happyfeat
11-01-2014, 19:30
سلام و خسته نباشید به همه
دوستان من یه دستگاه رنگی لیزری کانن 5050 دام که متاسفانه تونر های اون تموم شد و دادم برام شارژ کنن که نشد و بعد کلی هزینه به این نتیجه رسیدم که 4 تا تونر رو عوض کنم
طبق پرس و جویی که انجام دادم 2 نوع تونر برای این پرینتر موجود یکی اصلی با حدود قیمت 100 که بدون گارانتی هست و یکی هم طرح با حدود قیمت 80 تومان به همراه 6 ماه گارانتی!!!!!!
حالا این طرح ها هم دو نوع اچ پی و کانن داره که فروشنده ها می گفتن مدل های اچ پی طرح قابلیت شارژ داره و بهتره
حالا اینکه :
1 - فرق مدل های طرح و اصل توی چیه و چه جوری میشه تشخیص داد
2 - اگه مدل طرح اچ پی بخرم روی دستگاه من که کانن هستش مشکل شناختن و ... پیدا نمیکنه
3 - اینکه مدل های طرح قابلیت شارژ مجدد دارن درسته ؟؟!!
4 - در کل پیشنهاد شما چیه و بهتره که کدوم مدل رو بخرم؟؟!!
ممنون میشم یه راهنمایی کنید که بتونم خرید خوبی داشته باشم
دوستان من یه دستگاه رنگی لیزری کانن 5050 دام که متاسفانه تونر های اون تموم شد و دادم برام شارژ کنن که نشد و بعد کلی هزینه به این نتیجه رسیدم که 4 تا تونر رو عوض کنم
طبق پرس و جویی که انجام دادم 2 نوع تونر برای این پرینتر موجود یکی اصلی با حدود قیمت 100 که بدون گارانتی هست و یکی هم طرح با حدود قیمت 80 تومان به همراه 6 ماه گارانتی!!!!!!
حالا این طرح ها هم دو نوع اچ پی و کانن داره که فروشنده ها می گفتن مدل های اچ پی طرح قابلیت شارژ داره و بهتره
حالا اینکه :
1 - فرق مدل های طرح و اصل توی چیه و چه جوری میشه تشخیص داد
2 - اگه مدل طرح اچ پی بخرم روی دستگاه من که کانن هستش مشکل شناختن و ... پیدا نمیکنه
3 - اینکه مدل های طرح قابلیت شارژ مجدد دارن درسته ؟؟!!
4 - در کل پیشنهاد شما چیه و بهتره که کدوم مدل رو بخرم؟؟!!
ممنون میشم یه راهنمایی کنید که بتونم خرید خوبی داشته باشم