ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل فوق العاده عجیب در ویندوز سون 32

aaeek
17-01-2014, 21:43
هفته پیش ویندوزم اصلا مشکلی نداشت درست چند روز بعد خیلی از برنامه هام اجرا نمی شن حتی cmd و taskmanager دیدم اویرا به عنوان ویروس گرفتتشون و خیلی از برنامه ها رو نمی تونم نصب کنم و بازی ها هم اجرا نمیشن حتی با غیر فعال کردن و حذف آنتی ویروس بازم این مشکل داشتم دو دفعه هم ویندوزم عوض کردم بازم همین مشکلات رو دارم حتی با ویندوز دیفندر و بدون اون بازی ها در هر شرایطی اجرا نمیشن خواهش می کنم کمک کنید این دفعه اول که تو این انجمن پست می زنم خواهش میکنم نا امیدم نکنید:n28:

GOLDFINCH
17-01-2014, 22:02
احتمالاً سیستمتون ویروسی شده.

اینجور مواقع ویروس با باز کردن My computer تکثیر می شن.

پس :
ویندوزتون رو یه دور دیگه عوض کنید و بدون باز کردن هیچ فایل و یا حتی استارت، یه آنتی ویروس
قوی و آپدیت شده رو از طریق DVD rom نصب کنید و بعدش هم یه دور فول اسکن.

احتمالاً مشکلتون حل میشه.

Переклад не
17-01-2014, 22:16
ویروس autorun.info معمولا همچین کارایی رو میکنه . شاید نتونید انتی ویروس نصب کنید.بهتره از طریق rescue disc اقدام کنید

kases
17-01-2014, 22:34
سلام

به نظر میاد سیستم شما دچار ویروس سالیتی شده با دیسک نجات انتی ویروس کسپرسکی سیستم اسکن کنید

در بخش اورژانس سیستمهای الوده مطرح کنیدتا بیشتر بررسی بشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kafepaeto
17-01-2014, 23:24
دوست عزیز بعد از تعویض ویندوز بلافاصله آنتی ویروس را نصب کن و یک بار سیستم را ریستارد کن و آن وقت درایورهای مین برد و کارت گرافیک را نصب کن و در آخر برنامه را اگر مشکل حل شد که هیچ والا مشکل شما تا 80 % از برق سیستم است یعنی پاور ویندوز بدون بار را تغذیه میکند و هنگامی که شما درایورها و برنامه را نصب میکنی مقدار توان مصرفی از توان نامی پاور بیشتر میشود و سیستم کم می یارد ... :n02:

HORROR
18-01-2014, 00:56
از اینجاsalitykiller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن و ببین عمل میکنه؟