مشاهده نسخه کامل
: ذخیره فیلم
barmak asad
10-01-2014, 16:16
سلام دوستان: حدود 300 تا فیلم خانوادگی دارم که حجم کل فیلمها تقزیبا 500 گیگ میشه به نظر شما روی دی وی دی ذخیره کنم یا هارد اکسترنال .کیفیت وامنیت فیلمها در اینده خیلی برام مهمه مرسی.
Mr. M.S.R
10-01-2014, 16:51
روی هارد اکسترنال! اگر خیلی مهم است 2 تا هارد بگیرید و روی هر 2 تا هارد ذخیره کنید!
اگر حجم دقیق 500 است به هارد 750 یا 1 ترا نیاز دارید! فکر کنم حجم هارد 500 حدود 470 گیگ باشه!
اگر بخواهید روی dvd ذخیره کنید به بیش از 110 دی وی دی نیاز دارید که هم رایت این تعداد برای رایتر خوب نیست هم زمان زیادی می گیره هم ممکنه حجم فیلم ها از دی وی دی بیشتر باشه و نیاز باشه فیلم ها را تکه تکه کنید که وقت زیادی را باید برای این کار ها صرف کنید!
amir200812
10-01-2014, 17:33
روی هارد اکسترنال! اگر خیلی مهم است 2 تا هارد بگیرید و روی هر 2 تا هارد ذخیره کنید!
اگر حجم دقیق 500 است به هارد 750 یا 1 ترا نیاز دارید! فکر کنم حجم هارد 500 حدود 470 گیگ باشه!
اگر بخواهید روی dvd ذخیره کنید به بیش از 110 دی وی دی نیاز دارید که هم رایت این تعداد برای رایتر خوب نیست هم زمان زیادی می گیره هم ممکنه حجم فیلم ها از دی وی دی بیشتر باشه و نیاز باشه فیلم ها را تکه تکه کنید که وقت زیادی را باید برای این کار ها صرف کنید!
علاوه بر این موارد:
عمر مفید DVD خیلی کمتر هست! و احتمالا 1 2 سال بعد عملا غیر قابل استفاده خواهند بود!
بهترین کار خرید هارد اکسترنال هست!
و اگه خیلی خیلی مهم هست، 2 تا هارد بگیرید!(حتی اگه 2 تا کم ظرفیتش رو بگیرید بهتر هست چون اگه یکی هم خراب بشه، باز یکی سالم هست و قسمتی از فیلم ها در دسترس خواهد بود.
barmak asad
10-01-2014, 23:07
ممنون از راهنمایی شما فقط اگه بهترین مدل هارد اکستر نال برای ذخیره فیلم در بازار معرفی کنی ممنون میشم.
polestar98g
11-01-2014, 00:36
... بهترین مدل هارد اکسترنال ...
Seagate Backup Plus و یا Western Digital My Book
این تاپیکها رو هم مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
11-01-2014, 16:30
Seagate Backup Plus و یا Western Digital My Book
این تاپیکها رو هم مطالعه کنید:
پانصد گیگابایتی مدلهای آداپتوری که موجود نیست ؛ بعید هم میدونم یکترابایتی آداپتوری مدلهایی که فرمودید در بازار پیدا بشه . اگر اصرار به خرید هارد اکسترنال آداپتوری دارند میتونند از انواع elements (مدل قدیمی که usb2 هست) یا expansion بخرند .
ممنون از راهنمایی شما فقط اگه بهترین مدل هارد اکستر نال برای ذخیره فیلم در بازار معرفی کنی ممنون میشم.
صد در صد نمیشه گفت که یک مدل خاص بهترین هست . همانطوریکه دوستان گفتند توصیه میشه که روی دو هارد اکسترنال ذخیره کنید . WD my passport ultra یا Seagate Backup plus portable drive .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.