مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم تا 3 تومن با این انتظارات
behnambb
15-01-2014, 10:50
با سلام و درود خدمت دوستان واهل فن این بخش ..من یک سیستم پی سی قوی میخوام که ...
1- مصرف برقش خیلی واسم مهمه کم باشه
2- سرعتش تو کپی و پست بالای بالا باشه چون کارم تو گوشی هست و میخوام اطلاعات در روز جابجا کنم میخوام سرعتش بینهایت بالا باشه و مثلا 32 گیگ حافظه گوشی هست با سرعتی خیلی بالا بتونم بریزم روی سیستمم
3- بازی هم تا حدودی میکنم
4- تو اینترنت هم زیاد زیاد میرم و فقط همینا واسم مهمه بعلاوه یک مانیتور عالی که زیاد چشمم را خسته نکنه ...
5- هارد 1 ترابایت و یک هارد اس اس دی
6-مادربردش همه پورتاش یو اس بی 3 باشه
با سپاس و تشکر از دوستان گلم
TokioHotel
15-01-2014, 10:57
سلام
چقدر میخواین هزینه کنین؟
behnambb
15-01-2014, 11:10
داداشی نوشتم رو سربرگ تاپیکم تا 3 تومن
Hessam 2
15-01-2014, 11:16
4/500 تومن نمی تونید هزینه کنید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behnambb
15-01-2014, 11:18
هارد کمتر از 1 ترا نباشه
animsprite
15-01-2014, 11:33
سیستمی که حسام پیشنهاددادن دقیقا همون چیزی هست که برای کاربردتون گفتید .....سرعت و قدرت ملاک اوله این سیستم هست به اضافه این که یک هارد جامد :n27:
در مورد هارد یک هارد 1ترا 190 تومنقیمت داره شما می تونید یک هارد 2 ترا باقیمت 290 تومن بردارید به صفه تر خواهد بود
TokioHotel
15-01-2014, 12:12
الان این سیستم کلا چقدر شد؟قیمت هر قطعه؟
از کجا قیمت دادید
15-01-2014, 12:18
الان این سیستم کلا چقدر شد؟قیمت هر قطعه؟
از کجا قیمت دادید
شما قیمت ها رو از خریداری که قصد خرید ازشون دارید، بگیرید.
TokioHotel
15-01-2014, 12:22
CPU cor i7 2600k-upto 4.6------MAIN GIGA z68 AP-D3
VGA SAPPHIRE 2*6950 2G - OC------RAM A.DATA 2*4 1600MH
POWER GREEN 685B-----H.D.D CAVIAR BLACK SATA3 1T
MONITOR LG D2342 -3D-----CPU COOLER NOCTUA NH-C14
LAPTAP-LENOVO Y580----TABLET NEXUS7
فک کنم امضا باشه! من فک کردم سیستمی که پیشنهاد دادینه :n02:
واس همون گفتم قیمتشم بگین
behnambb
24-01-2014, 00:54
دوستان من فقط سرعت دیتا از گوشی ب سیستم و باعکس مهمه واسم خیلی خیلی خیلی و اینکه مصرف برقش پایین پایین باشه و بعدشم اینترنت و بازی و تا 4 تومن هم بشه ولی میخوام تا 3 تا 4 سال داشته باشمو و جوابم بده
vahid-suarez
24-01-2014, 01:02
سيستم پيشنهادي اقا حسام عاليه براي كاربرد شما !!!:n06:
Hessam 2
24-01-2014, 11:11
فقط پاور سیستم پیشنهادی رو، GP700A-HP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در نظر بگیرید. قیمتش یکی هست.
amir200812
24-01-2014, 11:37
دوستان من فقط سرعت دیتا از گوشی ب سیستم و باعکس مهمه واسم خیلی خیلی خیلی و اینکه مصرف برقش پایین پایین باشه و بعدشم اینترنت و بازی و تا 4 تومن هم بشه ولی میخوام تا 3 تا 4 سال داشته باشمو و جوابم بده
مشکلی که هست اینه که مموری های گوشی ها سرعت خیلی بالایی ندارند!
یعنی این مهم نیست که سیستم شما پردازندش چی باشه، یا از SSD استفاده کنید! یا رم با فرکانس 2400 روی سیستم باشه...
مهم اینه که مموری گوشی شما سرعتش چقدره؟
یعنی اون سیستمی که به شما پیشنهاد دادن با سیستمی که پردازنش 2 برابر ضعیفتر و رم 2 برابر کمتر و بدون SSD و ... باشه هم ، چندان اختلاف سرعتی در کپی اطلاعات از گوشی به کامپیوتر نخواهید داشت!
درضمن از مموری خود گوشی استفاده میکنید؟ یا از مموری کارت جداگانه؟
یک تست سرعت ازش انجام بدید، بهتر میشه نظر داد.
behnambb
24-01-2014, 13:12
مموریهای گوشیها کلاس10 هستن اکثرا و اینکه حافظه خود گوشی هم هست
amir200812
24-01-2014, 13:54
مموریهای گوشیها کلاس10 هستن اکثرا و اینکه حافظه خود گوشی هم هست
ببینید، کلاس 10 ملاک نیست!
اینکه یک مموری کلاس 10 هست، معنیش اینه که حداقل سرعت 10 مگ هست!(اینم متفاوت هست که منظور سرعت رید هست یا رایت! باید به توضیحات سازنده مموری توجه کنید)
یعنی ممکنه 3 تا مموری کلاس 10 باشه با شرایط زیر:
مموری اول سرعت رایتش 6 مگ هست و ریدش 10 مگ! (این سازنده سرعت رید رو ملاک قرار داده)
مموری دوم سرعت رایتش10 مگ هست و ریدش 15 مگ! (این سازنده سرعت رایت رو ملاک قرار داده)
مموری اول سرعت رایتش 20 مگ هست و ریدش 50 مگ! (در این هم سازنده اطمینان میده که سرعت از 10 مگ پایینتر نمیاد! و اشاره به حداکثر سرعت نداره)
همانظور که میبینید همشون کلاس 10 هستند! ولی سرعت ها زمین تا هوا متفاوت...
به همین دلیل باید تست کنید.
ولی در کل، اگه مموری شما سرعتش خیلی بالا هم باشه، احتمالا نمیتونه به مرز 50 60 مگابایت برسه!
و استفاده از این سرعت هم نهایت نیاز به یک مادربورد با USB3 داره!
*حالا بماند که 99% گوشی ها از USB3 پشتیبانی نمیکنن! مثلا گالاکسی S4 یا ایفون 5S از USB3 پشتیبانی نمیکنن!
ولی گوشی هایی مثل Note 3 از USB3 پشتیبانی میکنه...
پس شما نیاز به هزینه های آنچنانی ندارید و سیستمی با پردازنده G3220 با 4 گیگ رم 1333 هم کار شما رو راه میندازه...
امیر تتلو
24-01-2014, 21:09
بله اقا امیر درست میفرمایند
behnambb
18-02-2014, 00:48
با تشکر فقط اون سیستم 4 میلیونی از نظر سرعت و مخصوصا دارم مثلا از گوشی کپی پست میکنم و میخوام سایت یا برنامه ای رو باز کنم میبینم ویندوز خیلی سنگین میشه اینجوری نیست خیلی واسم مهمه و فقط مانیتور میخوام الجی 23 اینچ باشه عالی و چشمم رو خسته نکنه
Hessam 2
18-02-2014, 21:18
با تشکر فقط اون سیستم 4 میلیونی از نظر سرعت و مخصوصا دارم مثلا از گوشی کپی پست میکنم و میخوام سایت یا برنامه ای رو باز کنم میبینم ویندوز خیلی سنگین میشه اینجوری نیست خیلی واسم مهمه و فقط مانیتور میخوام الجی 23 اینچ باشه عالی و چشمم رو خسته نکنه
850 فقط مانیتور میشه! یعنی 300 دیگه باید بذارید رو بودجه تون! یعنی 4/300.
behnambb
19-02-2014, 01:16
چه مدلی هست فدات شم ؟؟/
Hessam 2
19-02-2014, 08:21
چه مدلی هست فدات شم ؟؟/
در اون لیست صفحه ی قبل قرار دادم و جایگزین لینک قبلی شد.
amir200812
19-02-2014, 09:27
چه مدلی هست فدات شم ؟؟/
مادربورد ASUS Z87-A با حدود قیمت 529
پردازنده INTEL i5-4670K با حدود قیمت 689
رم Corsair Vengeance 2x4GB 1600 DDR3 با حدود قیمت 310
گرافیک ASUS GTX 650ti Boost 2GB حدود قیمت 675
هارد WD 1TB Blue با حدود قیمت 185
SSD مدل Corsair Force GS 128GB با حدود قیمت 385
رایتر Liteon 24X با حدود قیمت 51
پاور Green 600A-HP با حدود قیمت 245
کیس X1 Basic gaming با حدود قیمت 139
مانیتور LG 23EA63V IPS با حدود قیمت 869
مجموع: 4070 تومن!
*مصرف برق این سیستم حدود 350 وات هست! دلیلی برای خرید پاور 700 وات وجود نداره!
حتی اگه 2 تا گرافیک GTX660 هم SLI کنید، مصرف برقش حدود 450 وات هست!
**رم با باس 2666 خیلی خیلی خیلی زیاد هست! پردازنده هایی مثل 4770k هم در شرایط استاندارد بیشتر از 1600 نیاز ندارند!(کلا در شرایط استاندارد ساپورت هم نمیکنن)
ولی بازم میگم، این سیستم با سیستم زیر در کپی فایل ها به گوشی هیچ تفاوتی نخواهد داشت:
مادربورد ASUS H87M-E با حدود قیمت 329
پردازنده Intel Core™ i5-4430 با حدود قیمت 555
رم Corsair Vengeance 2x4GB 1600 DDR3 با حدود قیمت 310
گرافیک Sapphire HD 7750 حدود قیمت 335
هارد WD 1TB Blue با حدود قیمت 185
رایتر Liteon 24X با حدود قیمت 51
پاور GREEN GP530A-EU با حدود قیمت 182
کیس GREEN SOLARIS با حدود قیمت 89
مانیتور LG 23EA63V IPS با حدود قیمت 869
با قیمت مجموع حدود 2900 تومن!
یعنی در کار شما مموری گوشی گلوگاه ایجاد میکنه و عملا نمیتونید سرعت خیلی زیادی داشته باشید!
behnambb
23-02-2014, 23:20
من لیست حسام جان رو میبرم برای بستن این سیستم ولی مغازه دار میگن خوب نیست و میخوان اون جنسهای خودشون رو غالب کنن و الانم یک لیست برام نوشتن ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hessam 2
23-02-2014, 23:26
ایشون جنس موجود ندارن، به شما میگن خوب نیست! گول این حرفا نخورید و خوشحالم از اینکه مختون رو نتونستن بزنن و آگاهانه اومدید اینجا بیان کردید. جای خوشحالی داره! کاشکی همه ی خریداران مثل شما باشن و راحت گول نخورن!
بعد سر مادربرد 100 می کنن تو پاچه ی مشتری!!! بعد کیس اوربیت رو زیر قیمت بازار میدن! مشتری هم شاد و شنگول میره خونه اش! میگه جنس خریدم مفت!
به ایشون بگید بنده مادربردی که فرمودن رو همین الان 730 تقدیم می کنم بهشون!!
قیمت هاشون به جز کیس و پاور (اگر نسل قبل باشه! وگرنه این هم گرونه!)، بقیه همه بالاست!
عقل پرفسورشون هم که دیگه نگو...!!! چه خبره Z87 Pro?!! این مادربرد خیلی زیاد هست برای این سیستم! بعد با 4670؟!!!!
من یقین دارم ایشون تفاوت بین 4670K با 4670 رو نمی دونه!
تو رو خدا نگاه کنید! نوشته رم 2100!!!!!!!! چنین رمی با چنین فرکانسی اصلاً وجود خارجی نداره تو دنیا!!!
حداقل لیست قیمت وبلاگم رو مد نظر قرار بدید که سقف بازار ایران هست! بگید به اون قیمت ها بده بهتون حداقل.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونوقت به ما میگن شما قیمت گرون میزنی! قیمت گرون میدی!!! دوستان خواب تشریف دارن و شهرستان ها نمی دونن چه خبره که نشستن سر جاشون می گن لنگش کن!! برن 4 تا مغازه یه دور بزنن تو بازار ببینن دنیا دست کیه!!
یارو Core i7 4770K رو تو اهواز میده 1400!!!! مو به تنم سیخ شد!!!!!!!!
یعنی 400 مثل هلو می خورن!!!! یا جنس 400 دست چرخیده رسیده دستشون که قیمت خون میدن!!!!
amir200812
23-02-2014, 23:36
من لیست حسام جان رو میبرم برای بستن این سیستم ولی مغازه دار میگن خوب نیست و میخوان اون جنسهای خودشون رو غالب کنن و الانم یک لیست برام نوشتن ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا ایشون قیمت هاشون رو از فضا اوردن!؟
یا کلا از سخت افزار سر در نمیارن، ASUS GTX 650 Ti Boost قیمتش 675 هست ، ولی ایشون 650 معمولی رو 695 قیمت دادن!
*البته فکر کنم منظورشون همون ASUS GTX 650 Ti Boost هست، ولی مطمعنا فرقش رو با ASUS GTX 650 متوجه نیست!
بعد از دیدن این لیست، به بعضی از فروشنده های همین فروم ایمان اوردم:n08:
behnambb
24-02-2014, 11:27
اره من که بحرفشون گوش ندادم و میدونم میخوان جنسشون رو بفروشن با قیمتهایی بالاتر و اصلا هیچی بخدا نمیدونن حالا این یک مرکزی هست که حرف اول رو تو شیراز میزنن ولی متاسفانه هیچی نمیدونن و من فقط بحرف دوستان حرفه ای این سایت هستم و اون سیستمی که حسام جان و دوستان گفتن رو میخوام
Hessam 2
24-02-2014, 11:29
اره من که بحرفشون گوش ندادم و میدونم میخوان جنسشون رو بفروشن با قیمتهایی بالاتر و اصلا هیچی بخدا نمیدونن حالا این یک مرکزی هست که حرف اول رو تو شیراز میزنن ولی متاسفانه هیچی نمیدونن و من فقط بحرف دوستان حرفه ای این سایت هستم و اون سیستمی که حسام جان و دوستان گفتن رو میخوام
البته من مجدد لیستم رو تغییر دادم! آخرین لیست رو مد نظر قرار بدید. اگر بودجه تون نرسید، همون لیست قبلی باشه!
1376MAXIMUM
24-02-2014, 14:28
میدونید اصلا پرسیدن سوال تو بازار از فروشنده که چی بخرم کار جالبی نیست :n15:بعضی هاشون خیلی عوضی هستن :n21:تا میبینن که یه نفر خیلی سر در نمیاره:n13: یا ....... شروع میکنن به دروغ کفتن و قیمت های بیخودی دادن ولی این جا بچه ها کیف کردم :n06:با این که تو انجمن هست و کسی نمیاد بهشون بگه چرا برای رعایت حقوق همکار هاشون قیمت قطعه نمیدن فقط لیستش رو میدن میگن این باید این حدود بشه دمشون گرم خیلی با حالن:n16:این جا دروغ گفتن برای هیچ کس سودی نداره برای همین دروغ بهتون نمیگن
amir200812
24-02-2014, 15:25
این جا دروغ گفتن برای هیچ کس سودی نداره برای همین دروغ بهتون نمیگن
این 100% درست نیست!
هستند عزیزانی که دروغ میگن!ولی به روش های دیگر:
*چون اینجا تقریبا همه کم و بیش از قیمت خبر دارند، پس سیستم ها رو بالا میبرند!
مثلا یارو میگه یه سیستمی میخوام هر روز 2 تا فیلم نگاه کنم:
میان بهش سیستمی معرفی میکنن با 2 تا پردازنده و 32 گیگ رم و 2 تا گرافیک 2 میلیونی و پاور 1000 وات و موس و کیبورد 500 تومنی و ...
این بالایی یک حرف هست! :n07:
انداختم زمین ببینم کی برمیداره...:n24:
millad1388
25-02-2014, 11:54
با سلام و درود خدمت دوستان واهل فن این بخش ..من یک سیستم پی سی قوی میخوام که ...
1- مصرف برقش خیلی واسم مهمه کم باشه
2- سرعتش تو کپی و پست بالای بالا باشه چون کارم تو گوشی هست و میخوام اطلاعات در روز جابجا کنم میخوام سرعتش بینهایت بالا باشه و مثلا 32 گیگ حافظه گوشی هست با سرعتی خیلی بالا بتونم بریزم روی سیستمم
3- بازی هم تا حدودی میکنم
4- تو اینترنت هم زیاد زیاد میرم و فقط همینا واسم مهمه بعلاوه یک مانیتور عالی که زیاد چشمم را خسته نکنه ...
5- هارد 1 ترابایت و یک هارد اس اس دی
6-مادربردش همه پورتاش یو اس بی 3 باشه
با سپاس و تشکر از دوستان گلم
عزیز جان حداکثر سرعت انتقال اظلاعات گوشی اونقدر کم هست که HDD جوابو هست نیازی به SDD نیستش
USB 3 همشون هست البته اگر مادربرد عتیقه نباشه
معمولا افرادی مثل شما لپتاپ میندازند ولی خوب هیچی PC نمیشه:n05:
تو اون لیست رم و پردازنده خوبه
ماربرد بیش از حد گرونه یعنی میتونی نصف اون قیمت هم بندازی
هارد SSDبرات گذاشته ۶۵۰ هزار تومان که هیچ احتیاجی بهش نداری
گرافیک هم اگر 650ti boost باشه باز هم گرونه ولی برای بازی خوبه
میدونید اصلا پرسیدن سوال تو بازار از فروشنده که چی بخرم کار جالبی نیست :n15:بعضی هاشون خیلی عوضی هستن :n21:تا میبینن که یه نفر خیلی سر در نمیاره:n13: یا ....... شروع میکنن به دروغ کفتن و قیمت های بیخودی دادن ولی این جا بچه ها کیف کردم :n06:با این که تو انجمن هست و کسی نمیاد بهشون بگه چرا برای رعایت حقوق همکار هاشون قیمت قطعه نمیدن فقط لیستش رو میدن میگن این باید این حدود بشه دمشون گرم خیلی با حالن:n16:این جا دروغ گفتن برای هیچ کس سودی نداره برای همین دروغ بهتون نمیگن
شما کاربرد واقعیت را بگو :n02: نری اولین کاری که کنی کرایسیس ۳ بندازی بازی کنی:n02: هر چند باز هم میتونی بازی کنیش ولی در تنظیمات پایین
پس مادر برد حتی با یک سوم قیمت هم میتوان انداخت
SSD هم خوب هست اگر اصرار داری:n16:ولی هارد عادی رو اگر حداقل نصفش خالی باشه و بیشتر از ۲پارتیشن هم اندازه نگذاری فرقی با SSD برای شما ندارد
در کل هدف این هست که با کمترین هزینه بالاترین عملکرد را داشته باشید
از من به شما نصیحت اگر حجم زیادی احتیاج داری هارد اکسترنال آداپتور دار بگیر +هارد SSD=اگر میخواهی SSD بندازی
اگر SSD نمیخوای بندازی هم ۱ ترابایت هارد کافیه و هارد اکسترنال بیشتر میتونه براتون مفید باشه
۲ تا درایو ۵۰۰ گیگابایتی که روی یکیش ویندوز باشه و بقیه اطلاعات هم روی همون ۵۰۰ گیگابات باشد
البته اگر زیاد کیس را جا به جا میکنی قطعا SSD بنداز ولی HDD ننداز به جاش هارد آداپتوری بگیر
amir200812
25-02-2014, 12:10
هارد عادی رو اگر حداقل نصفش خالی باشه و بیشتر از ۲پارتیشن هم اندازه نگذاری فرقی با SSD برای شما ندارد
این قسمت رو میشه کمی توضیح بدید؟
musketeer
25-02-2014, 12:51
عزیز هیچوقت و هرگز از فروشنده مشاوره نگیر. وقتی میای توی فاروم مشاوره بگیری یک عده از دوستان هستن که خودشون به این قضایا علاقه دارن راهنماییت میکنن. دلیلش هم این هست که از اینکه قطعه ها رو با هم مقایسه کنن و در موردش بحث داشته باشن لذت میبرن. یک عده دیگه هم فروشنده هستن و بخاطر پولی که در میارن راهنماییت میکنن.
بهرحال توصیه میشه مشاوره ات رو که گرفتی به بازار مراجعه کنی و قطعات رو جدا جدا قیمت بگیری. هر کدوم رو هرجا ارزونتر میداد بخری و با خیال راحت سر همشون کنی. نه اینکه بری سراغ فروشنده و بگی من اینقدر پول دارم بهم سیستم پیشنهاد کن. وگرنه این حرف فرقی با این نداره که از طرف رسما خواهش کنی بکنه تو پاچه ات. شاد باشی :n12:
millad1388
25-02-2014, 12:57
این قسمت رو میشه کمی توضیح بدید؟
نگذاری=بگذاری:n02::n02::n02::n02::n02:
هارد HDD را هیچ وقت بیشتر از ۲ درایو نگذارید وگرنه سرعت وحشتناک پایین میاد
خوب برای ایشون فرقی نداره و هارد عادی را هم نصفش را خالی بگذارند یعنی مثلا ۱ ترابایت را حداکثر ۵۰۰ گیگابایتش را استفاده کنند و بیشتر از ۲ پارتیشن نباشه هارد یعنی هارد را ۲ درایو بگذارند که هم اندازه هم باشند
برای هارد ۱ ترابایت میشود ۲ درایو ۵۰۰ گیگابایتی که یکیش ویندوز و نرم افزارها و بازیها حداکثر ۲۵۰ گیگابایت پر است و یکیش بقیه موارد حداکثر تا ۲۵۰ گیگابایت پر باشد
پس ۵۰۰ گیگابایت باید خالی باشد تا سرعت HDD حفظ شود
در ضمن هارد SSD هم اونقدر فضایش کم است که برای همه به صرفه نیستش یک هارد ۶۴ گیگابایت SSDهم قیمت هارد ۱ ترابایتHDD است
من هم گفتم ایشون الکی هزینه SSD نپردازند و واقعا موندم اون مادربرد حرفه ایی به چه کارشون میاد:n13: ایشون چون اطلاعی ندارند الآن شما پاور میلیونی هم بگی میندازند:n02: ولی آیا به دردشون میخوره یا پول الکی دادن هستش:n05:
behnambb
25-02-2014, 13:10
من کاربردم بیشتر کپی و پست کردن با سرعت عالی هست مثلا دو تا گوشی به سیستم وصل کنم و سریع بشه فایلها رو انتقال بدم به سیستم یا بالعکس و در ضمن مصرف برقی خیلی خیلی کم مصرف باشه و همه پورتها هم usb3 میخوام باشه و اینکه اینترنت و بازی هم برام مهمه که بازیهای جدید رو خوب بتونه اجرا کنه میخوام سیستم اصلا لگ نداشته باشه و هنگ اصلا اصلا نکنه مثلا دارم فایل منتقل میکنم میرم سایت باز کنم هنگ نکنه این فقط مهمه
millad1388
25-02-2014, 13:14
سیستم انداختن واقعا آسون نیست
باید بدونی طرف دقیقا میخواهد چه کاری با سیستم انجام بده
حتی باید آینده طرف را هم پیش بینی کنی ببینی بعدا تا چه حدی چه قطعاتی را میتونه ارتقا بدهد :n04:
ایشون کارش با یک APU هم راه میفته منتها الآن نمیدونیم سیستم قبلیشون چیه و یا تا چه حدی بازی میکنند و یا توقعشون چیه از سیستم
مثلا اگر توقعشون بوت سریع سیستم باشه باید SSD بندازند:n02:
اگر توقعشون بازی باشه گرافیک R 270 پیشنهاد میدهند
اگر توقعشون یک سیستم مولتی مدیای سبک و همه کاره قابل حمل و نقل باشه خوب APU عالیه
اگر سیستم ارزون میخواهند و در آینده هم هزینه تعویض قطعات ندارند باز هم APU عالیه
اگر سیستم عادی میخواهند بستگی به هزینه داره و کلی روانشناسی شخص برای کاربرد حقیقیش :n05:
چون سیستم عادی یعنی نمیدونه چی براش مهم هست و این از همه چیز بدتره
دونستن سیستم قبلی طرف و نوع کارکرد اون و آرزوهاش میتونه در شناخت بستن یک سیستم رضایت بخش بسیار کمک کند ...حداقل به من کمک میکند:n02:
Hessam 2
25-02-2014, 14:10
من کاربردم بیشتر کپی و پست کردن با سرعت عالی هست مثلا دو تا گوشی به سیستم وصل کنم و سریع بشه فایلها رو انتقال بدم به سیستم یا بالعکس و در ضمن مصرف برقی خیلی خیلی کم مصرف باشه و همه پورتها هم usb3 میخوام باشه و اینکه اینترنت و بازی هم برام مهمه که بازیهای جدید رو خوب بتونه اجرا کنه میخوام سیستم اصلا لگ نداشته باشه و هنگ اصلا اصلا نکنه مثلا دارم فایل منتقل میکنم میرم سایت باز کنم هنگ نکنه این فقط مهمه
آقا بهنام؛ این چیزی که شما می گید، حداقل تمام و کمال قابل برآورده شدن نیست! حتی اگر 20 میلیون هزینه کنید! می دونید چرا؟
چون درسته که سیستم شما از USB 3 بهره می بره. اما کابل گوشی موبایل شما که از این پورت پشتیبانی نمی کنه! لذا عملاً خرید یو اس بی 3 از این جهت، کاربردی نداره! اینکه اصرار بر یو اس بی 3 دارید از این جهت، به نظرم اشتباه می کنید و تصور می کنید سرعتش بیشتره! باید بگم خیر! سرعتش تفاوتی با یو اس بی 2 نداره!!
شما بیش از اینکه به فکر یو اس بی 3 باشید، می بایست کارت حافظه ی خیلی خوب و با سرعت بالا برای گوشیتون بخرید و اطلاعات رو از طریق کارت ریدر، منتقل کنید. امروزه هم کارت حافظه های بسیار خوب و نسبتاً پر سرعتی در بازار موجود هست که البته قیمت قابل توجهی هم دارن.
باز اگر خیلی اصرار بر پر سرعت بودن تبادل اطلاعات هستید، پس از اس اس دی، رید کردن هارد دیسک رو به شما پیشنهاد می کنم که البته کمی ضریب ریسک رو افزایش میده.
اما با این وجود، باز هم بر انتقال اطلاعات شما از گوشی به سیستم، تاثیری نخواهد داشت و صرفاً تبادل اطلاعات داخلی هارد دیسک شما، افزایش سرعت خواهد داشت.
amir200812
25-02-2014, 15:10
نگذاری=بگذاری:n02::n02::n02::n02::n02:
خوب برای ایشون فرقی نداره و هارد عادی را هم نصفش را خالی بگذارند یعنی مثلا ۱ ترابایت را حداکثر ۵۰۰ گیگابایتش را استفاده کنند و بیشتر از ۲ پارتیشن نباشه هارد یعنی هارد را ۲ درایو بگذارند که هم اندازه هم باشند
برای هارد ۱ ترابایت میشود ۲ درایو ۵۰۰ گیگابایتی که یکیش ویندوز و نرم افزارها و بازیها حداکثر ۲۵۰ گیگابایت پر است و یکیش بقیه موارد حداکثر تا ۲۵۰ گیگابایت پر باشد
در ضمن هارد SSD هم اونقدر فضایش کم است که برای همه به صرفه نیستش یک هارد ۶۴ گیگابایت SSDهم قیمت هارد ۱ ترابایتHDD است
من هم گفتم ایشون الکی هزینه SSD نپردازند و واقعا موندم اون مادربرد حرفه ایی به چه کارشون میاد:n13: ایشون چون اطلاعی ندارند الآن شما پاور میلیونی هم بگی میندازند:n02: ولی آیا به دردشون میخوره یا پول الکی دادن هستش:n05:
حالا شما خودتون به این نتیجه رسیدید، یا کس دیگه ای هم قبل از شما به نتیجه مشابهی رسیده؟
من که در 10 سال گذشته همچین چیزی نشنیدم که اگه هارد بیشتر از 50% پر باشه سرعتش کم میشه!:n04:
یا بیشتر از 2 درایو باشه باز سرعتش کم میشه!:n04:
لطفا یک منبعی برای این گفته ها معرفی کنید...
*درضمن SSD هارد نیست!
millad1388
25-02-2014, 15:28
گفتم که سرعت فلش گوشی خیلی پایینتر از سرعت هارد HDD هست
خوب دیدی گفتم بازی هم برات مهمه:n10:
ببین هزینه بازی با کامپیوتر =یعنی هزینه کارت گرافیک =به شکل ساده:n02:
HDD جواب میده به اون شرطی که گفتم
مد شده SSD میندازند که تنها کمک واقعیش برای یک کامپیوتر ثابت بدون جا به جایی کم شدن زمان بالا اومدن ویندوز هست
ببین حتی CORE I3 4320 هم کاملا جوابگوی شما است
پورت USB 3 مادربرد را توجه کن که ۹۹ درصد USB 3 هستش حتی مادربرد ۲۰۰ هزار تومانی هم داره که core i3 بخوره و از ASUS هم باشه
USB 3 خیلی مفیده چون انتقال اطلاعاتش به صورتی هست که حتی اگر گوشی با پورت USB 2 هم بندازی باز سرعتت بالاتر میرود چون همزمان میتونه اطلاعات را هم بفرسته و هم بگیره ولی USB 2 در هر لحظه یا در حال دریافت هست و یا ارسال اطلاعات
برای همین سرعت اسمی ۴۸ مگابایت در ثانیه USB 2 عملا ۲۴ مگابایت در ثانیه هست
ولی USB 3 حداکثر سرعت ۵۰۰ مگابایت در ثانیه دارد که حتی جوابگوی SSD هم هست
گوشیها خودشون از حافظه با حداکثر سرعت ۵۰ مگابایت در ثانیه (پنجاه مگابایت در ثانیه حافظه داخلی استفاده میکنند (آیفون) در حالی که HDD بالای ۱۱۰ مگابایت در ثانیه هست و حتی مدلهای ۲۰۰ مگابایت در ثانیه هم داره
البته HTC در مدل وان سرعتش بیشتر از ۵۰ مگابایته :n05: تقریبا ۲ برابر آیفون :n02:
حالا نمیخوام وارد بحث گوشی بشم :n02: ولی ۹۰ درصد گوشیها اونقدر سرعتشون پایین هست که عملا USB 2 هم براشون زیادیه ولی شما خیالت راحت مادربرد ۲ سال پیش هم USB 3 هست
میرسیم به بحث بازی:n10:
شما فقط بودجه بگو با تنظیماتی که مورد نظرت هست مدل گرافیک تحویل بگیر
همون گرافیکی که برای شما انداختند خوبه ولی بیشتر هم بخوای میتونی هزینه کنی هر چقدر دلت بخواهد و تا گرافیک ۴۵۰ دلاری هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری:n05: یعنی ضرر نمیکنی و به نسبت قیمتش عملکرد میگیرید
برای شما چون حدس میزنم زیاد تنظیمات بالا بازی نمیکنی و فقط سرعت براتت مهمه یعنی حاضری تنظیمات بازی کمی پایینتر باشه ولی سرعتت بالا بمونه لازم به هزینه بالا نیست از ۱۵۰ دلار تا ۴۵۰ دلار محدوده انتخواب شما است که کارت فعلی در محدوده ۱۶۰ دلاری هست
فرق مادربرد ۸۰۰ هزارتومانی با ۴۰۰ هزارتومانی برای شما تفاوتی ندارد مگر اینکه بخواهید از ۲ گرافیک قدرتمند استفاده کنید که برای گیمر غیر حرفه ایی اصلا ارزش دردسر نداره
فرق مادربرد ۲۰۰ هزار تومانی با ۴۰۰ هزار تومانی بسیار بیشتر محسوس هست مثلا ممکنه فقط ۲ جای رم باشه که یعنی ارتقا رم تا مدت مدیدی بی خیال:n05:
یا اصلا شکاف PCI نداشته باشه و... با این حال اکثریت همون برد ۲۰۰ هزارتومانی هم جوابگو هست براشون منتها برای شما میگیم ۴۰۰ هزار تومان مادربرد :n05:
پس قطع یقین بدون پردازنده core i3 هم بندازی سرعت بالایی خواهید داشت حالا چون ممکنه بعدا بخواهید یک گرافیک ۴۵۰ دلاری بندازید(شاید بعدا شد ۳۰۰ دلار) میگیم همون core i5 4670 کاملا کافیه
شما مختاری هر چقدر دلت میخواهد هزینه کنی مثلا به جای کیس خالی ۱۳۵ هزار تومانی بروید چند میلیون یک کیس اختصاصی خالی بسازید ولی حداقل بدانید برای چی دارید کدوم هزینه را میپردازید
core i چه 3 باشد و چه 5 تفاوت نامحسوسه و نسل چهارم فعلی از همه جدیدتر هست و از اولش که عدد 4 دارد میتونی متوجه اون بشوید
مثلا همن 4670 عدد ۴ نشانه نسل چهارم (بقیش را همه قبول ندارند=عدد ۶ نشان دهنده قدرتش که مانند ۶ هسته هست و عدد ۷۰ که نشان دهنده عملکردش هست)
واقعا میگم میتونی هزینه چند برابر هم بکنید ولی همونقدر عملکرد بهتری را در پردازنده مشاهده نمیکنید
عملا پردازنده زیاد بستن فقط جیب مشتری را خالی میکند شما حتی نصف این قیمت پردازنده هم تفاوت محسوسی نخواهید داشت ولی حالا چون بودجه دارید و در آینده هم ممکنه بهش احتیاج پیدا کنی براتون کافیه
لگ و هنگی کامپیوتر نرم افزاری است و بیشتر مربوط به ویندوز کرک شده است یا سیستم ویروسی مگر اینکه خیلی سطح کامپیوتر پایین باشه یا حجم رم کمتر از۴ گیگابایت باشه و...
یک مقدار آرامش خودتون را حفظ کنید و مطمعن باشید سیستم شما خوب هست فقط نباید اسیر بعضی تبلیغات پر زرق و برق شد مثلا رم چه با فرکانس 2400مگاهرتز بندازی و چه 1600 مگاهرتز تفاوتی ندارد:n05:
الآن رم باید ۲ کاناله باشد تا بتوانید از حداکثر پهنای باند استفاده کنید یعنی ۲ عدد رم ۴ گیگابایت باید باشد حالا A-DATA باشه یا هر مارک دیگری اونقدر مهم نیست :n05:
POWER= COOLER MASTER SILENTPRO GOLD 550W کاملا کافیه و مزیتش صدای فوق العاده کم و دوام و عمر بالا و مصرف پایینش هست
پس شما میتونید بر اساس این قیمتها همینجا سوال کنید بهترین ها را بندازید
پردازنده با بودجه ۶۵۰ هزار تومانی
مادر برد حداکثر ۴۵۰ هزار تومانی
رم ۲تا ۱۲۵ هزار تومانی =۲۵۰ هزار تومان ۸ گیگابایت رم
گرافیک ۶۵۰ هزار تومان=GTX 650ti boost (همون boost ۲۰۰ هزار تومان ارزش داره)
هارد ۱۸۰ هزار تومان
البته میتونی SSD بندازی ولی توصیه میکنم در اون صورت یک هارد اکسترنال بندازی (هارد آداپتوری) تا در حمل و نقل مثل هارد داخل کیس HDD نابود نشود مثل هارد ۱ ترابایت قدیمیم که نابود شد و الآن هم میخوام ۲ تا کیس هر کدوم با یک هارد ۱ ترابایت انتقال بدم عزا گرفتم
:n28::n28::n28: در حال خرید یک هارد ۴ترابایت اکسترنالم که ۱ ترابایت اطلاعات داخل این دو را میریزم توش بقیش هم برای بعد لازم میشه (دورم پر شده از هارد اکسترنال ۳ تا ۱ ترابایت دارم فقط) ۲ ترابایت و ۳ ترابایت هم چند تا دارم :n19:۱ ترابایت ها فکر کنم برام usb 2 بود چون اصلا یادم نمیاد اون موقع usb 3 اصلا بودش یا نه
لعنت به هر چی HDDمکانیکی سوسول ...هست که نه میتونم از حجمش دست بکشم و نه میتونم جا به جاش کنم منظورم هارد داخل کیس هست:n02:
۱ هارد ssd هم باید بندازم مثل اینکه امثال خیلی باید جا به جا بشم :n28: البته تو همین محدوده خودمون:n02: هم دارم مشاوره به شما میدهم و هم به خودم :n04::n05: من اینطوریم دیگه:n02:
پس میبینی که من هم دنبال SSD هستم منتها حداقل۲۵۶ گیگابایتش:n02:
برای ذخیره اطلاعات حجیم مثل فیلم و ... از هارد آداپتوری و برای سیستم عامل و بازی هارد SSDبهترین انتخواب است منتها نه اونقدر که تبلیغ میکنند :n05:
خیلی متشکرم که تا آخرش را خوندی این هم برای صبر شما
:n16::n16::n16::n16::n16:
amir200812
25-02-2014, 16:26
هنوز در این مورد توضیح ندادید!
گفتم که سرعت فلش گوشی خیلی پایینتر از سرعت هارد HDD هست
خوب دیدی گفتم بازی هم برات مهمه:n10:
ب
برای همین سرعت اسمی ۴۸ مگابایت در ثانیه USB 2 عملا ۲۴ مگابایت در ثانیه هست
ولی USB 3 حداکثر سرعت ۵۰۰ مگابایت در ثانیه دارد که حتی جوابگوی SSD هم هست
گوشیها خودشون از حافظه با حداکثر سرعت ۵۰ مگابایت در ثانیه (پنجاه مگابایت در ثانیه حافظه داخلی استفاده میکنند (آیفون) در حالی که HDD بالای ۱۱۰ مگابایت در ثانیه هست و حتی مدلهای ۲۰۰ مگابایت در ثانیه هم داره
البته HTC در مدل وان سرعتش بیشتر از ۵۰ مگابایته :n05: تقریبا ۲ برابر آیفون :n02:
حالا نمیخوام وارد بحث گوشی بشم :n02: ولی ۹۰ درصد گوشیها اونقدر سرعتشون پایین هست که عملا USB 2 هم براشون زیادیه ولی شما خیالت راحت مادربرد ۲ سال پیش هم USB 3 هست
مثلا همن 4670 عدد ۴ نشانه نسل چهارم (بقیش را همه قبول ندارند=عدد ۶ نشان دهنده قدرتش که مانند ۶ هسته هست و عدد ۷۰ که نشان دهنده عملکردش هست)
1:میشه بگید با توجه به کدوم منبع میفرماید که USB2 سرعتش 48مگابایت هست و USB3 سرعتش 500 مگابایت؟
2:سرعت مموری HTC One یا ایفون کلا تاثیری نداره! حتی اگه 200 مگابایت بر ثانیه هم باشه، چون USB2 هستند، ممکن نیست بیشتر از 30مگابایت در ثانیه به کاربر بدن...
3:تنها تفاوت SSD و هارد ها، سرعتشون نیست! بهتر بگم، مهم ترین فرقشون نیست!
مهم ترین فرق بین SSD و HDD زمان دسترسی هست که حداقر 200 300 برابر SSD ها سریعتر هستند.
4:با تعریفی که کردید، یعنی پردازنده i3-4130 مثل یک پردازنده تک هسته ای هست؟
millad1388
25-02-2014, 16:26
حالا شما خودتون به این نتیجه رسیدید، یا کس دیگه ای هم قبل از شما به نتیجه مشابهی رسیده؟
من که در 10 سال گذشته همچین چیزی نشنیدم که اگه هارد بیشتر از 50% پر باشه سرعتش کم میشه!:n04:
یا بیشتر از 2 درایو باشه باز سرعتش کم میشه!:n04:
لطفا یک منبعی برای این گفته ها معرفی کنید...
*درضمن SSD هارد نیست!
شما جدیدیها به SSD چی میگید قبلا میگفتیم دیسک درایو حالت جامد:n10:
من هم از قدیمیها شنیدم:n05:هر چی بلدیم از بعضی متخصصان داریم :n05:
ببین هر سیستمی اگر تا ۱۰۰ درصد عملکردش برود دچار افت میشود :n05:
این یک اصل بدیهی است و من بلد نیستم اصل بدیهی را خوب توضیح دهم:n19:
مثال : پردازنده وقتی روی بار ۱۰۰ درصد باشد سرعت بیشتری دارد یا وقتی روی بار ۵۰ درصد:n26:
یا رم و یا هر سیستم دیگری از یک نیروگاه گرفته تا کامپیوتر شاملش میشود
شما هارد را تا ۱۰۰ درصد پر کن سرعت ۱۰۰ مگابایت در ثانیه میرسد به کمتر از ۱۰ مگابایت در ثانیه
در ضمن قطعات داخل هارد را میشناختی همچین حرفی نمیزدی :n10:
میدونی که هارد از چند صفحه درست شده به اسم پلاتر :n05:
این پلاترها میتونند چند لایه باشند و یا تک لایه بسته به مدل هارد :n05:
بین این لایه ها بازوهایی هست که روی نوکشون هد قرار گرفته :n05:
حالا شما هارد یک پارتیشن درایو باشه چند تا هد میخونه:n10: ۱۰ تا پارتیشن باشه چند تا:n09:
سرعت تو کدوم بیشتره:n02:
هر درایو اضافه که ایجاد کنید کار برای هارد دیسک سخت تر میشود
حالت رید۰و۱ میدونی چیه
یک هارد ۱ ترابایت را فقط یک پارتیشن ویندوز بندازی سرعت بالاتره یا ۴ تا پارتیشن ۲۵۰ گیگابایتی روی هارد ۱ ترابایت بندازی:n09:
یعنی از نظر شما فرقی نداره :n04::n04::n04:که مثلا ۹۰ درصد هارد پر باشه یا ۵۰ درصد :n09: سرعتش یکیه و شما قوانین فیزیک و مکانیک را نقض میکنید:n09:
اصلا با ۱۰۰ درصد توان ورزش کن ببینم برات فرقی داره یا نه:n09:
اون هد بدبخت تا بخواهد بین ۲پارتیشن جا به جا بشه و هد بیاد روی اون اطلاعات بخصوص در پلاتر فلان را زمان تاخیر هارد میگند که HDD هزاران برابر کندتر از SDD هست
در ضمن توصیه من فقط برای HDD بود و نه SDD
SDDکه ۴ تا فلش هست و همه میدونند افت سرعت نداره نسبت به HDD
HDD هست که مکانیکی هست و مکانیزمش شبیه گرامافون هست :n09:
فقط به جای دیسک گرامافون به اون دیسکهای مغناطیسی هارد میگند پلاتر :n02:
البته هد با پلاتر تماس مستقیم ندارد چون با اثر بار مغناطیس اطلاعات را میخواند و...
HDD هم نباید بگذاری کنار امواج مغناطیسی وگرنه اطلاعات هوتوتو :n26: الآن میگه مدرک بیار :n04:
حتی نباید داخل شبکه فلزی باشد:n05:این یکی را بیخیال:n06:
یکی از دلایل نابودی HDD مغناطیس جاذبه زمین هست که به مرور خاصیت مغناطیسیش را از بین میبره
الآن باید برای جاذبه زمین و مغناطیس زمین هم مدرک جور کنم:n09:
میدونم شما اطلاعات کافی داری برای بقیه گفتم که اطلاعات ندارند:n02::n06:
منظورم از هارد= HDD در کل مطلب فعلی هست
جستجو کنید طرز کار هارد را خودتون دستتون میاد یا شایدم نیاد:n02:
شما بگو به SSD من چی بگم حافظه داخلی فلش بگم خوبه:n02:
behnambb
25-02-2014, 16:28
درست میگین حسام جان و البته دوستان دیگر که دارن راهنماییم میکنن ولی من همش دارم با نوت3 که یو اس بی3 ساپورت میکنه کار میکنم و البته رم ریدر هم دارم ولی میگم موقعی که دارم اطلاعات رو جابجا میکنم و میرم مثلا یک کاری دیگه میکنم مثل باز کردن پیج فروم و اینجور چیزها لگ نزنه و هنگ نکنه و پاورش مصرفش پایین باشه و در ضمن صدای موزیک هم واسم مهمه میخوام سه بعدی باشه و فراگیر که بیشتر صدا وریتم موزیکو بشنوم تا بیسش و البته بازیهای جدیدم اجرا بشه بخوبی همین داداشی
_LOVE_CODER_
25-02-2014, 16:30
برادر میلاد
شما به جای پیشنهاد دادن بیا تو اون تاپیک در مورد تفاوت LGA و PLGA برامون توضیح بده :n10::n02::n19:
Hessam 2
25-02-2014, 16:32
درست میگین حسام جان و البته دوستان دیگر که دارن راهنماییم میکنن ولی من همش دارم با نوت3 که یو اس بی3 ساپورت میکنه کار میکنم و البته رم ریدر هم دارم ولی میگم موقعی که دارم اطلاعات رو جابجا میکنم و میرم مثلا یک کاری دیگه میکنم مثل باز کردن پیج فروم و اینجور چیزها لگ نزنه و هنگ نکنه و پاورش مصرفش پایین باشه و در ضمن صدای موزیک هم واسم مهمه میخوام سه بعدی باشه و فراگیر که بیشتر صدا وریتم موزیکو بشنوم تا بیسش و البته بازیهای جدیدم اجرا بشه بخوبی همین داداشی
آها. خب اگر گجت شما از USB 3 پشتیبانی می کنه که فبح المراد! پس می تونید ازش بهره وری لازم رو ببرید.
در مورد لگ و هنگ و انجام کارهای مختلف به صورت همزمان با سیستم، رم و فرکانس رم هست که درگیر خواهد بود در این حین که مورد مناسب با توجه به بودجه تون به گونه ای که قابل ارتقا هم باشد، خدمت شما معرفی شد.
در مورد کم مصرف بودن سیستم هم که بارها روش تاکید داشتید، این فاکتور در سیستم پیشنهادی، قطعاً لحاظ شده. جای نگرانی نیست.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد مادربرد هم طبعاً پورت کارت صدای HD Audio می تونه انتظارات شما رو برآورده کنه + یک اسپیکر خیلی خوب. مثل لاجتیک Z506.
ضمناً مادربرد معرفی شده از 10 پورت یو اس بی 3 پشتیبانی می کنه! (طبق درخواستتون.)
خوشبختانه انتظارات قابل برآورده شدنی دارید و با توجه به بودجه تون، خیلی جای نگرانی وجود نداره و پس از خرید، قطعاً رضایت خواهید داشت. اینکه قابلیت ارتقا در آینده برای شما میسر باشه، بیش از پیش ازش خوشحال خواهید بود.
_LOVE_CODER_
25-02-2014, 16:34
شما برای برطرف شدن لگ زدنتون نیاز به یک هارد SSD دارید و یک پردازنده 2 هسته ای از سری Core Due 2 به بالا و مقادر 4 گیگ رم ویندوز هم ویندوز سون یا 8 بریز مشکلاتش نصبت به ویندوز اطکس پی کمتر
برای صدا هم یک اسپیکر 5.1 کاناله کافی هست (ترجیحا ورودی اپتیکال داشته باشه اگر نداشت ورودی کواکسیال حتما داشته باشه)
همه اینها رو میتونید روی همین سیستمی که دارید پیاده کنید
در واقع خرید سیستم جدید هیچ دردی از شما بر طرف نمیکنه
چون مشکل جای دیگه هست (سرعت رم موبایل)
amir200812
25-02-2014, 17:13
شما جدیدیها به SSD چی میگید قبلا میگفتیم دیسک درایو حالت جامد:n10:
من هم از قدیمیها شنیدم:n05:هر چی بلدیم از بعضی متخصصان داریم :n05:
ببین هر سیستمی اگر تا ۱۰۰ درصد عملکردش برود دچار افت میشود :n05:
این یک اصل بدیهی است و من بلد نیستم اصل بدیهی را خوب توضیح دهم:n19:
مثال : پردازنده وقتی روی بار ۱۰۰ درصد باشد سرعت بیشتری دارد یا وقتی روی بار ۵۰ درصد:n26:
یا رم و یا هر سیستم دیگری از یک نیروگاه گرفته تا کامپیوتر شاملش میشود
شما هارد را تا ۱۰۰ درصد پر کن سرعت ۱۰۰ مگابایت در ثانیه میرسد به کمتر از ۱۰ مگابایت در ثانیه
در ضمن قطعات داخل هارد را میشناختی همچین حرفی نمیزدی :n10:
میدونی که هارد از چند صفحه درست شده به اسم پلاتر :n05:
این پلاترها میتونند چند لایه باشند و یا تک لایه بسته به مدل هارد :n05:
بین این لایه ها بازوهایی هست که روی نوکشون هد قرار گرفته :n05:
حالا شما هارد یک پارتیشن درایو باشه چند تا هد میخونه:n10: ۱۰ تا پارتیشن باشه چند تا:n09:
سرعت تو کدوم بیشتره:n02:
هر درایو اضافه که ایجاد کنید کار برای هارد دیسک سخت تر میشود
حالت رید۰و۱ میدونی چیه
یک هارد ۱ ترابایت را فقط یک پارتیشن ویندوز بندازی سرعت بالاتره یا ۴ تا پارتیشن ۲۵۰ گیگابایتی روی هارد ۱ ترابایت بندازی:n09:
یعنی از نظر شما فرقی نداره :n04::n04::n04:که مثلا ۹۰ درصد هارد پر باشه یا ۵۰ درصد :n09: سرعتش یکیه و شما قوانین فیزیک و مکانیک را نقض میکنید:n09:
اصلا با ۱۰۰ درصد توان ورزش کن ببینم برات فرقی داره یا نه:n09:
اون هد بدبخت تا بخواهد بین ۲پارتیشن جا به جا بشه و هد بیاد روی اون اطلاعات بخصوص در پلاتر فلان را زمان تاخیر هارد میگند که HDD هزاران برابر کندتر از SDD هست
در ضمن توصیه من فقط برای HDD بود و نه SDD
SDDکه ۴ تا فلش هست و همه میدونند افت سرعت نداره نسبت به HDD
HDD هست که مکانیکی هست و مکانیزمش شبیه گرامافون هست :n09:
فقط به جای دیسک گرامافون به اون دیسکهای مغناطیسی هارد میگند پلاتر :n02:
البته هد با پلاتر تماس مستقیم ندارد چون با اثر بار مغناطیس اطلاعات را میخواند و...
HDD هم نباید بگذاری کنار امواج مغناطیسی وگرنه اطلاعات هوتوتو :n26: الآن میگه مدرک بیار :n04:
حتی نباید داخل شبکه فلزی باشد:n05:این یکی را بیخیال:n06:
یکی از دلایل نابودی HDD مغناطیس جاذبه زمین هست که به مرور خاصیت مغناطیسیش را از بین میبره
الآن باید برای جاذبه زمین و مغناطیس زمین هم مدرک جور کنم:n09:
میدونم شما اطلاعات کافی داری برای بقیه گفتم که اطلاعات ندارند:n02::n06:
منظورم از هارد= HDD در کل مطلب فعلی هست
جستجو کنید طرز کار هارد را خودتون دستتون میاد یا شایدم نیاد:n02:
شما بگو به SSD من چی بگم حافظه داخلی فلش بگم خوبه:n02:
1:اونایی که به SSD میگن درایو حالت جامد، بیسواد هستند!
2 تا S که در اول SSD اومده، مخفف solid-state هست! و solid-state رو باید یک جا معنی کنید که به معنی نیمه هادی یا نیمه رسانا هست!
یعنی SSD معادل فارسیش میشه "دیسک نیمه هادی"یا "درایو نیمه هادی" !
2:اونی که میفرماید در مورد میزان لود پردازنده، وقتی میزان Utilization یک پردازنده به 100% برسه، پراسس ها باید بیشتر منتظر باشن و به همین دلیل سرعت کمتر میشه! و این به اندازه سر سوزن هم به هارد دیسک مربوط نیست!
3:در مورد ساختار هارد و طریقه کار اون لطف کنید درس های "برنامه نویسی به زمان اسمبلی" و در ادامه اون درس "برنامه نویسی سیستم" و در آخر درس "ذخیره و بازیابی" رو پاس بفرماید و بعد بیاید اینجا در مورد کارکرد هارد دیسک ها توضیح بدید!
millad1388
25-02-2014, 17:50
میگم این فامیلمون اومده بود میگفت حتما رم ریدر داشته باشه من میگفتم منظورش چیه:n09:نگو به SSD میگند رم ریدر :n04::n02::n08:
کامپیوتر برای رندر میخواست میگفت از ۱۲ میلیون به بالا هم میتونست هزینه کنه ها:n02: گفتم برو مک پرو بخر :n02:حوصله هیچ کاری اصلا ندارم:n05: میخواستم براش سرور AMD بندازم ولی دیدم تازه کاره و اصلا نمیدونه چی به چیه گفتم هم خودش راحت باشه هم من نرم الکی وقت بگذارم براش مجانی سیستم اختصاصی سرور ببندم بعدا هم حرف دربیارند که ...:n21:
تازه حساب کردم دیدم مک پرو با اون مشخصاتش کاملا به صرفه هست نمیدونم اینتل چه قیمتی با اپل حساب کرده که ارزونترین سیستم سرور اینتل با اون مشخصات هم ببندی باز همون حدود در میاد :n13::n04:
کم کم دارم میرم سمتی که سیستم آماده پیشنهاد بدم سنگینترم:n02:
واقعا سیستم شخصی بستن اون هم اینطوری که بیاای برای هر نفر اختصاصی ببندیش از خر حمالی هم بدتره :n02:
برم شرکت بزنم سیستم آماده میزنم خیلی راحت و شیک :n02:
هر کی هم خواست کار کنه دقیقا ۶ ماه بعد خبرم کنه :n02: :n02:
فعلا باید آپارتمان بفروشم پول نقد کنم چقدر هم اومد پایین لامصب هی:n21:
هر وقت میخوام هر چیزی بفروشم سقوط میکنه همه پولدارها پولدارتر میشند من فقیزتر :n21:
کل زندگیم را بفروشم میشه یک خودروی یک آدم پولدار هی:n28:
منظورم بوگاتی ویرون نیست :n02: به جان خودم حساب کردم کل زندگیم میشه یک خودروی فراری انزو البته اگر برم خارج مستقیم بخرمش بدون گمرک:n09: ۲ تا پورشه پانمرا هم نمیتونم بخرم ولی یکیش رو که میتونم:n10:
فعلا که هیچی نقدینگی ندارم ولی سال بعد بهتون میگم چرا پورشه میخرم:n05:
millad1388
25-02-2014, 18:14
۱-:n16::n13:
فعلا دارم صحتش را تحقیق میکنم:n26:
۲-خوب وقتی هارد دیسک هم پر باشه هد باید دنبال جای خالی بگرده یا نه :n05: یعنی ۵ تا پاریشن ببندی با اینکه ۳ تا اصلا فرق نداره:n04: یا مثلا هارد ۱۰۰ درصد پر باشه سرعتش فرقی نداره:n04:استفاده عملی من که یک چیز دیگر میگوید :n26: احتمال زیاد باید چند تا تست بگذارم متوجه شوید :n02: ولی منتظر نباشید فعلا تا برم هارد اکسترنال بگیرم و هارد خالی کنم و...شاید رفت اونطرف عید :n02:
۳- وقت کنم میخونم ولی چه ربطی به سخت افزار داره:n26: گفتم سخت افزار باعث میشه نتونه از تمام ظرفیتش استفاده کنه
اون پردازنده هم مثال بود هر سیستم دیگری مثل سیستم نیروگاه هم نمیتونه با ۱۰۰ درصد ظرفیت به همون خوبی ظرفیت کمتر کار کند
چقدر عصبانی :n02:واقعا :n16::n16::n16:شرمنده اگه ناراحت شدید :n16:
احتمالا چون خیلی وقته نبودم شما را با یکی دیگه اشتباه گرفتم :n29:
اصلا جای بحثش اینجا نیست بهتره به قسمت مخصوصش یکجوری منتقل شود:n02:
_LOVE_CODER_
25-02-2014, 18:40
ولش کن
اب تو هاون کوبیدنه
behnambb
01-03-2014, 14:59
دوستان بازم کل بازار رو رفتم و این سیستم اقا حسامو هیچکدومشون ندارن و این سیستم رو بهم معرفی کردن و میگفتن بالاتره تا اون سیستم که بازم بعید میدونم حالا شما دوستان یک چک کنید ببینید چه جوریه خوبه و قیمتشم شد بدون مانیتور 4440
Hessam 2
01-03-2014, 16:42
کی گفته اینها بهتره؟!!!
واقعاً من بسیار متاسفم برای این فروشنده ها...!!!
عجب قیمت هایی؟!!! چه نگرش هایی؟!! هر کدوم همچون پزشک های متخصص نسخه می پیچن واسه ملت و لیست سایرین رو می برن زیر سوال!!!
اما این لیست شما؛
- از نسل قبل هست!
- قابل ارتقا به نسل جدید نیست!
- از 0.PCI Express 3 برای کارت گرافیک استفاده نمی کنه! این یعنی بهره وری در استفاده از قدت پردازش گرافیکی سیستم، کاهش خواهد داشت! (هر چند اگر محسوس نباشه هم باز قابل تأمله)!
- نسل های جدید تر و بهینه تر اومده روی کار که کاملاً سرتر و در آینده قابل ارتقا هستن.
- ضمناً از نظر شرایط دمایی هم در شرایط این سیستم، چیزی پایین تر از سیستم معرفی شده به شماست که ارائه دادم. هر چند تهویه ی کیس بهتری به واسطه ی کیس بهتر و گران قیمت تر داره!
از همه ی اینها که بگذریم، 260 هزار تومان برای چی داره به عنوان هزینه ی نصب و گارانتی می گیره؟!!!
ما اسمبل می کنیم. تست می کنیم. پیکربندی انجام میدیم. نصب ویندوز و نرم افزار داریم، گارانتی اصلی تحویل میدیم، اِرسال به سراسر ایران می فرستیم و ... همه با هم 100 تومن می گیریم!!!!
ازشون بپرسید این 260 هزار تومن اضافی برای چی هست؟! چون در فاکتور آورده نشده چیزی در این مورد!!
ثانیاً قیمت هارد دیسک، پاور، اس اس دی، رم و احتمالاً کارت گرافیک رو برای شما بالا زده!! قیمت کیس اگرچه از تهران شاید کمی بالاتر باشه. اما قیمت منطقیی داره. نمیشه بهش انتقادی کرد و بی انصافیه در مورد کیس بهشون بگیم گرون میده!
راستی شما مگه سیستم بدون مانیتور میخواید؟!
پاور 700 وات گرین، چه خبره؟! مگه سر گردنه اس؟!! قیمتش 300 تومنه! نه 400 تومن!! ببینید اگر 750 وات سری OC گرین هست، می ارزه!! وگرنه 700 قیمتش این نیست!
واقعاً شگرد جالبیه که فروشنده ها به کار گرفتن! رو چند قطعه سود خیلی کم می کشن! به گونه ای که کمتر یا مشابه بازار جلوه کنه! بعد یک قطعه رو قیمت نجومی میزنن که جبرانش رو از این طریق اعمال کنن!!
کارت 7870 به اندازه ی GTX 660 Ti هست! دیگه تقریباً باید از رده خارج شده ببینیم این کارت رو! ارزش خرید نداره! حتی الان که با شما صحبت می کنم نمی دونم توقف تولید شده یا نه؟!!!
مادربرد فرومولا زد هم یک ماهیی میشه که تو بازار ایران اصلاً موجود نیست! ایشون یقیناً خریدش واسه چندین ماه پیشه که میخواد به شما قالب کنه!!! اما قیمتش خوبه!
لیستی که به شما دادن، هیچ برتریی نسبت به لیستی که بنده به شما دادم، نداره!
این هم یک نمونه اش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرچه پردازنده ی 8350 هسته های بیشتری داره، اما این لزوماً برای برتری کلی 8350 بر 4670 کافی نیست.
برتری کارت 760 بر 7870 قدیمی هم کاملاً مشهوده. خودتون ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز فقط به شما کیس و هارد بهتر و گرون تر پیشنهاد دادن که ما هم می تونستیم سیستم 5 میلیونی بدیم به شما!!! منتها مرعات شرایط اقتصادی شما رو کردیم!!! وگرنه سیستم 10 میلیون هم نسخه پیچیدن کاری نداره و بعد بهشون بدید بگید از لیست شما بهتره!!!
شما فرمودید فکر کنم هارد 1 ترا کافیه. وگرنه میشه 3 ترا هم برای شما نوشت. همچنین کیس بهتر هم میشه نوشت! منتها در اینصورت تا مرز 5 میلیون خواهد رفت قیمت کل که قطعاً با این وضعیتی که من می بینم، همین رو بالای 5 تومن بتونید از شهر خودتون تهیه کنید!
از قیمت هاش همه فاکتور بگیریم، امیدوارم همشون گارانتی های اصلی باشه!!
در کل اولین باره خریداری مثل شما می بینم که تا این حد پیگیر هست و بی گدار به آب نمی زنه!!
ما هر کسی رو دیدیم، سه سوت مخش رو زدن و تا الان 100 بار خرید کرده بود!!!
اصلاً عجیبه مثل شما...! البته خییییییلی خوبه که اینطور مدام پیگیر هستید و امیدوارم همیشه همه ی خریداران اینطور پیگیر باشن!
سلام.من میخوام یه سیستم واسه 3dmax و بازی ببندم.
این هم مشخصاتش:
intel core i7-4770 or 4770k
nvidia geforce gtx770
intel lga 1150 maximus VI formula
hard:caviar black 64mb sata 6.0gb/s 1tb or 2tb
همینا حدود 4تومن پام اب میخوره...
ولی نباید اینطور باشه.من میخوام نهایتا 3تومن بشن ک با کیس و پاور و... جمع کلیش 4 و خورده ای بشه!
میشه کمک کنید؟
من مشکلی با بازی ندارم ولی لطفا طوری پیشنهاد بدید که 3dmax رو راحت و روان اجرا کنه.
behnambb
10-05-2014, 21:59
پس این سیستم پست 4 واقعا عالیه هنگ نمیکنه وقتی دارم چیزی رو کپی و پست میکنم سایت یا برنامه یا کلیپ رو باز کنم هنگ نمیکنه میخوام خیلی خیلی روون باشه لطفا بیشتر راهنماییم کنید
Hessam 2
10-05-2014, 22:10
اوه! هنوز نخریدین؟!!!!!!! یعنی ما رو سر کار گذاشتین در طی 51 پُست؟!!!
اون سیستم الان حدود 200 تومن گرون شده بخاطر گرانی ارز!
بله. نه هنگ می کنه. نه مشکلی ایجاد می کنه براتون. کاملاً هم روون و قابل ارتقاست!
behnambb
12-05-2014, 13:25
مه حسام جان سرکار چی فدات شم و وقت نمیکنم و اینکه همش میترسم هنگ داشته باشه اخه میخوام عالی باشه بدون هیچ مشکلی و اینکه سی پی یو i7 اگر ممکنه بهترینشو بزارین و اینکه پاورشم میخوام مصرفش پایینتر باشه عزیز دلم
Hessam 2
12-05-2014, 16:47
مه حسام جان سرکار چی فدات شم و وقت نمیکنم و اینکه همش میترسم هنگ داشته باشه اخه میخوام عالی باشه بدون هیچ مشکلی و اینکه سی پی یو i7 اگر ممکنه بهترینشو بزارین و اینکه پاورشم میخوام مصرفش پایینتر باشه عزیز دلم
نه. آقا چه هنگی؟! مگه چقدر کار شما سنگینه؟! به نظرم حساسیت به خرج می دید بیش از حد!
پاور نوشته شده، از نوع کم مصرف هست و به میزان توانی که سیستم داره، ولتاژ برق دریافت می کنه! نه بیشتر تا باعث افزایش مصرف برقه بشه! با توجه به مصرف سیستم شما و با در نظر گرفتن آینده نگری، انتخاب این پاور، ایده آل هست!
اینجا رو مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت اضافه کردن پردازنده کور آی 7، قیمتش تا مرز 5 میلیون خواهد رفت!
بهتون توصیه می کنم تا دو هفته ی دیگه صبر کنید تا بتونید مادربرد GA-Z97-D3H گیگابایت انتخاب کنید که قابلیت ارتقا برای دو نسل آینده رو برای شما تضمین می کنه!
behnambb
14-05-2014, 01:36
با تشکر خیلی فراوان از شما حسام جان ...اخه من لپتاپ ایسوس a53 دارم مثلا دارم فایل داخل گوشیم که حدود 25 گیگ هست رو میریزم تو لپتاپ و ما بینش میخوام صفحه نت رو باز کنم هنگ میکنه و کلا سیستم کند میشه و یا مثلا فایل دیگه رو نمیتونم بازم کپی و پست کنم من مشکلم این چیزها هست که دو دل شدم میخوام سرعت کپی و پست بالا باشه حتی دو تا گوشی که میخوام فایلاشون رو بریزم رو لپتاپ یا بالعکس بالا باشه و هنگ نکنه
Hessam 2
14-05-2014, 09:18
درسته. این سیستم حداقل 2-3 برابر قدرتمندتر از لپ تاپ شماست!
به هر حال بهترین سیستم ممکن با بودجه ی شماست به عقیده ام! سیستم بهتر از این، امکان پذیر نیست!
Bobby Sands
14-05-2014, 17:40
اقا حسام ببخشید میشه یه مشخصات سیستم هم برای کار سه بعدی و رندر پیشنهاد بدیدتو همین رنچ قیمت 3 تومن.
راستش من مکس کار میکنم و سیستم فعلیم که واسه 3 سال پیشه جوابگو نیست میخوام آپدیتش کنم.
برام هم از همه مهم تر CPU و بعد RAM هستش و یه مادر برد که باهاشون مچ باشه.
یه هارد SSD 128 هم میخوام داشته باشه.
کارت گرافیک زیاد مهم نیست یه چیز معمولی رو به بالا هم کفایت میکنه البته حتما انویدیا باشه .
کیس هم همین واسه خودمو استفاده میکنم .کیسش خوبه سیلور شارک گرفتم فقط باید پاورش عوض بشه.
مانیتور و کیبورد و موس و مخلفات هم نمیخوام.
یعنی کلا یه سیستم با این قطعات ( سی پی یو + رم +هارد SSD + مادر برد + پاور + کارت گرافیک ) تا 3 تومن نهایتا 3.5 اگر ممکنه پیشنهاد بدید ممنون میشم.
Hessam 2
14-05-2014, 17:42
اقا حسام ببخشید میشه یه مشخصات سیستم هم برای کار سه بعدی و رندر پیشنهاد بدیدتو همین رنچ قیمت 3 تومن.
راستش من مکس کار میکنم و سیستم فعلیم که واسه 3 سال پیشه جوابگو نیست میخوام آپدیتش کنم.
برام هم از همه مهم تر CPU و بعد RAM هستش و یه مادر برد که باهاشون مچ باشه.
یه هارد SSD 128 هم میخوام داشته باشه.
کارت گرافیک زیاد مهم نیست یه چیز معمولی رو به بالا هم کفایت میکنه البته حتما انویدیا باشه .
کیس هم همین واسه خودمو استفاده میکنم .کیسش خوبه سیلور شارک گرفتم فقط باید پاورش عوض بشه.
مانیتور و کیبورد و موس و مخلفات هم نمیخوام.
یعنی کلا یه سیستم با این قطعات ( سی پی یو + رم +هارد SSD + مادر برد + پاور + کارت گرافیک ) تا 3 تومن نهایتا 3.5 اگر ممکنه پیشنهاد بدید ممنون میشم.
می بایست تاپیک جدا ایجاد کنید! در تاپیک دیگران نباید مشاوره بگیرید.
behnambb
14-05-2014, 23:07
حسام جان من سی پی یو رو کردم LGA 1150 Haswell Core i7-4770K و مانیتور هم کردم
Full HD LED 23" 2342P 3D خوبه مچ هست و یک اسپیکر خوب فراگیر هم معرفی کنید اگر تهران بودم صد در صد میومدم پیشت کارت درسته خداییش
Hessam 2
14-05-2014, 23:30
بله. مانعی نداره.
من تهران نیستم عزیز. شرکت های طرف قرارداد و همکارم تهران هستن.
ممنون. شما محبت دارین. نظر لطف شماست... :)
هنوز با کار درست بودن فاصله زیاد داریم.
behnambb
15-05-2014, 11:16
مرسی فدات شم اسپیکر عالی چی هست و اینکه خروجی صدای این سیستم فراگیره ؟؟؟ و اینکه سی پی یو خوبه یا اونی که شما معرفی کردین
Hessam 2
15-05-2014, 11:19
مرسی فدات شم اسپیکر عالی چی هست و اینکه خروجی صدای این سیستم فراگیره ؟؟؟ و اینکه سی پی یو خوبه یا اونی که شما معرفی کردین
در مورد CPU دیگه بهترین و قوی ترین مدل موجود در بازار از سوکت 1150 رو انتخاب کردین! دیگه بهتر وجود نداره!
اسپیکر هم Logitech Z506 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بهتون توصیه می کنم. اگر موجود نبود، Logitech X530 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انتخاب کنید.
جفتشون بین 300 تا نهایتاً و حداکثر 400 هستن.
قیمت سقف بازار مورد دوم، 350 هزار تومن هست. اما مورد اول بسیار کمیابه. در عوض کمی قوی تره.
behnambb
15-05-2014, 11:51
بنظرتون حسام جان با این مبلغ 5 تومن ایمک نگیرم ؟؟؟ اخه این همه مبلغ ارزش داره این سیستمو ببنده یا برم ایمک بگیرم هم مک باشه و هم ویندوز کدومش بهتره برای کار گوشی
Hessam 2
15-05-2014, 11:52
قطعاً سیستم خیلی خیلی قوی تر از آی مک هست! اصلاً قابل مقایسه نیستن!
behnambb
15-05-2014, 21:12
با تشکر خیلی فراوان از شما حسام جان خیلی زحمتتون دادم فقط همون سیستم که شما فرمودین 4500 با سی پی یو i7 که گفتم و هارد 2 tb و اون مانیتور الجی سه بعدی 23 چند در میاد ؟؟؟؟
Hessam 2
15-05-2014, 21:14
والا اینطور که فرمودین، به طور حتم بیش از 5500 براتون در میاد. می تونید جمع بزنید قیمت ها رو که در لینک امضا هست.
behnambb
17-05-2014, 15:18
داداش حسام اگر مقدوره یک حسابی بکنید اون سیستم که نوشتین 4500 فقط سی پی یو i7 که 1100 هست بزارین و هاردم 2 ترا من هر چی حساب میکنم متوجه نمیشماز بس فکرم مشغوله ممنون میشم اگر یک حساب دقیقی کنید بهم بگین فدات
Hessam 2
17-05-2014, 15:24
500 رو قطعات اضافه میشه. = 5 میلیون.
500 هم برای مانیتور سه بعدی الجی اضافه میشه، میشه 5/5.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.