مشاهده نسخه کامل
: یک مشکل فوق العاده عجیب در ویندوز سون 32
هفته پیش ویندوزم اصلا مشکلی نداشت درست چند روز بعد خیلی از برنامه هام اجرا نمی شن حتی cmd و taskmanager دیدم اویرا به عنوان ویروس گرفتتشون و خیلی از برنامه ها رو نمی تونم نصب کنم و بازی ها هم اجرا نمیشن حتی با غیر فعال کردن و حذف آنتی ویروس بازم این مشکل داشتم دو دفعه هم ویندوزم عوض کردم بازم همین مشکلات رو دارم حتی با ویندوز دیفندر و بدون اون بازی ها در هر شرایطی اجرا نمیشن خواهش می کنم کمک کنید این دفعه اول که تو این انجمن پست می زنم خواهش میکنم نا امیدم نکنید:n28:
GOLDFINCH
17-01-2014, 22:02
احتمالاً سیستمتون ویروسی شده.
اینجور مواقع ویروس با باز کردن My computer تکثیر می شن.
پس :
ویندوزتون رو یه دور دیگه عوض کنید و بدون باز کردن هیچ فایل و یا حتی استارت، یه آنتی ویروس
قوی و آپدیت شده رو از طریق DVD rom نصب کنید و بعدش هم یه دور فول اسکن.
احتمالاً مشکلتون حل میشه.
Переклад не
17-01-2014, 22:16
ویروس autorun.info معمولا همچین کارایی رو میکنه . شاید نتونید انتی ویروس نصب کنید.بهتره از طریق rescue disc اقدام کنید
سلام
به نظر میاد سیستم شما دچار ویروس سالیتی شده با دیسک نجات انتی ویروس کسپرسکی سیستم اسکن کنید
در بخش اورژانس سیستمهای الوده مطرح کنیدتا بیشتر بررسی بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kafepaeto
17-01-2014, 23:24
دوست عزیز بعد از تعویض ویندوز بلافاصله آنتی ویروس را نصب کن و یک بار سیستم را ریستارد کن و آن وقت درایورهای مین برد و کارت گرافیک را نصب کن و در آخر برنامه را اگر مشکل حل شد که هیچ والا مشکل شما تا 80 % از برق سیستم است یعنی پاور ویندوز بدون بار را تغذیه میکند و هنگامی که شما درایورها و برنامه را نصب میکنی مقدار توان مصرفی از توان نامی پاور بیشتر میشود و سیستم کم می یارد ... :n02:
از اینجاsalitykiller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن و ببین عمل میکنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.