ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری - کند شدن یهویی لپ تاپ دل 5010

mili.rkvnd
12-01-2014, 17:32
سلام دوستان...
در حال کپی و جابه جایی یه سری از اطلاعات بودم که یهو سیستم هنگ کرد و تقریبا هیچکاری نمیتونستم انجام بدم و مجبور شدم برای خاموش کردن لپ تاپ برقو قطع کنم... :n14: اولین بار بود که اینطور شد!

بعد از اون لپ تاپ رو روشن کردم اما سرعتش اومد پایین مثلا روی لوگوی دل ابتدای بوت یکم مکث میکنه و ویندوز هم دیر بالا میاد و چراغ هارد هم یه بند روشنه و موقع کار کردن سیستم هنگ داره...

کلی ور رفتم چیزی نفهمیدم و از cmd هم که تست گرفتم بدسکتور نداشت (البته روششو تو نت گشتم نمیدونم تا چه حد مطمئنه) ، تنها چیزی که فهمیدم وقتی که مثلا راست کلیک میکنم و منو باز نمیشه یا بقولی کند میشه، روی قسمتی از لپ تاپ که هارد قرار داره با انگشت ضربه های کوچیک میزنم، هنگ برای چند لحظه برطرف میشه و سرعت یکم عادی میشه

دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید ، واقعا اعصابم داغون شده

leo.unique
12-01-2014, 18:57
با نگه داشتن دکمه پاور خاموش نمیشد که مجبور شدی برقو قطع کنی ؟؟:n13:

mili.rkvnd
13-01-2014, 01:38
با هزار زحمت ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از وین باشه ... موقع تعویض ویندوز هم هی گیر میکرد و تا به اون قسمتی که هارد قرار داره ضربه نمیزدم نصب رو ادامه نمیداد الان هم برای هر کاری انجام میدم مثلا بارگذاری صفحه وب تا ضربه نزنم انجام نمیشه...دیگه مشخص شد مشکل از هاردهدوستان نظری ندارن چه بلایی سر هاردم اومده درس بشو هست یا باید قید این هارد و بزنم؟!

absineh
14-01-2014, 22:54
اگراطلاعات مهمی نداریدیکبارپارتیشن های هاردراپاک کنیدودوباره ایجادکنید واین بارویندوز را با سی دی جدیدویندوز،ویندوزرا نصب کنیدوبا آنتی ویروس بروز سیستم را ویروس کشی کنید.