ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور در مرورگر

lord sajjad
10-01-2014, 23:40
سلام به همه دوستان عزیز
بنده وقتی میخوام سایت دکتر روازاده رو باز کنم که این صفحه ارور میاد . البته فقط برای این سایت این اتفاق میفته
اگر کش مرورگر رو چاک کنیم درست میشه اما به محض اینکه یک بار واردش بشی و توی کش بره مجددا همینطور میشه
و اما ارور :
روی تب بالا : 406NOT ACCEPTABLE
داخل صفحه :
An appropriate representation of the requested resource /fa/component/search/ could not be found on this server.
Apache/2 Server at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Port 80
من خیلی گشتم تو نت حتی تو فروم های خارجی
اما همش در مورد هاست سرور و اینجور چیزاست
حالا من باید چیکار کنم؟

lord sajjad
12-01-2014, 22:35
دوستان و بزرگواران من الان دو روز هست که منتظر لطف شما عزیزان هستم
کسی نیست جواب بده؟

Ahmad24
12-01-2014, 23:39
این مشکل مربوط به طراحی سایته نه مرورگر البته این ضعفه مرورگر IE7 که نمیتونه اون رو مدیریت کنه.حتی خوندم با ارتقا به IE8 هم ممکنه مشکل حل نشه.سایت با جوملا طراحی شده و ie7 با کامپوننت سرچ اون مشکل دارهشما که به اینترنت دسترسی داری برو سمت firefox یا کروم یا opera کمتر کسی از ie استفاده میکنه.

lord sajjad
13-01-2014, 20:48
این مشکل مربوط به طراحی سایته نه مرورگر البته این ضعفه مرورگر IE7 که نمیتونه اون رو مدیریت کنه.حتی خوندم با ارتقا به IE8 هم ممکنه مشکل حل نشه.سایت با جوملا طراحی شده و ie7 با کامپوننت سرچ اون مشکل دارهشما که به اینترنت دسترسی داری برو سمت firefox یا کروم یا opera کمتر کسی از ie استفاده میکنه.

دوست عزیزم من از اپرا و فایرفاکس 25 هم استفاده میکنم
اصلا خیلی کم از اکسپلورر استفاده میکنم. این ارور تو سه تا مرورگر میاد
اوضاع به این قرار بود که فایرفاکس این ارور رو داد ولی ie نمیداد تا اینکه پیغام ست کردن تنظیمات به صورت اکسپرس اومد
به محض اینکه ست شد اون هم ارور داد
حالا چجوری باید حلش کنم
چون لب تاب داداشم این مشکل رو نداره

Ahmad24
13-01-2014, 21:38
کوکی ها رو پاک کنید و نه همه کش رو ببینید مشکل حل میشه اگر حل شد بیشتر مرورگرها پلاگین دارند برای مدیریت کوکی ها.
مثلا firefox یه پلاگین داره به نام +cookies manager که برای هر سایتی بخواید exception ایجاد میکنه تا اون سایت قادر به ایجاد کوکی روی مرورگر نباشه.در هر حال مشکل از سایته نه مرورگر
و به خصوص جوملا این مشکلو ایجاد میکنه.ادمین سایت باید مشکل حل کنه.
مرورگر رو همیشه به آخرین ورژن آپگرید کنید.اگر حال پیدا کردن پلاگین ندارید اون سایت خاص رو تو پراکسی باز کنید.من همیشه چند PHP پراکسی تحت وب تو بوکمارک هام دارم.بدون پراکسی زندگی اینترنتی یه پاش لنگه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]