ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر کی میتونه کمکم کنه

vesaldaneshvar
17-01-2014, 21:48
با سلام
یه مشکل داشتم
البته مشکل خاصی نیست ولی نمیتونم حلش کنم.
من قبلا کامپیوترم رمز داشت.
جدیدا رمزشو برداشتم
ولی مثل قبل موقعبالا اومدن باید رویدکمهلوگو ویندوز کلیک کنم که ویندوز بالا بیاد چیکار کنم خودش یه راست وارد ویندوز بشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم این که برای استفاده از طرح شبانه رایگان حتما باید مودم رو ریستارت کنم؟
مرسی اگه کسی راهنمایی کنه.

ahmadreza.gh
17-01-2014, 22:27
سلام، برو control panel بعد power option بعد توی صفحه ای که میبینی گزینه ای که تو حالت انتخاب هست (معمولا Balanced) روبروش change plan setting بعد change advanced power setting رو بزن بعد اولین گزینه که balanced هست رو باز کن Require password on wakeup رو بزن و توی setting گزینه no رو انتخاب کن.
در مورد طرح شبانه بستگی داره از کجا سرویس گرفته باشی، اگه مخابرات یا شاتل باشه بله باید مودم رو خاموش روشن کنی سر ساعت مقرر، باقی شرکت ها رو اطلاع ندارم

vesaldaneshvar
18-01-2014, 20:36
سلام، برو control panel بعد power option بعد توی صفحه ای که میبینی گزینه ای که تو حالت انتخاب هست (معمولا Balanced) روبروش change plan setting بعد change advanced power setting رو بزن بعد اولین گزینه که balanced هست رو باز کن Require password on wakeup رو بزن و توی setting گزینه no رو انتخاب کن.
در مورد طرح شبانه بستگی داره از کجا سرویس گرفته باشی، اگه مخابرات یا شاتل باشه بله باید مودم رو خاموش روشن کنی سر ساعت مقرر، باقی شرکت ها رو اطلاع ندارم
lمرسی از راهنماییت
دمت گرم

salibmosavi
19-01-2014, 23:01
باسلام
ولی این گزینه روی yes مونده نمیتونم noروانتخاب کنم کسی هست کمک کنه

ahmadreza.gh
20-01-2014, 15:31
داخل همون پنجره یکم بالاتر نوشته change setting that are currently unavailable اول این رو بزن حالا میتونی تغییرش بدی