ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد غذایی و ورزشی برای فرده مبتلا به کبد چرب نوع 1

Переклад не
10-01-2014, 20:25
سلام
یکی از رفقا هست که تو یه آزمایش اتفاقی دکترش متوجه میشه آنزیم های کبدیش بالاس و اولش فکر میکنن عاملش مشروبات الکلی هست بعد که به عدم استفاده از این چیزا اعتراف میکنه ، یه پیشینه ی درمانی رو توضیح میده که فلان زمان برای درمان آکنه از راکوتان استفاده میکرده و در نتیجه عامل بوجود اومدنش همون قرصا بودن به علاوه ی اضافه ی وزنیش که عامل مستعد کننده ای شده براش و با آزمایش سونوگرافی متوجه شدن کبد چرب نوعه 1 هستش.

بعد از یه مدت درمانی یک ماهه با سینارکول و ... علائم از بین نمیره و اینبار براش چنتا قرض و برنامه ی ورزشی و غذایی سالم پیشنهاد شده
اما از اونجایی که نخوردن و اجتناب از خوردن باعث بدتر شدن این بیماری میشه ، مونده دقیقا چی بخوره چی نخوره.بنده خدا انقد رژیم های پیشنهادی موجود تو سایتهارو خونده که کلا قاطی کرده

یعنی خیلی عالی میشه اگه براش یه برنامه ی غذایی نوشته بشه. مثلا فلان روزارو صبحانه اینارو بخور و اونا رو بخور و اینچیزا . یا مثلا چقد از کی تا کی چه ورزشی بکنه و این چنین راهنمایی های قدم به قدم که بلخره فضای اینترنته و یه عالمه کاربر و مطرح شدن یه برنامه ی هدفمند برای خیل عظیمی از افراد مورد استفاده قرار خواهد گرفت

پس از دوستان خواهش میکنم تا حد توان کمک کنن یه برنامه ی جامع و کاملا و مفید برای مبتلایان به کبد چرب بنویسیم تا موندگار هم بشه
متشکرم

raana
11-01-2014, 17:04
سلام دوست عزیز.....

شما مشخصات اون فرد رو بگو....سن و قد و وزن........و اینکه باید برنامه غذایی یک روزش رو بهم بگید من بدونم چه چیزایی میخوره و چقدر هست میزان غذاش.....

البته ایشون به متخصص تغذیه مراجعه کنن رژیم خوب و کاملی بهشون داده میشه....

Переклад не
11-01-2014, 23:24
ممنون
وزنش که ۱۱۰
قدش ۱۷۵
فعلا گویا سبزیجات و میوه جات و غذاهای سنتی کم چرب خورده
۲۳ سال داره
قبلا هم که هر چیزی نرم تر از سنگ بود میخورده

raana
13-01-2014, 17:43
خب...اول از همه این که وزن متناسب ایشون 85 کیلو هست...حدود 25 کیلو اضافه وزن دارن.....که البته چیز زیادیم نیست.....کم کردنش راحته...25 کیلو..چیزی حدو 10 ماه وقت میبره.....
روزانه چیزی حدود 400 تا 500 کالری سوزونده بشه خیلی خوبه..... از طریق یکی از ورزش های زیر...

مثلا میتونه 45 دقیقه پیاده روی داشته باشه....یا....نیم ساعت دوچرخه سواری...یا 20 دقیقه دو....یا 1 ساعت شنا کردن.....حتما حتما باید هر روز یکی از این ورزش ها رو تو برنامه اش داشته باشه...در کل ورزش هوازی باید انجام بده....سراغ بدن سازی نره.....

برنامه غذایی....
برای دقیق تر گفتنش باید با خود فرد صحبت کنم و بدونم وعده غذایی فرد به چه صورت هست یعنی چی چیز و چه مقدار....ولی به طور خلاصه میتونم بگم.......

برای صبحانه...کره...خامه...پنیر خامه ای یا پرچرب...شیر پرچرب....کله پاچه همه ی اینا باید از برنامه غذایی حذف بشه...در واقع فقط صبحانه میشه پنیر نان و گردو.....شکر چایی هم حذف بشه..چون کالری کمتر دریافت بشه...به جاش میتونه از خرما استفاده بکنه....

میان وعده ها....میوه میتونه داشته باشه....

برای ناهار کنار غذا ماست پرچرب حذف میشه...سس روی سالاد....ته دیگ...سیب زمینی روی خورشت اینا هم حذف میشه.....
گوشت قرمز حتی المقدور مصرفش کم بشه...به جاش..مرغ و ماهی به طور کل گوشت سفید به دلیل داشتن چربی کم جایگزین بشه...میزان برنج رو نمی تونم دقیق بگم چون دستم نیست که فرد مقدار خوراکش چقدر هست.....
همراه با غذا همیشه سالاد بدون سس و سبزی جات داشته باشه...برای شام هم نصف میزان ناهار مصرف بشه...مثلا ناهار 4 کفگیر برنج خورده میشه ..برای شام بشه 2 کفگیر...و فقط هم 3شب در هفته میتونه غذای پخته شده داشته باشه...بقیه شب ها باید سالاد یا چیزهایی مثل این مصرف بشه....

تو مصرف حبوبات هم نباید زیاده روی بشه...

به طور میوه و سبزی (فیبر)زیاد مصرف بشه.....نان سبوس دار هم همین طور........
ویتامین های خانواده B برای سلامت کبد مفید هست...و همین طور این افراد نباید ویتامین D رو بدون تجویز پزشک مصرف کنن چون این ویتامین در کبد رسوب میکنه.....

بازم سوالی بود در خدمتم...:n01:

Переклад не
13-01-2014, 18:30
باتشکر
با تردمیل ورزش میکنه و پرسیدم امروز ۳۰ دقیقه ورزش کرده ۱۳۰ کالری سوزونده. البته در جریان اینکه پیشنهاد های لاغری و غذایی شو از کجا براش میگم هست و شما و این سایت رو منبع میدونه
باتشکر از شما

در ضمن منبعی هست که بگه چه مقدار از چه غذایی چقد کالری داره ؟

Переклад не
13-01-2014, 18:48
راستی در مورد ویتامین d که گفتین رسوب میکنه، دکتر بهش دوتا آمپول d3 300000 داده ۷ روز یه بار بزنه. نظرتون چیه؟

raana
15-01-2014, 08:01
باتشکر
با تردمیل ورزش میکنه و پرسیدم امروز ۳۰ دقیقه ورزش کرده ۱۳۰ کالری سوزونده. البته در جریان اینکه پیشنهاد های لاغری و غذایی شو از کجا براش میگم هست و شما و این سایت رو منبع میدونه
باتشکر از شما

در ضمن منبعی هست که بگه چه مقدار از چه غذایی چقد کالری داره ؟

قربانت بهزاد جان:n01:
خوبه...ولی باید میزان کالری سوزی رو بالاتر ببره....130 کمه...حداقل به 300 باید رسونده بشه.....
منبع رو تو پ خ معرفی میکنم....

راستی در مورد ویتامین d که گفتین رسوب میکنه، دکتر بهش دوتا آمپول d3 300000 داده ۷ روز یه بار بزنه. نظرتون چیه؟

چرا؟؟؟مشکل خاصی داره مگه؟؟؟هفته ای یک عدد...زیاده خیلی زیاده.....مگر تراکم استخوانش پایین باشه......معمولا هر 3 ماه یکبار تزریق میشه این آمپول.....

Переклад не
15-01-2014, 10:21
قربانت بهزاد جان:n01:
خوبه...ولی باید میزان کالری سوزی رو بالاتر ببره....130 کمه...حداقل به 300 باید رسونده بشه.....
منبع رو تو پ خ معرفی میکنم....

چرا؟؟؟مشکل خاصی داره مگه؟؟؟هفته ای یک عدد...زیاده خیلی زیاده.....مگر تراکم استخوانش پایین باشه......معمولا هر 3 ماه یکبار تزریق میشه این آمپول.....

خیلی متشکرم
درمورد آمپول نه مشکل خاصی نداره .این دکتر بیراه نگفتم اگه بگم یکی از بهترین پزشکهای ایران هستش .احتمال اینکه خطا بره غیرممکنه . میگم اینو نکنه برای این نوشته که طرف وقتی ورزش زیاد میکنه مفاصلش تحلیل نره و اینحرفا؟:n13:
ویتامین ب و ب کمپلکس هم داده که تزریق بشه یه روز درمیان.آخه پارامترهای آزمایشیش هم کمی غیر نرمال بودن برای همین بصورت اورژانسی 120 سیسی خون کشیده و بجاش سرم زدن همراه ویتامین ب و د و اینچیزا

raana
16-01-2014, 17:50
خواهش میکنم.....:n01:

نه خوب..اگر ورزش به صورت صحیح انجام بشه.....به مفاصل آسیبی نمیرسه...احتمالا تو آزمایشات چیزی دیده که اینو تجویز کرده....

ویتامین های خانواده B هم که برای کمک به عملکرد بهتر کبد خوب و مفیده...مشکلی نیست...

ولی به طور کل حداقل ماهی یکبار ویتامین D رو تزریق کنه ...حالا جدای این مشکلی که ایشون دارن و برای کبدش زیاد خوب نیست...برای افرادی که مشکل کبدی هم ندارن...تزریق زود به زودش خوب نیست....

Переклад не
18-01-2014, 08:15
راستی میگم اون کالری غذا ها چه واحدی مد نظر هست؟
یعنی در چقد سیب زمینی پخته 66 واحد کالری موجوده؟

hossein019940
18-01-2014, 09:13
ما هم یکی از آشناهامون چربی کبد داره البته بعد از اینکه مثلا 1 ماه یا 2 هفته رژیمی که داره رو میشکنه چربی کبدی 5 تا 10 بالا میره وبعد از رژیم دوباره خوب میشه.
قدشم هم 179
وزن احتمالا 90 شاید هم بالاتر بشه.
سن هم 19 سال.
این آشناهمون ورزش دواستقامت میکنه که متاسفانه باعٍث کم خونی شده.
حالا دوستان چه ورزشی یا رژیم سبکی در جد جزیی بهش پیشنهاد میکنیدپ؟

روانپریش
18-01-2014, 12:42
علایم بالا رفتن آنزیم های کبدی چیه؟

Переклад не
18-01-2014, 14:29
من نمیدونستم کسی که تحرک داره باز به کبد چرب مبتلا بشه
هیچ علامتی نداره و تو آزمایشان مشخص میشه
راستی واحد اینکه چه غذایی چقد کالری داره چیه؟ یعنی چقدر سیب زمینی 66 واحد کالری داره؟

hossein019940
18-01-2014, 18:00
کم تحرکی.غداهایی چرب.خوردن تنقلات زیاد
کسی هم که مبتلاش بشه اوایل از دماغش خون میاد بعد بالاتر بره سرش میچرخه

Переклад не
18-01-2014, 18:47

من فکر کردم میپرسن علایم نه دلایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو کدوم گریدش از دماغ خون میاد؟ همون گرید 1؟ چه میکانیسمی باعث میشه خون بیادش؟ یعنی لابد خون اومدن یه موردی رو برطرف میکنه دیگه.نه؟

روانپریش
19-01-2014, 20:17

نه علایمش رو میگم نه عوارضشو
مثلا کسی که آنزیم های کبدیش بالا رفته چه علایمی داره؟

raana
19-01-2014, 22:13
ما هم یکی از آشناهامون چربی کبد داره البته بعد از اینکه مثلا 1 ماه یا 2 هفته رژیمی که داره رو میشکنه چربی کبدی 5 تا 10 بالا میره وبعد از رژیم دوباره خوب میشه.
قدشم هم 179
وزن احتمالا 90 شاید هم بالاتر بشه.
سن هم 19 سال.
این آشناهمون ورزش دواستقامت میکنه که متاسفانه باعٍث کم خونی شده.
حالا دوستان چه ورزشی یا رژیم سبکی در جد جزیی بهش پیشنهاد میکنیدپ؟
خب..این دوستمون وزنش باید 72 یا 73 کیلو باشه....
چرا باعث کم خونی؟؟مشکل خاصی داشتن؟ولی من فکر میکنم علتش همین کبد چرب باشه..چون این مشکل باعث میشه سلول های خونی دچار مشکل بشن.....
خب دو استقامت که خوبه کار میکنه..ورزش هوازی هست و خوبه.....ورزش های دیگه دوچرخه ....پیاده روی...شنا...اینا هم خوبه براش.....
رژیم دقیقی نمیشه داد...فقط مواردی که لازم به ذکر بود رو در صفحه ی قبل عنوان کردم دوست خوبم

در مراحل اولیه علامت خاصی نداره......به مرور که روند بیماری بیشتر و طولانی تر میشه...که در نهایت باعث بروز سیروز کبدی میشه..اون زمان هست که علائم نشون داده میشه....
فقط تنها کاری که برای تشخیص زودتر میشه انجام داد...هر وقت آزمایش خون انجام میدید از پزشک بخواید که آنزیم های کبدی رو هم بررسی کنه......مخصوصا افرادی که دارای چاقی شکمی یا چربی خون و یا دیابت هستن........

من نمیدونستم کسی که تحرک داره باز به کبد چرب مبتلا بشه
هیچ علامتی نداره و تو آزمایشان مشخص میشه
راستی واحد اینکه چه غذایی چقد کالری داره چیه؟ یعنی چقدر سیب زمینی 66 واحد کالری داره؟

نوع تغذیه و بیماری های زمینه ای هم باعث بروز همین مشکل میشه...صرفا نمیشه گفت کسی که تحرک داره یا حتی لاغره...دچار این مشکل نمیشه......

معمولا برای سنجش کالری میزان 100 گرم مد نظر هست.....

alip300
20-01-2014, 03:44
سلام
ببخشید که بی ربط به تاپیکه ولی در مورد جمله زیر:

یه پیشینه ی درمانی رو توضیح میده که فلان زمان برای درمان آکنه از راکوتان استفاده میکرده و در نتیجه عامل بوجود اومدنش همون قرصا بودن

مطمئنید که عاملش اونا بودن ؟ این دوستتون موقع مصرف آزمایش خون نمی دادن ؟
و اینکه راکوتان مگه فقط در حین مصرف باعث بالا رفتن آنزیم های کبد نمی شه؟(یعنی بعد از قطع مصرف به حالت اول بر می گرده)... خب اگه اینجوریه چی جوری می گین باعثش اون بوده ؟

Переклад не
20-01-2014, 07:14
سلام
ببخشید که بی ربط به تاپیکه ولی در مورد جمله زیر:

مطمئنید که عاملش اونا بودن ؟ این دوستتون موقع مصرف آزمایش خون نمی دادن ؟
و اینکه راکوتان مگه فقط در حین مصرف باعث بالا رفتن آنزیم های کبد نمی شه؟(یعنی بعد از قطع مصرف به حالت اول بر می گرده)... خب اگه اینجوریه چی جوری می گین باعثش اون بوده ؟
بله مطمئنم
معمولا باید بعد از اتمام مدت درمانی یه آزمایش خون میداده که نداده . البته قبل از مصرفش دکتر زیبایی براش آزمایش نوشته و نتیجه خوب بوده. کجا رو به حالت اولیه بر میگرده؟؟ نه بر نمیگرده
اینم در مورد راکوتان :

واما عوارض مهم که خصوصا در افراد ی که زمینه ان عوارض را از قبل دارند یا اینکه در دوزهای بالا و مدت طولانی مصرف دارو اتفاق می افتد ومعمولا هم باید دارو قطع شود
افزایش انزیم های کبدی که زنگ خطری برای اسیب کبد است وباید دارو قطع شود و البته با ازمایش دوره ای مشخص میشود ، افزایش چربی خون که با ازمایش مشخص میشود و در خیلی از موارد با توصییه های رژیم غذایی و دارویی و کم کردن دوز دارو توسط پزشک چربی خون کنترل میشود در غیر اینصورت باید دارو قطع شود ، کسانی که اوره یا کراتینین بالا دارند واحتمال مشکل کلیه دارند که اصلا نباید دارو تجویز شود ، قند خون اگر شخص دیابت اشکار وحتی دیابت خیلی خفیف دارد نباید دارو تجویز شود ، اگر کسی در مصرف الکل زیاده روی میکند نباید دارو تجویز شود واگر هم الکل کم مصرف میکند باید مرتب ازمایش کبد داده شود ، کسانی که مشکل عروق روده یا معده دارند و در خطر خونریزی هستند وسابقه ان را دارند نباید این دارو را مصرف کنند ، یکی دیگر از عوارض احتمالی افسردگی است که اگر خیلی خفیف باشد و با دوز کم اکوتان باعث تشدید افسردگی نشود مانعی ندارد ولی بالعکس ........... در افسردگی متوسط وشدید نباید این دارو تجویز شود ، وو.....

alip300
20-01-2014, 21:45
بله مطمئنم
معمولا باید بعد از اتمام مدت درمانی یه آزمایش خون میداده که نداده . البته قبل از مصرفش دکتر زیبایی براش آزمایش نوشته و نتیجه خوب بوده. کجا رو به حالت اولیه بر میگرده؟؟ نه بر نمیگرده
اینم در مورد راکوتان :

بله...در حین مصرف هم باید حدودا هر 100تا آزمایش داد...
منظورم از به حالت اول برگشتن همون کم شدن مثلا چربی خون و عوارضشه...یعنی مثلا اگر تو آزمایش چربی خون و آنزیمای کبد بالارفتن (طبق متنتون) با کم کردن و یا قطع به حالت اول بر میگرده و کبد دچار آسیب نمی شه...این جور که متوجه شدم ایشون نسبت به آزمایشات بی توجه بودن...

Переклад не
20-01-2014, 22:28
بله...در حین مصرف هم باید حدودا هر 100تا آزمایش داد...
منظورم از به حالت اول برگشتن همون کم شدن مثلا چربی خون و عوارضشه...یعنی مثلا اگر تو آزمایش چربی خون و آنزیمای کبد بالارفتن (طبق متنتون) با کم کردن و یا قطع به حالت اول بر میگرده و کبد دچار آسیب نمی شه...این جور که متوجه شدم ایشون نسبت به آزمایشات بی توجه بودن...
نه بی توجه که نبوده . آزمایش آخر رو جدی گرفته. در صورت که متوجه بشه و درمانش کنه به حالت اولیه برمی گرده. این سه سال پیش از این قرصا مصرف میکرده . اگه قرار بود خودبه خود درست بشه تا حالا حل شده بود

Atghia
21-01-2014, 01:50
سلام اقا بهزاد امان و ای داد از دست رواکوتان که 90% ادمایی که میشناسم مصرف کردند رو به تدریج درگیر بیماری های خاص کرد!

اقا بهزاد میبخشید فقط محض خیرخواهی میگم وگرنه جنس پاسخ من از نوع علمی نیست زیاد:n06:بهرحال...
ببینید دکترهای طب سنتی با یک رژیم غذایی خاص(شامل اینکه هروعده چیا بخوره یا نخوره با مراجعه حضوری هر3هفته یکبار) در طی مدت چند ماه (حدودا 4ماه) بطور کامل کبدچرب رو تحت کنترل در میارن
بطور کلی افتخار طب سنتی درمان و اهمیت کبد هست بطوری که از دیدگاه طب سنتی علاوه بر قلب و مغز کبد سومین مرکز حیاتی بدن هست...
البته لازم به ذکر هست که باید این پروسه بهمراه حجامت باشه((البته میگم دکتر و تحت نظر نه هرجایی!))

من خودم شخصا شاهد درمان دوتا از اقوام نزدیک مبتلا به این بیماری تحت نظر این دکتر با این خصوصیات بودم (اینا دارو خورده بودن کامل اکی نشده بودن ها)

حالا این هم در حد دانسته های ما
اطلاعات بیشتر خواستید و مایل بودید پیام خصوصی در خدمتم

Saeed Dz
21-01-2014, 16:30
این هم از توضیح واضح. :happy:

به شما شدیدن توصیه میکنم در مورد چیزی که اطلاع ندارید اطلاعات غلط ندید به دوستان.
پزشکی نوین حجامت رو تایید نمیکنه ضمن اینکه مضراتی هم داره حجامت از جمله آسیب به عصب های اون ناحیه که در اون قسمت نزدیک پوست هستند. چیزی به نام خون کثیف هم نداریم.

+

حجامت و فراتر از آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیزی به عنوان خون کثیف ندارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبه علم زدایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظروف و دستبند های مسی چه تاثیری دارند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

از امروز طرح تغییر قوانین و افزودن بندی مبنی بر ممنوعیت توصیه های غیر علمی-پزشکی و خرافی پیشنهاد و پیگیری خواهد شد.

Переклад не
21-01-2014, 17:49
این هم از توضیح واضح. :happy:
:n18:

+

حجامت و فراتر از آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیزی به عنوان خون کثیف ندارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبه علم زدایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظروف و دستبند های مسی چه تاثیری دارند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

از امروز طرح تغییر قوانین و افزودن بندی مبنی بر ممنوعیت توصیه های غیر علمی-پزشکی و خرافی پیشنهاد و پیگیری خواهد شد.

عزیزان ببینید اون کسانی که سفارش به حجامت کردن همون زمان هم سفارش به علم و پیشرفت اون هم کردن . یعنی اگه اونا تو این زمون بودن مردم رو به طب جدید دعوت میکردن. این نامردیه که ما اسم طب جدید یا مدرن رو به اسم دوا درمون شیمیایی و تنبلی و عمل جراحی فقط بشناسیم. بلکه این علم همون طب سنتیه اما پیشرفت کرده و شده طب جدید و ما اشتباهن فکر میکنیم که استفاده از عرقیات و این چیزا طب سنتیه در حالی که با پیشرفته ترین دم ودسگاهها تولید میشن
حالا حجامت اون حجامتی نیس که زالو جونه آدم بندازن یا خون از پشتش بکشن . اتفاقا حجامت امروز اینشکلیه که با استفاده از سورنگ ۶۰ سیسی خون رو از رگ میگیرن اونم به قدر تجویز شده و شاید خیلی بیشتر از ۶۰ تا باشه
و دور میندازن و بجاش سرم وصل میکنن و به سرم چنتام ویتامین زده میشه بدین ترتیب بخشی از خون تعویض میشه و برای اوناییه که چربی و بعضی از پارامتر های خونشون بالاس تجویز میشه.پس حجامت اینشکلی هم داریم

دوستانم حس نگیرن و توهم tote ee و خرافات رو بذارن کنار . قدیمیا" کلی "حرف زدن ما امروز از نخ جزییاتی که خودمون حدثشون زدیم بیرون نمیاییم
اون قسمت انگلیسی نوشتم چوم کیبرد عربی ندارم باید مینوشتم توطیه

حالا لطفا درمورد موضوع تاپیک بحث بشه و دوستان بجای تصحیح اصطلاحات لطفا رژیم غذایی ای چیزی بگن اگه نظری ندارن که دیگر هیچ

این راکوتان با قطع یقین عامل چربی کبد ایشون شده
به نظرتون شدنیه از پزشکی که ایندارو رو تجویز کرده شکایت کرد؟