PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای پارتیشن بندی هارد جدید

denzelmovie
16-01-2014, 14:03
دوستان عزیز من یه هارد جدید 1 ترابایتی خریدم ولی چون تا به حال پارتیشن بندی نکردم نمیدونم باید چطوری این کار رو انجام بدم
میخوام به 5 درایو 200 گیگابایتی تقسیمش کنم و ویندوز 7 هم روی درایو اول نصب کنم
این آموزش رو پیدا کردم، همینطوری پیش برم مشکلی نداره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم راهنمایی کنید

ata.royalfalcon
16-01-2014, 14:29
پیشنهاد میکنم در مرحله نصب ویندوز و در مرحله پارتیشن بندی یک پارتیشن برای نصب ویندوز ایجاد کنید و با بقیه فضا کاری نداشته باشید . دقت کنید که گاهی اوقات ویندوز 7 یک فضای 100 مگابایتی هم بطور اتوماتیک هم میسازد ، با آن پارتیشن هم کاری نداشته باشید .

پس از اتمام نصب ویندوز با برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home الباقی فضای پارتیشن بندی نشده را بصورت logical و به تعداد دلخواه پارتیشن بندی کنید.

دقت کنید که حداکثر چهار پارتیشن primary میتونید بسازید که یکعدد برای نصب ویندوز و دیگری بطور اتوماتیک توسط ویندوز ساخته میشود . در نتیجه حداکثر دو پارتیشن primary میتونید بسازید وبرای اینکه دچار چنین محدودیتی نشوید الباقی فضا باید بصورت logical پارتیشن بندی بشود .

milad_gta
16-01-2014, 14:39
در ادامه به نظرم لازم نیست برای پارتیشن اصلی این مقدار فضا درنظر بگیرید، عموما برای محلی که ویندوز و سایر برنامه ها رو نصب میکنند حجم کمتری در نظر میگیرند و بقیه رو بسته به نیاز یا به طور مساوی تقسیم میکنند.

vissoto
16-01-2014, 14:39
دوستان عزیز من یه هارد جدید 1 ترابایتی خریدم ولی چون تا به حال پارتیشن بندی نکردم نمیدونم باید چطوری این کار رو انجام بدم
میخوام به 5 درایو 200 گیگابایتی تقسیمش کنم و ویندوز 7 هم روی درایو اول نصب کنم
این آموزش رو پیدا کردم، همینطوری پیش برم مشکلی نداره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم راهنمایی کنید
ظرفیت هارد شما دقیقا 1 ترا نیست که بشود 5 تا 200گیگی دوست عزیز! یه چند 10 گیگی ظرفیت شما از 1 ترا کمتر خواهد بود!

denzelmovie
16-01-2014, 15:07
پیشنهاد میکنم در مرحله نصب ویندوز و در مرحله پارتیشن بندی یک پارتیشن برای نصب ویندوز ایجاد کنید و با بقیه فضا کاری نداشته باشید . دقت کنید که گاهی اوقات ویندوز 7 یک فضای 100 مگابایتی هم بطور اتوماتیک هم میسازد ، با آن پارتیشن هم کاری نداشته باشید .

پس از اتمام نصب ویندوز با برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home الباقی فضای پارتیشن بندی نشده را بصورت logical و به تعداد دلخواه پارتیشن بندی کنید.

دقت کنید که حداکثر چهار پارتیشن primary میتونید بسازید که یکعدد برای نصب ویندوز و دیگری بطور اتوماتیک توسط ویندوز ساخته میشود . در نتیجه حداکثر دو پارتیشن primary میتونید بسازید وبرای اینکه دچار چنین محدودیتی نشوید الباقی فضا باید بصورت logical پارتیشن بندی بشود .

داداش منظور از primary و logical چیه؟ چه فرقی میکنند؟ برای ویندوز باید primary باشه؟ برای فایلها logical باشه؟
پس طبق آموزشی که توی پست قبلی گذاشتم یک درایو بسازم و بعد نصب ویندوز با نرم افزاری که معرفی کردید پارتیشن بندی کنم؟

در ادامه به نظرم لازم نیست برای پارتیشن اصلی این مقدار فضا درنظر بگیرید، عموما برای محلی که ویندوز و سایر برنامه ها رو نصب میکنند حجم کمتری در نظر میگیرند و بقیه رو بسته به نیاز یا به طور مساوی تقسیم میکنند.

آخه من یه هارد داشتم که درایو ویندوز 26 گیگ بیشتر جا نداشت، این ما رو سرویس کرد از بس گفت درایو فضای کافی نداره :n02:
میخوام فتوشاپ باز کنم میگه درایو پره، کلا چون خیلی اذیت کرد گفتم حجم بالا بگیرم که دوباره مشکلی پیش نیاد
حالا به نظر شما برای درایو ویندوز چند گیگ کافیه؟

ظرفیت هارد شما دقیقا 1 ترا نیست که بشود 5 تا 200گیگی دوست عزیز! یه چند 10 گیگی ظرفیت شما از 1 ترا کمتر خواهد بود!

ممنون، پس کمتر در نظر میگیرم

ata.royalfalcon
16-01-2014, 16:08
داداش منظور از primary و logical چیه؟ چه فرقی میکنند؟ برای ویندوز باید primary باشه؟ برای فایلها logical باشه؟
پس طبق آموزشی که توی پست قبلی گذاشتم یک درایو بسازم و بعد نصب ویندوز با نرم افزاری که معرفی کردید پارتیشن بندی کنم؟

فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل ویندوز (NTLDR در سیستمهای مبتنی بر NT و BOOTMGR در ویندوز ویستا و سون) فقط روی پارتیشنهای سیستمی (system partition) قرار میگیرند . تنها زمانی یک پارتیشن میتواند سیستمی باشد که بصورت primary ساخته شود . ضمن اینکه فقط پارتیشنهای primary هستند که میتوانند Active باشند .

همانطوریکه قبلاً هم گفتم در همان مرحله نصب ویندوز و در مرحله ای که باید هارد پارتیشن بندی بشه یک پارتیشن بسازید (خودش بصورت primary میسازد) و همانطوریکه قبلاً هم گفتم win7 گاهی اوقات یک پارتیشن صد مگابایتی که primary هم هست بطور اتوماتیک میسازد که کاری نداشته باشید .

در نهایت پس از اتمام نصب ویندوز با استفاده از برنامه ای که معرفی شد و یا هر برنامه مشابه دیگر الباقی فضا را بصورت Logical پارتیشن بندی کنید که مشکلی در تعداد درایو نخواهد داشت . چون در حالتی که هارد بصورت MBR هست حداکثر 4 پارتیشن primary میتونید بسازید .

denzelmovie
21-01-2014, 21:59
حالا یک درایو 100 گیگی برای ویندوز ساختم و 5 درایو logical با حجم 166 گیگ برای فایلها ساختم
به نظرتون همینطوری خوبه؟ یا درایو ها کمتر بشه بهتره؟
مثلا اگه دو درایو آخر رو یکی کنم مشکلی نداره؟ یک درایو بیشتر از 300 گیگ جا بگیره؟ بعدا پر بشه مشکلی نداره؟

ata.royalfalcon
21-01-2014, 22:57
حالا یک درایو 100 گیگی برای ویندوز ساختم و 5 درایو logical با حجم 166 گیگ برای فایلها ساختم
به نظرتون همینطوری خوبه؟ یا درایو ها کمتر بشه بهتره؟

این نحوه پارتیشن بندی به نظر من اشکالی نداره .

مثلا اگه دو درایو آخر رو یکی کنم مشکلی نداره؟ یک درایو بیشتر از 300 گیگ جا بگیره؟ بعدا پر بشه مشکلی نداره؟

اگر میخواهید دو پارتیشن آخر را merge کنید بازهم مشکلی هم نیست . کلاً به سلیقه شما بستگی دارد .

denzelmovie
23-01-2014, 13:31
دوستان عزیز سیستم خودم رو سرویس کردم :n02: الان با لپ تاپ یکی از دوستانم اومدم
من ویندوز جدید رو روی هارد جدید نصب کردم و درایو C که روی ویندوز قبلی بود رو با نرم افزار Acronis Disk Director Home کلا فرمت کردم
حالا امروز که سیستم رو روشن کردم ویندوز اصلا بالا نمیاد و مینویسه Loading Operation System و همین طور میمونه و هیچ اتفاقی نمی افته
دی وی دی ویندوز 7 یا xp رو که میذارم مینویسه Boot From CD/DVD و بازم هیچ اتفاقی نمی افته
البته ویندوز 98 داشتم که گذاشتم به چیزهایی هم میومد که تا تایپ میکردم Fdisk یه چیزهایی میومد ولی نمیدونستم چکار باید بکنم
فکر کنم فایلهایی توی درایو C بوده که باهاش ویندوز قطعات سیستم رو شناسایی میکرده و چون من فرمت کردم دیگه شناسایی نمیکنه
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید باید چکار کنم درست بشه

ata.royalfalcon
23-01-2014, 18:34
دوستان عزیز سیستم خودم رو سرویس کردم :n02: الان با لپ تاپ یکی از دوستانم اومدم
من ویندوز جدید رو روی هارد جدید نصب کردم و درایو C که روی ویندوز قبلی بود رو با نرم افزار Acronis Disk Director Home کلا فرمت کردم
حالا امروز که سیستم رو روشن کردم ویندوز اصلا بالا نمیاد و مینویسه Loading Operation System و همین طور میمونه و هیچ اتفاقی نمی افته
دی وی دی ویندوز 7 یا xp رو که میذارم مینویسه Boot From CD/DVD و بازم هیچ اتفاقی نمی افته
البته ویندوز 98 داشتم که گذاشتم به چیزهایی هم میومد که تا تایپ میکردم Fdisk یه چیزهایی میومد ولی نمیدونستم چکار باید بکنم
فکر کنم فایلهایی توی درایو C بوده که باهاش ویندوز قطعات سیستم رو شناسایی میکرده و چون من فرمت کردم دیگه شناسایی نمیکنه
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید باید چکار کنم درست بشه

اینطور که مشخص هست System & Active partition و Boot partition بر روی دو هارد بطور جداگانه قرار گرفته است . احتمالاً System & Active partition بر روی هارد قدیمی و Boot partition روی هارد جدید هست .

ساده ترین راه این هست که هارد قدیمی را از سیستم جدا و مجدداً هارد جدید را پارتیشن بندی و ویندوز نصب کنید . یا اینکه با استفاده از برنامه ها مدیریت هارد که بوتیبل هستند هارد قدیمی را از حالت Active خارج و هارد جدید را Active کنید و سپس از طریق system recovery options مشکل بوت ویندوز را برطرف کنید (روش توضیح داده شده در پست سوم این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

Roovigital
17-05-2015, 22:04
سلام
خواستم تاپیک جدید نزنم
هارد جدید 2 ترا بایتی خریداری شده ، هنگام پارتیشن بندی توسط ویندوز 7 این سوال رو میپرسه که MBR یا GPT ، کدام را انتخاب کنم.ممنون

ata.royalfalcon
17-05-2015, 22:16
سلام
خواستم تاپیک جدید نزنم
هارد جدید 2 ترا بایتی خریداری شده ، هنگام پارتیشن بندی توسط ویندوز 7 این سوال رو میپرسه که MBR یا GPT ، کدام را انتخاب کنم.ممنون

سلام .

MBR رو انتخاب کنید .