ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از کار افتادن دکمه contrl کیبورد

alirezaaaa4
16-01-2014, 11:51
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی ار دیروز بهش بر خوردم .... اونم اینه که دکمه contrl سمت چپ کیبورد کار نمی کنه ..... و چون یکی از دکمه های مهم خیلی رو مخمه و اذیت میشم .. یه راه حل می خولستم و این که آیا درست یا اعمییر یا تعویض میشه . چی جوری.. ممنون
راستی من 4 سالی لپ تاپ رو دارم و همیشه یه دستم رو کنترل تو برنامه ها امکان داره دغال یا پیزیش خراب شده باشه .. یا اتصالی و یا .... راستی یه چیزی هم هست پری روز من تو ماشین با لپ تاپ کار میکردم یکم بارون اومد یه چند قطره آب بارون ریخت رو لپ تاپ امکان داره از اون باشه .. به هر حال الان نیاز به راهنمایتون دارم ... بازم ممنون

4net
16-01-2014, 12:07
دور تادور کیبرد لپتاپ چند تا سوراخ هست پیچ گوشتی رو بندازین تو این سوراخا با دقت و آهستکی فشار بدین تا کیبرد از جاش در بیاد
اینجوری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که کیبرد باز شد به کابل کانتور دسترسی داری :
اون کابلو به آرامی جدا کن
بعد پیچای کیبردو باز کن دکمه رو چک کن

نکته:بعضی از لپتاپا از زیر یه پیچ دارن که به کیبرد وصل میشه بعضیا هم کلا کیبرد پیچ شده به لپتاپ که اونجوری باید کلا قاب لپتاپو در بیاری:n02:
نکته: اگه نمیتونی خودت این کارو بکنی ببر پیش نمایندگی
نکته2: میتونی با نرم افزار جای دکمه کنترل رو به طور موقت با یه دکمه دیگه ای عوض کنی مثلا با دکمه ویندوز عوض کن اینجوری کارت راه میفته :n02:

4net
16-01-2014, 13:00
با این نرم فزار که پرتابل هم هست و من رو ویندوز 8.1 و 7 و xp تستش کردم میتونی جای دکمه های کیبردو عوض کنی فقط کافیه دکمه ای که میخوایو از بالا بگیری بکشی بندازی رو دکمه ای که میخوای باهاش عوض بشه و سیوش کنی و سیستمو ریستارت کنی
درضمن حتما نرم افزار رو با حالت run as adminstrator اجرا کن
لینک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس: