ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلش 16 کینگ مکس

ir22
10-01-2014, 22:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام به دوستان یه فلش 16 گیگ king maxدارم که وقتی به سیستم میزنم بالا میاد وحجمش رو هم نشون میده ولی وقتی میخوام فایل ی رو پخش کنم یا حذف کنم یا حتی فرمت کنم قبول نمیکنه وقتی فرمت هم میزنم میگه قادر به فرمت کردن نیست ممنون میشم کمک کنید از نرم افزارهای SD Formatter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وFind and Mount هم استفاده کردم نشد

EXTREME
11-01-2014, 10:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام به دوستان یه فلش 16 گیگ king maxدارم که وقتی به سیستم میزنم بالا میاد وحجمش رو هم نشون میده ولی وقتی میخوام فایل ی رو پخش کنم یا حذف کنم یا حتی فرمت کنم قبول نمیکنه وقتی فرمت هم میزنم میگه قادر به فرمت کردن نیست ممنون میشم کمک کنید از نرم افزارهای SD Formatter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وFind and Mount هم استفاده کردم نشد

با فایل سیستم ntfs هم تست کنید با نرم افزار usb format هم فلش رو فرمت کنید یک دور هم فرمت سطح پایین بشه
موقعی که داده روش بریزین چه اروری میده ؟

mhda69
11-01-2014, 10:45
منم همچین مشکلی دارم تقریبا...یه فلش8 سیلیکون دارم ک نه چیزی میتونم ازش پاک کنم نه چیزی توش بریزم...نه میشه فرمتش کنم...با چندتا نرم افزار هم تست کردم نشد...همش ارور write protect میده...
نمیدونم باید چیکارکنم...

EXTREME
11-01-2014, 11:49
این ارور یا از ویروسی بودن فلش یا سیستم است اگه سیستم و فلش ویروسی نباشه میتونه از یک پروسس در ویندوز باشه که اینطوری میشه بهتره روی یک سیستم دیکه تتست بشه یا تغییرات رجیستری ویندوز اگه درست نشد فلش یک بار باید فرمت سطح پایین بشه و با نرم افزارهای مختلف فرمت هم فرمت بشه

mhda69
11-01-2014, 14:41
این ارور یا از ویروسی بودن فلش یا سیستم است اگه سیستم و فلش ویروسی نباشه میتونه از یک پروسس در ویندوز باشه که اینطوری میشه بهتره روی یک سیستم دیکه تتست بشه یا تغییرات رجیستری ویندوز اگه درست نشد فلش یک بار باید فرمت سطح پایین بشه و با نرم افزارهای مختلف فرمت هم فرمت بشه

جناب من با نرم افزار unlocker پروسس مربوط بش رو میبندم اما بازم فرمت نمیشه...ضمنا سیستم من ویروسی نیس(نورتون آپدیت روز)...باچ نرم افزاری low level فرمت کنم؟؟
با HDD Low Level Format Tool امتحان کردم نشد ارور میده...
ممنون

EXTREME
11-01-2014, 15:08
جناب من با نرم افزار unlocker پروسس مربوط بش رو میبندم اما بازم فرمت نمیشه...ضمنا سیستم من ویروسی نیس(نورتون آپدیت روز)...باچ نرم افزاری low level فرمت کنم؟؟
با HDD Low Level Format Tool امتحان کردم نشد ارور میده...
ممنون

از تو خود ویندوز چی ؟ تیک quick format رو بردارید و تست کنید بازم ارور میده؟

mhda69
11-01-2014, 15:14
از تو خود ویندوز چی ؟ تیک quick format رو بردارید و تست کنید بازم ارور میده؟

نه عزیز در هر حالت چ با تیک چ بی تیک چ fat چ ntfs بازم ارور the disk is write protect میده...

ir22
11-01-2014, 18:11
تمامی راه های گفته شده انجام شد ولی نشد که نشد
راهی هست که بشه کاملا بسوزه ببرم گارانتی اینطوری فکرکنم قبول نمیکنه برای گارنتی ممنون

ir22
12-01-2014, 23:23
کسی راهی نداره بشه فلش رو سوزاند