مشاهده نسخه کامل
: لبتاپ در حد 1800000
saman9074
13-01-2014, 21:22
سلام دوستان من می خوام یک لبتاب بخرم در حد 1800000 برا بازی، فتوشاپ، نگاه کردن فیلم، گوش دادن آهنگ (کیفیت صدا برا مهمه) به نظر شما چه مدلی بگیرم که گرافیک خوبی داشته باشه، سی پی یوش پاسخ کار های تقریبا سنگین رو بده، رمش هم کمتر از 4 یا 6 نباشه
بهتره از ایسر و ایسوس بگین البته اگه بقیه مارک ها هم یک مدل خوب بود اونم معرفی کنید.
اکه قیمت روزش رو هم بگید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
لپ تاپ Lenovo Essential G510-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی خوبه واسه کار شما، هم قیمتش مناسبه هم مشخصات سخت افزاریش حتما یه نیگا بهش بنداز
saman9074
14-01-2014, 00:20
سلام دوست عزیز
لپ تاپ Lenovo Essential G510-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی خوبه واسه کار شما، هم قیمتش مناسبه هم مشخصات سخت افزاریش حتما یه نیگا بهش بنداز
شنیدم لبتاپ های لنوو زیاد جالب نیست؟ ایسوس یا ایسر مدلی نمیشناسید که خوب باشه برا من؟
saman9074
14-01-2014, 15:58
این اچ پی رو ببین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک سوال من از یکی که مهندس کامپیوتر بود پرسیدم می گفت لبتاپ های اچ چی به درد نخوره زود داغ میکنه (زیاد) و باطریش هم زیاد مشکل پیدا میکنه آیا واقعیت داره؟ چون مشخصات لبتاپ خوب بود
red_avalanche
14-01-2014, 16:45
نه آقا، اینا شایعه فروشنده هاست، هرچی کم سود داشته باشه خرابه و داغ میکنه، یعنی شرکت به این معظمی بعد از سالها تولید
لپتاپ بلد نیست جنس سالم تولید کنه، هرکی دور و بر من گرفته راضی بوده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.