مشاهده نسخه کامل
: صفحه سیاه بعد از لوگوی ویندوز
سلام دوستان.بعضی اوقات بعد از اینکه لوگوی ویندوز در هنگام روشن شدن میره صفحه سیاه میمونه و welcome و... نمیاد.مشکل از ویروسه؟عایا؟
الان یه تست کردم اگه سیدی توش باشه بالا میاد ولی اگه سیدی نباشه بازی اونجوری میشه...دوستان کسی نیست به کمکی بکنه؟؟:n03::n14:
شما یه بار با همون دی وی دی ویندوز به قسمت startup repair بوت ویندوز برید و تعمیر کنید ببینید درست میشه؟ البته شاید با ریستور کردن درست شه..
شما یه بار با همون دی وی دی ویندوز به قسمت startup repair بوت ویندوز برید و تعمیر کنید ببینید درست میشه؟ البته شاید با ریستور کردن درست شه..
یه بار ریستور کرد و اکثر چیزام پاک شد ولی درست نشد.
تو رو خدا کمک کنین.بدج.ری رو اعصابه...:42:
جاسم کدخدایی بنت
21-01-2014, 14:25
سلام آیا موس حرکت می کنه?
شما همون سی دی رو بذارید بالا بیاریدش حالا وارد regedit بشید و به آدرس زیر برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
دقت کنید داخل shell باید فقط explorer.exe نوشته باشه اگه جیزی اضافه بود مثلا explorer.exem شما حرف M رو پاک کن .
همچنین USERINIT هم باید آدرس زیر باشه هر چیز اضافه بود پاک کنید.
C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,
سلام آیا موس حرکت می کنه?
شما همون سی دی رو بذارید بالا بیاریدش حالا وارد regedit بشید و به آدرس زیر برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
دقت کنید داخل shell باید فقط explorer.exe نوشته باشه اگه جیزی اضافه بود مثلا explorer.exem شما حرف M رو پاک کن .
همچنین USERINIT هم باید آدرس زیر باشه هر چیز اضافه بود پاک کنید.
C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,
اصلا موس نمیاد.ولی صفحه یکم روشن تر میشه.این اتفاق همیشگی نیست و مثلا از هر 3 بار یه بار اینجوری میشه.
چک کردم.همش درست بود:n03:
جاسم کدخدایی بنت
21-01-2014, 21:20
سلام
به نظر من احتمال زیاد میتونه از گرافیک باشه؟
شما این رو تست کنید به مدت چند روز گرافیک رو بکشید بیرون و از گرافیک آنبرد استفاده کنید
سلام
به نظر من احتمال زیاد میتونه از گرافیک باشه؟
شما این رو تست کنید به مدت چند روز گرافیک رو بکشید بیرون و از گرافیک آنبرد استفاده کنید
اینکار رو هم امتحان کردم بازم نشد.قبلن وقتی اینجوری میشد یکبار از رو کیس ریست میکردم بعد استارت نرمالی رو میزدم درست میشد ولی الان استارت نرمالی رو میزنم بازم همونجوری میشه.حتما باید از تو Startup repair یک بار ریستور کنم تا یه بار بالا بیاد و باز بعد از خاموش کردن همین داستان شروع میشه.:n03:راه حل دیگه ای نیست؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.