتاست برابری می کند و از نظر امکانات هیچ برندی نمی تواند با سامسونگ رقابت کند چون این تلویزیون تنها برند در دنیاست که با کیت ارتقا می تواند از نظر سخت افزاری و نرم افزاری سیستم خود را به هرسالی در آیند ارتقا بدهد و شما را از خرید یک تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز کندو از لحاظ فرمتهای تصویری و صوتی و زیرنویس قابلیتش از تمامی سیستمها بیشتر است و با تکنیکها خاصی می شود از دیگر امکانات آن مثل استفاده از هر نوع فلش و هر اندازه حافظه برای ضبط تلویزیون استفاده و آن را در کامپیوتر و دیگر دستگاه ها تماشا کنید و همچنین EPG سیستم تان برای منطقه زمانی دیجیتال تلویزیون برای ست کردن برنامه ها استفاده کنید و از فرمانهای صوتی و حرکتی آن حتی در بروزر آن برای وبگردی و از اسمارت هاب و استفاده از امکانات آن و دوربینی که قابلیت پنهان شدن دارد برای استفاده از اسکایپ و همچنین قدرت پردازش بالا به دلیل چهار هسته ای بودن و قابلیت انطباق تصویر 1000 و تعامل هوشمند دارا بودن WIFI داخلی و انعکاس هوشمند برای ارتباط تبلت و موبایل بطور بی سیم و امکانات دیگر بهره ببرید
که تلویزیون سونی این امکانات را یا اصلا ندارد یا بصورت محدود دارد دیگر قضاوت با خودتان
ali.reihani
18-01-2014, 19:47
الآن کدوم اینچ این 5 تومن هستش!
matinpour
18-01-2014, 20:03
الآن کدوم اینچ این 5 تومن هستش!
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم 46 اینچ آن 6290000 هزار تومان و 55 اینچ آن 8800000 هزار تومان است و سری 7 آن 46 اینچ 5790000 هزار تومان و 55 اینچ 8290000 هزار توان است لازم به ذکر است که سری 7 همان امکانات را دارد و فقط در انطباق تصویر که 800 و میکرو ضد نور یا همان MICRO DIMMING که در سری 8 نهایی و یا همان ultimate و در سری 7 PRO یا همان حرفه ای است اختلاف دارند
درود بر شما انتخاب بین این دو بستگی به این داره که چیا لازم دارید از لحاظ امکانات لینک بررسی ویدئویی سامسونگ رو براتون میزارم برای سونی هم لینک بررسی رو به زبان انگلیسی براتون میزارم البته تو این رنج قیمت به پلاسمای پاناسونیک هم میتونید فکر کنید .از لحاظ کیفیت تصویر شاید سونی یک ذره بهتر باشه ولی امکانات و طراحی و زیبایی رو بخوای در نظر بگیری سامسونگ سر تره
سونی
طراحی 8
امکانات 7
کیفیت تصویر8
ارزش 8
سامسونگ
طراحی 10
امکانات 10
کیفیت تصویر 8
ارزش 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عکس از کیفیت تصویر چند تا تلویزیون مختلف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_phd71
19-01-2014, 19:27
دوست عزیز
از لحاظ کیفیت تصویر سری 8 سامسونگ با آخرین ورژن پلاسمای پاناسونیک که از نظر تصویر بی همتاست برابری می کند و از نظر امکانات هیچ برندی نمی تواند با سامسونگ رقابت کند چون این تلویزیون تنها برند در دنیاست که با کیت ارتقا می تواند از نظر سخت افزاری و نرم افزاری سیستم خود را به هرسالی در آیند ارتقا بدهد و شما را از خرید یک تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز کندو از لحاظ فرمتهای تصویری و صوتی و زیرنویس قابلیتش از تمامی سیستمها بیشتر است و با تکنیکها خاصی می شود از دیگر امکانات آن مثل استفاده از هر نوع فلش و هر اندازه حافظه برای ضبط تلویزیون استفاده و آن را در کامپیوتر و دیگر دستگاه ها تماشا کنید و همچنین EPG سیستم تان برای منطقه زمانی دیجیتال تلویزیون برای ست کردن برنامه ها استفاده کنید و از فرمانهای صوتی و حرکتی آن حتی در بروزر آن برای وبگردی و از اسمارت هاب و استفاده از امکانات آن و دوربینی که قابلیت پنهان شدن دارد برای استفاده از اسکایپ و همچنین قدرت پردازش بالا به دلیل چهار هسته ای بودن و قابلیت انطباق تصویر 1000 و تعامل هوشمند دارا بودن WIFI داخلی و انعکاس هوشمند برای ارتباط تبلت و موبایل بطور بی سیم و امکانات دیگر بهره ببرید
که تلویزیون سونی این امکانات را یا اصلا ندارد یا بصورت محدود دارد دیگر قضاوت با خودتان
سلام دوست عزیز بابت همه اطلاعات کاملی که به من و بقیه دوستان دادید تشکر فراوووووووووووووووووووووو وووووون میکنم:n16::n16::n16:
ali_phd71
19-01-2014, 19:33
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم 46 اینچ آن 6290000 هزار تومان و 55 اینچ آن 8800000 هزار تومان است و سری 7 آن 46 اینچ 5790000 هزار تومان و 55 اینچ 8290000 هزار توان است لازم به ذکر است که سری 7 همان امکانات را دارد و فقط در انطباق تصویر که 800 و میکرو ضد نور یا همان MICRO DIMMING که در سری 8 نهایی و یا همان ultimate و در سری 7 PRO یا همان حرفه ای است اختلاف دارند
سلام دوست عزیز قیمت سامسونگ توی سایت دیجی کالا خیلی کمتر از اینیه که شما فرمودید!!!!!!!!!
46 رو زده 5 تومن 55 هم کمتر از 8 تومنه!!!
بازم مرسی از نظرتون:n16::n16::n01:
ali_phd71
19-01-2014, 19:42
درود بر شما انتخاب بین این دو بستگی به این داره که چیا لازم دارید از لحاظ امکانات لینک بررسی ویدئویی سامسونگ رو براتون میزارم برای سونی هم لینک بررسی رو به زبان انگلیسی براتون میزارم البته تو این رنج قیمت به پلاسمای پاناسونیک هم میتونید فکر کنید .از لحاظ کیفیت تصویر شاید سونی یک ذره بهتر باشه ولی امکانات و طراحی و زیبایی رو بخوای در نظر بگیری سامسونگ سر تره
سونی
طراحی 8
امکانات 7
کیفیت تصویر8
ارزش 8
سامسونگ
طراحی 10
امکانات 10
کیفیت تصویر 8
ارزش 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عکس از کیفیت تصویر چند تا تلویزیون مختلف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمیدونم چطور بابت عکسها و لینکای خیلی خوبتون تشکر کنیم ویدیوی دیجی کالا رو دیده بودم ولی با دیدن ویدیوبررسی سونی فهمیدم که سامسونگه خییییییییییییلی سرتره...
خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییلی منوووووووووووووووووووووون م:n16::n16::n16::n11::n11::n11:
ali_phd71
19-01-2014, 19:43
یه سوال که یلدم رفت در مورد این سامسونگ از رفقا بپرسم اینه که این تلویزیون گیرنده دیجیتاله داخلی داره یا نه؟!!!!:n13::n13:
مرسی از همتون:n18::n18:
matinpour
19-01-2014, 19:58
یه سوال که یلدم رفت در مورد این سامسونگ از رفقا بپرسم اینه که این تلویزیون گیرنده دیجیتاله داخلی داره یا نه؟!!!!:n13::n13:
مرسی از همتون:n18::n18:
دوست عزیز
بله دیجیتال داخلی دارد اینم مشخصات سامسونگ سری 8
نام تجاری محصول
46F8880
اندازه صفحه
46 اینچ
کنترل از طریق حرکت دست و صدا
دارد
جستجوی هوشمند
دارد
مرورگر صفحات وب
دارد
SMART هوشمند
دارد
قابلیت ارتقاء از طریق کیت هوشمند
دارد
قابلیت 3D
دارد
تنظیم دقیق نور
Ultimate
انطباق تصویر
1000hz
WIFI
داخلی B.IN
ریموت کنترل هوشمند
دارد
ارتباط بی سیم با سایر دستگاه ها
دارد
وضوح تصویر
Full HD
نوع پردازنده
4 هسته ای
صدای سه بعدی
دارد
صدای فراگیر
دارد
گیرنده دیجیتال
دارد
امکان تصویر در تصویر
دارد
USB پخش عکس و موزیک
دارد
USB پخش فیلم
دارد
تعداد ورودی AV
2
تعداد ورودی COMPONENT
1
تعداد ورودی HDMI
4
ورودی PC/DIV Audio In
ندارد
ورودی مانیتور
ندارد
ورودی LAN
دارد
خروجی Digital Audio Out
دارد
خروجی هدفون
دارد
خروجی صدا Audio Out
دارد
ارتفاع با پایه رومیزی
63cm
ارتفاع بدون پایه رومیزی
59cm
عمق با پایه رومیزی
25cm
عمق بدون پایه رومیزی
4cm قطر قاب 1cm
عرض
103cm
وزن
9KG
مصرف برق
145Watt
هزینه نصب
رایگان
مدت گارانتی
18 ماه
شرکت گارانتی کننده
سام سرویس
ali_phd71
19-01-2014, 20:23
دوست عزیز
بله دیجیتال داخلی دارد اینم مشخصات سامسونگ سری 8
نام تجاری محصول
46F8880
اندازه صفحه
46 اینچ
کنترل از طریق حرکت دست و صدا
دارد
جستجوی هوشمند
دارد
مرورگر صفحات وب
دارد
SMART هوشمند
دارد
قابلیت ارتقاء از طریق کیت هوشمند
دارد
قابلیت 3D
دارد
تنظیم دقیق نور
Ultimate
انطباق تصویر
1000hz
WIFI
داخلی B.IN
ریموت کنترل هوشمند
دارد
ارتباط بی سیم با سایر دستگاه ها
دارد
وضوح تصویر
Full HD
نوع پردازنده
4 هسته ای
صدای سه بعدی
دارد
صدای فراگیر
دارد
گیرنده دیجیتال
دارد
امکان تصویر در تصویر
دارد
USB پخش عکس و موزیک
دارد
USB پخش فیلم
دارد
تعداد ورودی AV
2
تعداد ورودی COMPONENT
1
تعداد ورودی HDMI
4
ورودی PC/DIV Audio In
ندارد
ورودی مانیتور
ندارد
ورودی LAN
دارد
خروجی Digital Audio Out
دارد
خروجی هدفون
دارد
خروجی صدا Audio Out
دارد
ارتفاع با پایه رومیزی
63cm
ارتفاع بدون پایه رومیزی
59cm
عمق با پایه رومیزی
25cm
عمق بدون پایه رومیزی
4cm قطر قاب 1cm
عرض
103cm
وزن
9KG
مصرف برق
145Watt
هزینه نصب
رایگان
مدت گارانتی
18 ماه
شرکت گارانتی کننده
سام سرویس
خیلی ممنون دوست عزیز اگر راهنمایی های شما و دوستان نبود شاید دو دل میموندم واقعا ممنووووووووووووون:n16::n16:
Teacher man
17-05-2014, 12:11
سلام خدمت شما و همه دوستان ،(w904A(905/900 از نظر تصویر یکی از بهترینهاست در Cnet و Eisa بهترین ال ای دی 2013 از نظر کیفیت تصویر انتخاب گردیده بخاطر بهرگیری از فناوری Triluminosطیف وسیعی از رنگ رو ارائه میده از عمق سیاه مناسبی برخورداره تصاویر SD رو عالی و HD رو فوق العاده نشون میده طراحی زیبایی داره اکثر فورمت ها رو ساپورت می کنه حتی mkv.صدای باکیفیت وتوان مناسبی داره سه بعدی رو هم خوب نشون میده من 46 این مدل رو 2 ماهه از بانه بدون گارانتی با قیمت 4/650خریدم ازش راضیم ولی مهمترین معایب این مدل عدم نمایش زیر نویس فارسی از سورس USB که ظاهرا به سادگی هم این مشکل قابل رفع نیست لذا چنانچه شما اهل فیلم بازیر نویس هستید این مدل رو توصیه نمی کنم. زاویه دید محدودو عدم ارائه کنترل دوم (تک لمسی )در سری اسیایی و خاورمیانه و کارایی پایین ریموت کنترل مخصوصا در محیط اینترنت .با توجه به امکانات و خدمات بیشتر ،سامسونگF8000میتونه گزینه مناسبتری باشه هرچند از نظر کیفیت تصویر در رتبه دوم بعد از W904a قرار میگیره.(توجه: برای دیدن تصاویر با وضوح بیشتر از سورس SDتلویزیونW904a به هنگام کالیبره کردن بهتره در حالت انتخاب (Custom) گزینه کاهش نویز MPEG روی خاموش ، پالایش صدا :حداقل خلق واقعیت : دستی تصحیح سیاه : متوسط تقویت کنتراست: زیاد گام: +1یا +2 سفید شفاف :زیاد رنگ زنده: متوسط طبیعی ساز صورت : زیادباشد.با ارزوی موفقیت شما.
فقط سونی بگیر
البته اگه دنبال اسباب بازی هستی نمی دونم کیت ارتقا و بازی دستی سام..
ولی اگه دنبال یه تصویر و یک ال ای دی می گردی که یک عمر برات کار کنه سونی اونم 904
تصویر واقعی برات نشون میده
در ضمن بهتر یه قیلم اچدی و یه فیلم معمئلی بریزی تو فلش و خودت تو مغازه هر دو تاش رو امتحان کنی
aliaghil
22-05-2014, 12:29
منم F8880 رو دارم 46 اینچ فوق العاده س بین همین با w904 مونده بودم که کدومو بگیرم آخر سر رفتم سمت سامسونگ
ببینید از نظر کیفیت تصویر من که خودم کلی بررسیشون کردم فرقی توشون ندیدم، ولی اون طوری که نشریات معتبر مثل cnet تستشون کردن گفتن اندکی سونی توی تولید رنگ سیاه برتره مابقیه موارد پا به پای هم میرن،
ولی سامسونگ از نظرطراحی سرتره، اگه اشتباه نکنم سال گذشته هم جایزه طراحیو برد همین مدلش،
از نظر من هر کدومو بگیری ضرر نمیکنی، فقط سونی 1 تومن گرونتره اونم بخاطر اسمشه، (البته سواستفاده تو ایران)
mostafa_khan001
22-05-2014, 18:22
البته به نظر میرسه شما خریدتون رو کرده باشین
اما منم بی شک سونی w904 رو پیشنهاد میدم...فقط سامسونگ 11 تومنی توان رقابت با تصویرش رو داره...
خیلی ساده است..شما فروشگاه که میرید...ازش بخواهیم تصاویر موجود در تی وی رو براتون بگذاره...شخصا بهتر از این تصویر ندیده ام هنوز
اما منم بی شک سونی w904 رو پیشنهاد میدم...فقط سامسونگ 11 تومنی توان رقابت با تصویرش رو داره...
خیلی ساده است..شما فروشگاه که میرید...ازش بخواهیم تصاویر موجود در تی وی رو براتون بگذاره...شخصا بهتر از این تصویر ندیده ام هنوز
همون تصویر رو داخل F8000 تماشا کردید که این حرف رو میزنید؟!
سامسونگ یک میلیونی حداقل از عهده ی پخش یه زیرنویس ساده برمیاد.
magiteq1
23-05-2014, 00:35
دوست من لطفا فکت های مسخره رو صادر نکنید
رقابت w904 با سامسونگ 11 میلیونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
اگر دلیلی بر برتری قابل توجه 904 نسبت به 8880 دارید عنوان کنید نه اینکه نظرات عجیب غریب بدید.
Roy Jackson
23-05-2014, 12:38
سلام
منم سامسونگ f8880 دارم از نظر طراحی از سونی w904 سرتره
از نظر امکانات جانبی بازم سرتره
از نظر پخش زیرنویس فارسی و همین طور فایل های تصویری از روی کول دیسک بازم سامسونگ سرتره
از نظر کیفیت تصویر هم جفتشون عالین میگن سونی کمی بهتره البته من خوندم مقالات ولی خودم به شخصه هیچ برتری ندیدم تو سونی
از نظر من هم سامسونگو بگیر
aliaghil
24-05-2014, 09:27
سلام
منم سامسونگ f8880 دارم از نظر طراحی از سونی w904 سرتره
از نظر امکانات جانبی بازم سرتره
از نظر پخش زیرنویس فارسی و همین طور فایل های تصویری از روی کول دیسک بازم سامسونگ سرتره
از نظر کیفیت تصویر هم جفتشون عالین میگن سونی کمی بهتره البته من خوندم مقالات ولی خودم به شخصه هیچ برتری ندیدم تو سونی
از نظر من هم سامسونگو بگیر
منم با شما کاملا موافقم
منم تو مقالات برخی از نشریات خوندم که یه کوچولو سونی توی تولید رنگ سیاه برتری داره، ول به شخصه برتری ندیدم چون سامسونگم مشکیش کاملا عمیقه هیچ لایه تاری روش نداره، تصاویر مشکی که پخش میکنه فوق العاده س تفکیک رنگش، کیفیت رنگا همه چی عالیه. تنظیمات زیادی هم برای تصویر و رنگ داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.