ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جدی. خیلی‌ فوری

fr0st
11-01-2014, 04:08
سلام

الان دیدم بوی سوختگی شدیدی از کامپیوترم میاد بعد متوجه شدم از پورت ۲۴ تایی پاور که به مادربورد وصل میشه هست. دو تا از خازناش کامل سوخته بودن و پلاستیک دورشون آب شده بود سیم هایه همون قسمت پاور هم سیاه شده بودن.
در ضمن پاور گرین ۱۳۵۰ هست ۱ هفته هم کار نکرده. کامپیوتر مشکلی‌ نداشت و کار میکرد الان موندم مشکل از کجا بوده از پاور بوده یا از مادربورد بوده، یآا اینکه به مادبرد آسیبی زده یا نه؟ که زده به پاور ممنون میشم اگه امکان داره کسی‌ یه راهنمایی کنه که چه دلیلی‌ میتونه داشته باشه
در ضمن من از ۴ تا کارت گرافیک ۷۹۵۰ استفاده می‌کنم ولی‌ تست کردم بیشتر از ۱۲۰۰ و از توان پاور استفاده نمیشه

ممنون میشم اگه بتونین بگین مشکلم از کجاست و خیلی‌ هم فوری هست

TREASURES
11-01-2014, 10:10
سلام

الان دیدم بوی سوختگی شدیدی از کامپیوترم میاد بعد متوجه شدم از پورت ۲۴ تایی پاور که به مادربورد وصل میشه هست. دو تا از خازناش کامل سوخته بودن و پلاستیک دورشون آب شده بود سیم هایه همون قسمت پاور هم سیاه شده بودن.
در ضمن پاور گرین ۱۳۵۰ هست ۱ هفته هم کار نکرده. کامپیوتر مشکلی‌ نداشت و کار میکرد الان موندم مشکل از کجا بوده از پاور بوده یا از مادربورد بوده، یآا اینکه به مادبرد آسیبی زده یا نه؟ که زده به پاور ممنون میشم اگه امکان داره کسی‌ یه راهنمایی کنه که چه دلیلی‌ میتونه داشته باشه
در ضمن من از ۴ تا کارت گرافیک ۷۹۵۰ استفاده می‌کنم ولی‌ تست کردم بیشتر از ۱۲۰۰ و از توان پاور استفاده نمیشه

سلام دوست عزیز
مشکل اینه که پاورت نتونسته واتاژ مورد نیاز رو تامین کنه و OVERLOAD شده حالا برای بردتم مشکل درست کرده....
اون 1350 که شما میگی بازده 100 درصدی که به شما نمیده !!!!

EXTREME
11-01-2014, 10:20
سلام

یا پاور ایراد داشته یا نوسان برق باعث این مشکل شده

fr0st
11-01-2014, 10:27
سلام دوست عزیز
مشکل اینه که پاورت نتونسته واتاژ مورد نیاز رو تامین کنه و OVERLOAD شده حالا برای بردتم مشکل درست کرده....
اون 1350 که شما میگی بازده 100 درصدی که به شما نمیده !!!!

من تا بو رو احساس کردم سیستم رو خاموش کردم بدون هیچ مشکلی‌ هم سیستم کار میکرد. الان بورد هم آسیب دیده؟ بعد اینکه پاور پیشنهادی برای ۴ تا کارت گرافیک ۱۲۰۰ بوده من ۱۳۵۰ گرفتم که باز مطمئن تر باشه بعد اینم کم اورد؟ الان کلی‌ از دوستان رو میشناسم پاور ۱۲۰۰ با مشخصات سیستم من بستن و بعد ۱ سال هم مشکلی‌ نداشتن
مشکل بنظرتون از کجا میتونه باشه و مهمتر اینکه با اینکه هیچ هارد ور ارور یی هم نداشتم به مین آسیبی رسیده یا نه

fr0st
11-01-2014, 10:29
یا پاور ایراد داشته یا نوسان برق باعث این مشکل شده

برای جلو گیری از نوسان برق چیکار می‌تونم کنم
در ضمن چون کیس من کاستمایز شده هست و مثل کیس هایه معمولی‌ نیست من سیستم رو با اتصال یه آهن به مین روشن می‌کنم اینم میتونه تاثیری داشته باشه؟

ممنون از راهناماییتون

EXTREME
11-01-2014, 10:31
نه اون مشکلی نداره
نوسان برق خونه منظورم بود از محافظ برق باید استفاده کنید در این مواقع

باید یک پاور دیگه به مین بزنید ببینید مین چطورر کار میکنه اونموقع میتونید بفهمید به مین اسیب رسیده یا نه

TREASURES
11-01-2014, 10:32
من تا بو رو احساس کردم سیستم رو خاموش کردم بدون هیچ مشکلی‌ هم سیستم کار میکرد. الان بورد هم آسیب دیده؟ بعد اینکه پاور پیشنهادی برای ۴ تا کارت گرافیک ۱۲۰۰ بوده من ۱۳۵۰ گرفتم که باز مطمئن تر باشه بعد اینم کم اورد؟ الان کلی‌ از دوستان رو میشناسم پاور ۱۲۰۰ با مشخصات سیستم من بستن و بعد ۱ سال هم مشکلی‌ نداشتن
مشکل بنظرتون از کجا میتونه باشه و مهمتر اینکه با اینکه هیچ هارد ور ارور یی هم نداشتم به مین آسیبی رسیده یا نه
برد وقتی معلوم میشه آسیب دیده یا نه که با PSU دیگه تست بشه....
به قول مهرداد هم ممکنه پاورتون دچار نقص فنی داخلی شده و مداراتش مشکل پیدا کردن که به این مرحله رسیده

3274
11-01-2014, 10:43
برای جلو گیری از نوسان برق چیکار می‌تونم کنم
در ضمن چون کیس من کاستمایز شده هست و مثل کیس هایه معمولی‌ نیست من سیستم رو با اتصال یه آهن به مین روشن می‌کنم اینم میتونه تاثیری داشته باشه؟

ممنون از راهناماییتون
محافظ از نوع استابیلایزر باید تهیه کنید نه محافظ عادی که برای تلویزیون و یخچال بکار میره ...
اگر با پاور دیگه نمیتونید تست کنید، فقط یک کارت گرافیک رو باقی بذارید و بقیه رو جدا کنید. سیستم رو روشن کرده و پایداری کلی سیستم رو بررسی و ولتاژ شاخه ی 12 ولت رو با ولتمتر اندازه بگیرید

mdk96
14-01-2014, 23:31
سلام
چون با اين 4 كارت گرافيك جريان زيادي از پاور كشيدي اينطور شده به احتمال زياد دليلش فيكس نبودن سوكت پاور بوده .
اگه زود خاموش كردي هيچ مشكلي پيش نمياد .