ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیکم سوخت ... دلیلش ؟ شامل گارانتی میشه ؟

AnarchAshkan
13-01-2014, 18:19
سلام دوستان من سیستم 6 هفته پیش سیستم جمع کرده بودم با کارت گرافیک Asus GTX760
بعد امروز بدون اینکه هیچ اتفاق خاصی بیفته (نوسان برق و ...) خود کارت گرافیک آتیش گرفت و سوخت
در حال که کل سیستمم الان سالم ه ... بعد بردم گارانتی میگه نوسان برق بوده شامل گارانتی نمیشه!!!!!!!!! در صورتی که من مطمئنم کارت گرافیک خودش ایراد فنی داشته و ربطی به نوسان برق نداشته
لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

Rainbow
13-01-2014, 21:03
چه پاوری استفاده کرده بودید ؟ برق منزل نوسان داشته ؟

AnarchAshkan
13-01-2014, 21:16
چه پاوری استفاده کرده بودید ؟ برق منزل نوسان داشته ؟

Power : Green 650 OC
نه دوست عزیز . برق منزل مشکلی نداشت (محافظ الکتریکی داره)

ess_1362
13-01-2014, 21:41
ربطی به نوسان برق نداره
متاسفانه در کشور چیزی به عنوان گارانتی با مفهومی که در دنیا وجود داره زمین تا آسمون فرق داره
به نظرم اگر کلا حذف بشه و قیمتی بابت گارانتی روی محصول کشیده نشه خیلی بهتره
متاسفانه در شرایط اسف بار کنونی هم تولید کننده و وارد کننده جنس های درجه چندم و بنجل را روانه این بازار آشفته می کنند و ضررش به مصرف کننده(آسیب پذیر ترین بخش بازار) میرسه
متاسفانه فکر نمی کنم گارانتی مشکل شما را حل کنه(کی مشکل مردم را حل کرده؟)
چند سال پیش خودم یک مادربرد از یکی از برند های مطرح گرفتم که متاسفانه در ماه اول مدار تغذیه آتیش گرفت و ذوب شد.
مادربرد جز مدل های highend بازار بود و پس از بررسی متوجه شدم که این سری در کل جهان دچار مشکل شده و در برخی کشور ها مجبور به جمع آوری و جبران خسارت مصرف کنندگان شده و متاسفانه همین اجناس را وارد بازار ایران کرده و با یک discount عالی عرضه کرده
فکر نمی کنم گارانتی مشکل شما را حل کنه

leo.unique
13-01-2014, 21:54
چند سال پیش خودم یک مادربرد از یکی از برند های مطرح گرفتم که متاسفانه در ماه اول مدار تغذیه آتیش گرفت و ذوب شد.
مادربرد جز مدل های highend بازار بود و پس از بررسی متوجه شدم که این سری در کل جهان دچار مشکل شده و در برخی کشور ها مجبور به جمع آوری و جبران خسارت مصرف کنندگان شده و متاسفانه همین اجناس را وارد بازار ایران کرده و با یک discount عالی عرضه کرده

میشه بگین کدوم برند و مدل ؟

absineh
14-01-2014, 23:02
مشخصات سیستم رابگید بهترمیشه نظرداد .

AnarchAshkan
15-01-2014, 13:31
مشخصات سیستم رابگید بهترمیشه نظرداد .

CPU : Intel Core i5 4570 3.2GHz
M.B : ASUS H87-Pro
RAM : Corsair 2*4 1600 XMS3 CL9
VGA : ASUS GTX 760 OC 2GB DDR5
HDD : 1TB