مشاهده نسخه کامل
: ایا میتوان در مانیتور LED معمولی تصویر سه بعدی داشته باشیم؟؟!!
Mohammad_es66
11-01-2014, 13:04
با توجه به تبلیغات های عینک سه بعدی در اینترنت میخواستم بپرسم میتوان با ال ای دی معمولی و یک عینک سه بعدی فیلم را سه بعدی دید ال ای دی من مدل Asus ML239H هستش
OMiD.1080p
11-01-2014, 13:13
خير .
بايد مانيتور حتما قابليت 3D رو داشته باشه .
يكي از قابليت هايي كه مانيتورهاي 3D اينه كه حداقل ريفرش ريت 120 هرتز رو دارند كه يكي از حداقل استاندارد هاي فناوري 3D است.
Mohammad_es66
12-01-2014, 00:45
پس الکیه میگن با تلوزیون معمولی هم میشه؟؟!!:n27:
OMiD.1080p
12-01-2014, 01:09
پس الکیه میگن با تلوزیون معمولی هم میشه؟؟!!:n27:
:n02:
از کی و کجا شنیدی !؟
نخیر دوست عزیز چنین چیزی ممکن نیست که یشه با تلوزیون معمولی ( حتی پیشرفته LED ) از این قابلیت سود برد .
amir_t6262
12-01-2014, 01:49
البته از یک نکته غافل نشوید و آن اینکه حتی در مانیتورهای معمولی هم میتوانید فیلم های سه بعدی را تا حدی ببینید. البته نه با کیفیت آنچنانی.
کافیست شما نسخه های جدید برنامه kmplayer را نصب کنید و یک عینک سه بعدی معمولی ( از این طلقی های قرمز و آبی یا قرمز و سبز) که همراه با کتابهای سه بعدی به فروش میرسد داشته باشید.
بعد فیلم سه بعدی را پخش کنید و در قسمت تنظیمات سه بعدی، گزینه 3D Screen controls گزینه red blue یا red green را انتخاب کنید و عینک را به چشم بزنید.
در این حالت فیلم ها تا حد جزیی سه بعدی میشوند.
البته همانطور که گفتم انتظار تصاویر سه بعدی که در تلویزیون و مانیتورهای سه بعدی میبینید را اصلا با این روش نداشته باشید.
OMiD.1080p
12-01-2014, 02:00
اگر قرار باشه این کار رو نرم افزاری انجام بدیم و پس دیگه وجود عینک واسه چیه ؟ عینک میخواد چه کار بکنه بدون فرستنده 3D ؟
با این کار فقط خودمون رو گول میزنیم .
amir_t6262
12-01-2014, 08:53
گول زدن کدومه دوست من.
حتما شما کتاب های سه بعدی دیدی؟ اگر عینک نباشه که تصاویرش سه بعدی نمیشه.
در مورد کاری که گفتم هم همینطور است.
Mohammad_es66
12-01-2014, 09:39
اخه برای تبلیغ همین عینک تقلبی ها هم همین رو نوشته که نیاز هم به تلوزیون سه بعدی نست این که دقیقا مثل تلوزیون سه بعدی سه بعدی بشه که محاله شاید بشه یه نیم سه بعدی دید گفتم یه اطلاعاتی به دست بیارم
amir_t6262
12-01-2014, 13:07
آره دیگه. منظور من هم همین است، یه نیمچه سه بعدی میشه.
عینکش هم که نباید قیمتی داشته باشه. شما میتوانی این عینک را خودتان با دو تا طلق رنگی قرمز و آبی بسازی.
درست شبیه عینکهایی که روی کتابهای سه بعدی است.
Mohammad_es66
29-01-2014, 00:14
اقا من تست کردم یه چیزی ته اونجا سه بعدی هستش ولی قربون نبودن
majidred2011
31-12-2014, 18:41
اتفاقا پیش پای شما داشتم فیلم Down of planet apes رو بصورت سه بعدی با KM Player و یک مانیتور عادی با یک عینک آبی قرمز تماشا میکردم!
باید بگم میشه تا حدودی لذت فیلم سه بعدی رو برد و عمق واقعی تصویر رو حس کرد و همینطور صحنه هایی که جسم به دوربین نزدیک میشه کامل از صفحه مانیتور میزنه بیرون اما چون عینک مال نسل قدیم این تکنولوژی هست باعث میشه از کیفیت فیلم کاسته بشه و همینطور رنگا رو تا حدودی خراب میکنه و چشم رو هم اذیت میکنه!
مطمئنن چیزی که توی یک مانیتور عادی میبینن مثل سینما سه بعدی نمیشه اما بازم تجربه سه بعدی محسوب میشه و خیلی با تصویر عادی فرق داره!
دوستانی هم که میگن خودتونو گول میزنین با این کارا احتمالا تا حالا توی مانیتور عادی تجربه نکردن!
مانیتور سه بعدی نسبت به عادی شاخ و دم اضافه نداره :D اینجا چیزی که باعث میشه حالت سه بعدی پیدا کنه و عمق پیدا کنه همون قرار گرفتن دو تصویر روی هم و خطای ذهن موقع دیدن این دوتصویر هست که شما فک میکنین سه بعدی شده وگرنه چیزی این وسط سه بعدی نیست!
در کل باید بگم دیدن سه بعدی رو تلوزیوین سه بعدی خیلی بهتره اما روی کامپیوتر و مانیتور عادی هم قابل دیدنه و همینطور تمام بازی های کامپیوتری هم سه بعدی میشن و میشه با همین عینکا دید روی مانیتور عادی فقط بستگی به کیفیت سه بعدی شدنش داره!
فیلم ها هم همینطوریه و بعضی از فیلما زیاد ارزش دیدن سه بعدی رو نداره ولی فیلمایی مثل Avatar و Gravity و ... خیلی خوب سه بعدی شدن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.