PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاریخ لپتاپم عوض میشه!!کمک

mohamadrm70
17-01-2014, 01:14
با سلام
تاریخ لپ تاپم بعد از هر بار ری استارت یا خاموش شدن به سال 2011 میره خواهشن بفرمایید مشکل از کجاست
مدل(acer aspire)با دیسک نجات کسپر هم اسکنش کردم 3/4 ویروس داشت!
(مشکل از باطری لپ ناپه یا...)
4ماه هم هست که لپ تاپ خریدم
مرسی:n03:

biostar
17-01-2014, 19:06
بایوس دستگاه مشکل داره یا باتری cmos

شما یک بار بایوس دستگاه رو آپدیت کنید ، مشکل حل نشد به گارانتی مراجعه کنید

mohamadrm70
18-01-2014, 18:33
سلام
تو سایت acer که میرم 2 تا آپدیت داره یکی واسه ویندوز8 + بایوس نخسه 1.2 ولی بایوسه سیستم خودم 2.3(بروز تره)......؟؟؟
مدل لپناپ Aspire E1-571G
مرسی

Public Enemy
19-01-2014, 15:28
سلام
تو سایت acer که میرم 2 تا آپدیت داره یکی واسه ویندوز8 + بایوس نخسه 1.2 ولی بایوسه سیستم خودم 2.3(بروز تره)......؟؟؟
مدل لپناپ Aspire E1-571G
مرسی

دوست عزیز اون بروز تره آپدیت نیست ! فقط UEFI رو به ورژن هم سطح خودش اضافه می کنه !!!!!

متاسفانه این اقدام عجیب Acer تمام کاربران رو گیج کرده که قبلا توضیح دادم .

آپدیت هایی که با 2.x شروع می شند ، در حقیقت فقط امکان UEFI برای Win8/8.1 رو فعال می کنن و آپدیت نیستند .

امکان آپگرید از ورژن های غیر هم سطح به این ورژن ها وجود نداره .
مثلا نمی شه از ورژن 1.x به ورژن 2.y ارتقا داد .

فکر کنم با مثال بهتر متوجه شین .
مثال : آپدیت 2.1 یه آپدیت UEFI برای ورژن 1.1 هست . , لذا نمی شه آپدیت 2.3 رو روی 1.1 نصب کرد.

برای آپدیت به 2.3 باید اول 1.3 رو نصب کنین !!!!!!!!!!!!!!!!! سپس به 2.3 ارتقا بدین

mohamadrm70
20-01-2014, 05:12
دوست عزیز اون بروز تره آپدیت نیست ! فقط UEFI رو به ورژن هم سطح خودش اضافه می کنه !!!!!

متاسفانه این اقدام عجیب Acer تمام کاربران رو گیج کرده که قبلا توضیح دادم .

آپدیت هایی که با 2.x شروع می شند ، در حقیقت فقط امکان UEFI برای Win8/8.1 رو فعال می کنن و آپدیت نیستند .

امکان آپگرید از ورژن های غیر هم سطح به این ورژن ها وجود نداره .
مثلا نمی شه از ورژن 1.x به ورژن 2.y ارتقا داد .

فکر کنم با مثال بهتر متوجه شین .
مثال : آپدیت 2.1 یه آپدیت UEFI برای ورژن 1.1 هست . , لذا نمی شه آپدیت 2.3 رو روی 1.1 نصب کرد.

برای آپدیت به 2.3 باید اول 1.3 رو نصب کنین !!!!!!!!!!!!!!!!! سپس به 2.3 ارتقا بدین
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
خوب بعد از نصب 1.2 چطور به 2.3 ارتقاش بدم
لطفا کامل توضیح بدید
مرسی

mohamadrm70
30-01-2014, 13:28
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
خوب بعد از نصب 1.2 چطور به 2.3 ارتقاش بدم
لطفا کامل توضیح بدید
مرسی
-----------------------------------------------------

آقا کسی نیست راهنمایی کنه؟!؟
ویندوز رو عوض کردم تقریبا 1هفته تاریخ تنطیم بود اما امرو. هم باز به سال 2011 برگشت؟!؟
باطری رو در آوردم به این که ربطی نداره...؟؟؟؟؟؟

mohamadrm70
15-02-2014, 11:33
-----------------------------------------------------

آقا کسی نیست راهنمایی کنه؟!؟
ویندوز رو عوض کردم تقریبا 1هفته تاریخ تنطیم بود اما امرو. هم باز به سال 2011 برگشت؟!؟
باطری رو در آوردم به این که ربطی نداره...؟؟؟؟؟؟

----------------------------
خواهشن اگه کسی تا حالا تونسته acer بایوسشو آپدیت کنه به منم یه کمکی کنه!!! :n14:

Ro mina
15-02-2014, 11:48
اگر بعد از اینکه ویروس سیستمت و پاک کردی این اتفاق براش افتاده بهتره ویندوزت رو عوض کنی و مطمئنن درست میشه