ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش Office 2010 از شرکت لیندا

wolfomid
11-01-2014, 20:52
سلام
من دنبال آموزش کاملی ک از شرکت لیندا از آفیس 2010 ارائه داده میگردم ولی لینک سالمی پیدا نمیکنم
کسی میتونه لین بده؟
و اینکه چرا بعضی سایتا زدن 145 ساعت آموزش و بعضیا زدن 45 ساعت؟

123qq
04-05-2014, 07:52
مولا علی (ع) می‌فرماید: بشنو و بفهم و به کار ببر تا رستگار شوی.
از امام رضا (ع) سوال شد: شب را چگونه صبح کردی؟ فرمود: شب را صبح کردم در حالی که خدا مرا می‌دید و جهنم جلوی روی من بود و حسابگران منتظرند که کار خوب کرده باشم مزدش را بگیرم و یا گنه باشد و عذاب شوم، صبح کردم در حالی که عمر به سرعت از من کم می‌شد.

سوره توبه آیه 56- مردم قسم یاد می‌کنند به خدا که ایشان از شما هستند و حال آنکه از شما نیستند، ولیکن ایشان می‌ترسند از شما.

آیه 62- آیا نمي‌داند اینکه هرکسی مخالفت کند خدا و رسولش را ابتدا از برای اوست آتش جهنم که همیشه در آن بمانند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mashtio
17-10-2014, 18:18
مفید بود مرسی

wolfomid
19-10-2014, 20:04
مولا علی (ع) می‌فرماید: بشنو و بفهم و به کار ببر تا رستگار شوی.
از امام رضا (ع) سوال شد: شب را چگونه صبح کردی؟ فرمود: شب را صبح کردم در حالی که خدا مرا می‌دید و جهنم جلوی روی من بود و حسابگران منتظرند که کار خوب کرده باشم مزدش را بگیرم و یا گنه باشد و عذاب شوم، صبح کردم در حالی که عمر به سرعت از من کم می‌شد.

سوره توبه آیه 56- مردم قسم یاد می‌کنند به خدا که ایشان از شما هستند و حال آنکه از شما نیستند، ولیکن ایشان می‌ترسند از شما.

آیه 62- آیا نمي‌داند اینکه هرکسی مخالفت کند خدا و رسولش را ابتدا از برای اوست آتش جهنم که همیشه در آن بمانند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما مثل اینکه حالت خوب نیست
خدا شفات بده
من چی پرسیدم شما چی گفتی!!