مشاهده نسخه کامل
: سوال درمورد فتوشاپ
سلام و خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوالی دارم من
میخواستم این عکس فقط نوشته هاش پر رنگ تر و شفاف تر بشه میخوام این عکس رو فقط نوشته هاش پررنگتر بشه و سایزش رو تبدیل به a4 کنم
یعنی در اصل میخوام بدگراند عکس سفید بشه و نوشته ها پررنگتر بشه
که مثل یک برگه پرنگی که مینویسم در بیارم ممنون میشم راهنماییم کنید اگه آموزشی هم تو سایت هست در این خصوص ممنون میشم در اختیارم بزارید ممنون
scr.pshop
14-01-2014, 23:16
چرا تایپ نمیکنی خب اینطوری دست نویس تغییرات میخوای انجام بدی
تایپ کن هر کدوم تو یه لایه جدا هر تغییری بخوای روش انجام بشه تمیزترم در میاد مسلماً
البته با استفاده از تب select ==> color range میتونی طوری تنظیم کنی که فقط یه رنگای مشخصیو واست سلکت کنه مثلا فقط آبی یا فقط سفید سلکت که کرد رو لایه دابل کلیک کن استروک بده نمیدونم باید یه جور کار کنی که ضایع نباشه دیگه امیدوارم کمک کرده باشم شاد باشید
anita.blue
26-01-2014, 17:28
سلام من یه سوال داشتم.آیا روشی هست که بتونم عکسی را که فتوشاپ شده به حالت اولیه اش برگردونم؟من آشنایی ابتدایی و کمی با فتوشاپ دارم.
mohammadrm
27-01-2014, 13:07
سلام من یه سوال داشتم.آیا روشی هست که بتونم عکسی را که فتوشاپ شده به حالت اولیه اش برگردونم؟من آشنایی ابتدایی و کمی با فتوشاپ دارم.
این عکسی که می فرمایید ذخیره شده یا توی خود محیط فتوشاپ هست؟
اگه تو محیط فتوشاپ هست و در حال ویراش هست میتونید با استفاده از پالت History یا با فشردن کلید F12 تغییرات رو حذف کنید.
anita.blue
27-01-2014, 20:08
عکس را دانلود کردم.میشه به حالت اصلی برگردونده بشه؟
mohammadrm
28-01-2014, 13:47
عکس را دانلود کردم.میشه به حالت اصلی برگردونده بشه؟
نه دوست عزیز امکانش نیست. مگر اینکه ادیت کنید
Shahin King
30-01-2014, 12:12
درود
این مشکل برای همه پیش اومده . ( برگه های جزوه یا کتاب و ... در بعضی از مواقع بعد از اسکن شدن به این شکل در میان )
با روشی که بنده می نویسم میتونین همه اسناد اسکن شده ی این چنینی رو قبل از پرینت ویرایش و تمیز کنید .
نکته : در این روش ممکنه بعضی از کلمات یا حروف یا نقطه ها از بین برن که با تغییر در نوع Mode لایه ها و اصلاح دستی متون در پایان کار به نتیجه دلخواه برسین .
بصورت ابتدایی و با جزئیات بیشتر توضیح میدم .
تصویر شما به اندازه ی یک کاغذ A4 هست و نیازی به تغییر سایز ندارین .
یک صفحه ی سفید به ابعاد A4 باز کنید و این تصویر رو بکشین و منتقل کنین بر روی اون تصویر .
( با دقت تصویر رو در مرکز صفحه ی سفید قرار بدین )
Mode لایه بالایی که همین تصویر شما باشه رو به Hard Light تغییر بدین .
( مشاهده می کنید که بخش زیادی از تصویر روشن شد و تیرگی بکگراند متون سفید )
در این مرحله ی دو لایه ی موجود در پالت لایه ها رو به هم بچسبونین تا فقط یک لایه داشته باشین .
ابزار Lasso Tool رو انتخاب کنید و قسمتهای تیره که از مرحله ی قبل باقی مونده بود رو انتخاب کنید .
بعد از انتخاب نقاط تیره کلیدهای Ctrl + C رو بفشارید تا از نقاط سلکت شده یک کپی داشته باشین .
بلافاصله کلیدهای Ctrl + V رو بفشارید و قسمت کپی شده رو فراخوانی کنید .
قسمت کپی شده بصورت یک لایه در پالت لایه ها در بالا مشاهده میشه .
حالا همان روش اول رو روی این لایه اجرا کنید ، یعنی Mode لایه ی بالایی رو به Hard Light یا Vivid Light تغییر بدین .
در این مرحله باید کلیه ی زمینه های تیره ی متن شما روشن شده باشه .
دو لایه رو به هم متصل کنید .
کلیدهای Ctrl + J رو بفشارید تا یک لایه جدید از تصویر شما ساخته بشه .
سپس Mode لایه جدید ( بالایی ) رو به Color Burn تغییر بدین تا متون شما پر رنگ تر بشن .
دو لایه رو بهم بچسبونین .
» برای شفاف شدن متون میتونین از فیلتر Sharpen استفاده کنین .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما
شاهین :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.