ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مانیتور و سیستم

ehsan6811
11-01-2014, 23:58
با سلام خدمت دوستان
چند روز پیش مانیتور چند بار خاموش و روشن شد خود به خود و بعدش دیگه تصویر نداد و خودش روشن بود چراغ روش مونده بود ولی تصویر نمیداد و نمیشد خاموشش کرد امروز باز همینجوری شد باید کل سیستمو از برق بکشی بعد از دو سه دقیقه خاموش بودن درست میشه میخاستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه
البته اینم بگم بعضی مواقع که سیستمو روشن میکنم روشن میشه ولی بوت نمیشه یعنی سیتم روشنه و فنا کار میکنه دی وی دی رایتر چراغش چشمک میزنه ولی هیچی بالا نمیاد نه سیستم نه مانیتور نه مثلا میشه در دی وی دی رایترو باز کرد
ممنون از پاسخ گویی دوستان

EXTREME
12-01-2014, 10:09
شما اول از همه از سلامت مانیتور و کابل دیتا مطمئن بشید اگه سیستم با یک مانیتور دیگه هم همینطوری بود مشکل از کیس شما است یک بار با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه تست کنید
اسلات رم و گرافیک رو تمیز کنید جای رمر و عوض کنید و با یک رم و گرافیگ دیگه تست کنید
با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید چک کنید اتصال بدنه ای وجود نداشته باشه درست نشد مشکل از بایوس مین یا خود مین میتونه باشه

ehsan6811
12-01-2014, 13:00
اخه همیشه اینجوری نیست بعضی مواقع خود به خود اینجوری میشه بعد از خاموش روشن کردن دیگه بدون مشکل کار میکنه با توجه به قفل کردن مانیتور احتمال میدم از اون باشه وقتی اینجوری میشه سیستم کار میکنه و مشکلی نداره فقط مانیتور اینجوری میشه به نظرم از اون باشه
برنامه ای برای تست نیست که با اون تست کنم چون قطعه ندارم که با اونا تست کنم

EXTREME
12-01-2014, 13:16
برنامه برای تست است برای رم نرم افزار memtest برای گرافیک نرم افزار burn in test برای پاور occt