PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید هارد 500 گیگ تا سقف 200 تومن

vafich
16-01-2014, 14:01
دوستان من میخوام یه هارد 500 گیگ تا سقف نهایتا 200 تومن بخرم راستش حافظه ی کامپیوترم یکم پایینه با یکی از فامیل ها مشورت کردم گفتش هارد بخر راستش خیلی نمیخوام هاردمو این ور و اونور ببرم ولی گاهی اوقات که سفر میریم میخوام با خودم ببرمش

ببخشید اگر که یه کم مبتدی حرف زدم ممنون میشم اگه کمکم کنید!!

ha88an
16-01-2014, 16:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز
هارد ADATA SH14 گزینه ی خوبیه
اینم مشخصاتش:
ADATA SH14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمونه ای دیگر از صنعت تحسین برانگیز و پیشگام در تولید هارد ضدآب و ضد ضربه پس از مدل SH93 است که سال گذشته به بازار عرضه شد. بدنه خارجی فوق العاده سخت SH14، آن را برای کاربران همیشه در حرکت که سبک زندگی فعالی دارند و به عملکرد ضد ضربه بودن نیاز دارند ایده آل می سازد. هارد درایو SH14 یک رویکرد جدید برای طراحی ضد ضربه ارائه می دهد، ترکیبی از سبک مدرن و سرعت فوق العاده رابط USB3.0 و مطابق با کاربری نظامی ضد ضربه بودن و ساختار ضدآب. SH14 حاصل یک هارد بروز است که از ظاهر سرد و خسته کننده ای که اغلب این نوع از درایوها دارند بدور است.
مشخصات کلی: نوع هارد دیسک هارد درایو اکسترنال (External) - ظرفیت 500 گیگابایت
مشخصات: رابط USB 3.0 - سرعت هارد دیسک 5400 RPM - سایز هد 2.5 اینچ

vafich
16-01-2014, 20:28
خیلی ممنونم که منو راهنمایی کردید

راستش من خیلی از هارد اطلاع ندارم فقط میدونم که ضدضربه بودن برای من مهم نیست پس از شما خواهش میکنم که اگر مورد مشابهی باشه که ضد ضربه نباشه و از نظر سرعت و امکانات یا قیمت با این فرق میکنه فکر میکنم اون برای من بهتر باشه

amir_t6262
17-01-2014, 19:56
WD My Passport Ultra 500GB حدود 190 تومان است.
شما حدود 50 هزار تومان به بودجه ات اضافه کنی، میتوانی 1 ترابایتش را بگیری.

مدلهای seagate هم تقریبا همین قیمت هستند. فقط کمی ارزانترند.

فقط هر مدلی میگیری، با گارانتی درست و حسابی بگیر.