ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برنامه مدیریت هزینه برای اندروید

Kurosh
17-01-2014, 14:24
سلام دوستان

برای مدیریت دخل و خرج و هزینه ها بهترین نرم افزار اندرویدی که باهاش کار کردید چی بوده؟

یه نرم افزار فارسی گرفته بودم که خیلی خوب بود، اما موقتاً رایگان بود و بعد از یه مدت پولی شد

هزینه اش هم فکر کنم ماهانه بود و نمی صرفید : دی

runner
20-01-2014, 22:29
سلام
من از برنامه Hesabdar استفاده میکنم!!!!
:n02:

نرم افزار مدیریت هزینه Hesabdar - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kurosh
20-01-2014, 22:42
ممنون، تست می کنم

فقط این امکانات اضافیش پولی نیست که؟

آخه تو این فاصله که تو جواب بدی، یه نرم افزار خارجی به اسم MoneyWise گرفتم که خیلی خوب بود

همه چیش اوکی بود، چارت هزینه ها و درآمدات رو هم می کشید، دسته بندی هزینه هاش هم خیلی باحال بود

بعد Backup هم داشت. منم خیلی خوشحال از همه داده هام بک آپ گرفتم و رامم رو عوض کردم، بعد که خواستم Restore کنم، میگه Restore مخصوص نسخه پولیه !!!!

هیچی دیگه، کلی خورد تو پرم :دی

این پولی نیست؟

runner
20-01-2014, 23:13
ممنون، تست می کنم

فقط این امکانات اضافیش پولی نیست که؟

آخه تو این فاصله که تو جواب بدی، یه نرم افزار خارجی به اسم MoneyWise گرفتم که خیلی خوب بود

همه چیش اوکی بود، چارت هزینه ها و درآمدات رو هم می کشید، دسته بندی هزینه هاش هم خیلی باحال بود

بعد Backup هم داشت. منم خیلی خوشحال از همه داده هام بک آپ گرفتم و رامم رو عوض کردم، بعد که خواستم Restore کنم، میگه Restore مخصوص نسخه پولیه !!!!

هیچی دیگه، کلی خورد تو پرم :دی

این پولی نیست؟

این برنامه همونطور که دیدی فارسی هست و رایگان چارت نمیده ، فقط یه گزارش ، پشتیبان گیری هم داره
باید باز تستش کنی فکر نکنم مشکلی از نظر اینکه بت بگه پول باید بدی داشته باشی و رایگان هست فقط میمونه امکانات که باید ببینی نیازهاتو بر طرف میکنه یا نه البته برنامه که امکانات کامل داشته باشه زیاد هست ولی چون گفتی برنامه فارسی خودت استفاده کردی گفتم منم فارسی معرفی کنم!!!

Kurosh
20-01-2014, 23:15
کار کردم باهاش
خیلی خوبه از هر لحاظ

ممنونم

منم ترجیحم این بود که فارسی باشه

حالا امیدوارم پولی نشه بعداً :دی

runner
20-01-2014, 23:23
کار کردم باهاش
خیلی خوبه از هر لحاظ

ممنونم

منم ترجیحم این بود که فارسی باشه

حالا امیدوارم پولی نشه بعداً :دی

نه خیالت راحت مفته! :)
اینا هم هست یه نگاه بنداز اگه خوب بودن و به کارت میومدا لینک بذارم برات
My Budget Book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Expense Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])