مشاهده نسخه کامل
: درخواست فرمت کردن فلش موقع وصل به کامپیوتر !
MOHAMMAD2010
13-01-2014, 19:55
سلام یه فلش سیلیکون پاور دارم
چند روز پیش وصلش کردم بودم به این دستگاه های گیرنده دیجیتال باهاش یه فیلم ببینم یه هفته تو دستگاه بود درش نیاوردم حالا امروز که به کامپیوتر وصلش میکنم میگه باید فرمت بشه ! فرمتش که میکنم باز در میارم دوباره میزنم ، باز میگه باید فرمت بشه !
با چند تا نرم افزار دیگه هم غیر خود ویندوز فرمتش کردم بازم وقتی وصل میکنم میگه باید فرمت بشه !
نرم افزار هایی که باهاشون فرمت کردم :
Hard Disk Low Level Format Tool
SDFormatter
HP.USB.Disk.Storage.Format.Tool
چی کارش کنم ؟ سوخته ؟
سلام یه فلش سیلیکون پاور دارم
چند روز پیش وصلش کردم بودم به این دستگاه های گیرنده دیجیتال باهاش یه فیلم ببینم یه هفته تو دستگاه بود درش نیاوردم حالا امروز که به کامپیوتر وصلش میکنم میگه باید فرمت بشه ! فرمتش که میکنم باز در میارم دوباره میزنم ، باز میگه باید فرمت بشه !
با چند تا نرم افزار دیگه هم غیر خود ویندوز فرمتش کردم بازم وقتی وصل میکنم میگه باید فرمت بشه !
نرم افزار هایی که باهاشون فرمت کردم :
Hard Disk Low Level Format Tool
SDFormatter
HP.USB.Disk.Storage.Format.Tool
چی کارش کنم ؟ سوخته ؟
با نرم افزار usb formater هم تست کنید درست نشد پارتیشن فلش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع بکنید یک چک دیسک هم روش انجام بدید
MOHAMMAD2010
14-01-2014, 13:55
با نرم افزار usb formater هم تست کنید درست نشد پارتیشن فلش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع بکنید یک چک دیسک هم روش انجام بدید
با نرم افزار usb formater فرمت کردم بازم درست نشد وقتی در میارم دوباره وصل میکنم میخواد فرمت کنه !
چک دیسک هم کردم بازم فایده نداشت !
فقط چه جوری پارتیشن فلش رو پاک کنم ؟
با نرم افزار usb formater فرمت کردم بازم درست نشد وقتی در میارم دوباره وصل میکنم میخواد فرمت کنه !
چک دیسک هم کردم بازم فایده نداشت !
فقط چه جوری پارتیشن فلش رو پاک کنم ؟
با نرم افزار paragon partion میتونید اینکارو بکنید
MOHAMMAD2010
14-01-2014, 15:16
با نرم افزار paragon partion میتونید اینکارو بکنید
خیلی حجمش زیاده !
ولی با نرم افزار EASEUS Partition Master همین کارو کردم ولی بازم فایده نداشت !
دیگه راهی نیست ؟
گارانتی داده پرداز رایانه متین داره ، قبول میکنن ؟
adolfazl
14-01-2014, 22:51
دوست عزیز منم مشکل شمارو داشتم با این نرم افزار مشکلم حل شد فقط باید به اینترنت وصل باشی[ SDFormatter-v4_DownloadSoftware.iR
MOHAMMAD2010
15-01-2014, 15:48
دوست عزیز منم مشکل شمارو داشتم با این نرم افزار مشکلم حل شد فقط باید به اینترنت وصل باشی[ SDFormatter-v4_DownloadSoftware.iR
نه دوست عزیز فایده نداره تو پست اول هم نوشتم با چند تا نرم افزار که این هم توشون بود تست کردم بازم درست نشد !
کسی راه دیگه سراغ نداره ؟
بدم گارانتی قبول میکنن ؟
نه دوست عزیز فایده نداره تو پست اول هم نوشتم با چند تا نرم افزار که این هم توشون بود تست کردم بازم درست نشد !
کسی راه دیگه سراغ نداره ؟
بدم گارانتی قبول میکنن ؟
با چه فایل سیستم هایی تست کردین ؟
MOHAMMAD2010
15-01-2014, 17:03
با چه فایل سیستم هایی تست کردین ؟
نمیدون منظورتون همین بود یا نه ولی هم fat 32 هم ntfs
یک بار هم با گیرنده دیجیتال فرمت نمایید.
MOHAMMAD2010
15-01-2014, 18:45
یک بار هم با گیرنده دیجیتال فرمت نمایید.
نه بازم فایده نداشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.