مشاهده نسخه کامل
: دو مشکل با 55F8880: عدم پیش نمایش تصاویر از USB و اتوماتیک نبودن PVR
mr_peyman5623
09-01-2014, 15:26
زمانی که از طریق USB هارد یا فلش به تلویزیون وصل میکنم پیش نمایشی از تصاویر نشان داده نمیشه (Thumbnails یا Preview)
یک مشکل دیگه هم دارم PVR یا همون Timeshift بصورت اتوماتیک شروع بکار نمیکنه و من باید هر وقت تلویزیون رو روشن میکنم دستی روی دکمه Play بزنم که عمل کنه
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم
سلام از این مدل f8880 راضی هستید ؟؟؟ من بین اینو llg la 86000 نمیدونم کدومو انتخاب کنم:n27:
mr_peyman5623
09-01-2014, 17:05
سلام از این مدل f8880 راضی هستید ؟؟؟ من بین اینو llg la 86000 نمیدونم کدومو انتخاب کنم:n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی چیزی دست گیرم نشد . تردید من به خاطر active بودن سامسونگ چون قیلا با اکتیو فیلم دیدم و سر درد شدیدی گرفتم اما شنیدم passive همچین مشکلی ایجاد نمی کنه . این مدل ال جی تقریبا 600 هزار تومن از سامسونگ گرونتره . واقعا نمی دونم چه تصمیمی بگیرم که بعدا پشیمون نشم !
mr_peyman5623
09-01-2014, 17:34
ممنون ولی چیزی دست گیرم نشد . تردید من به خاطر active بودن سامسونگ چون قیلا با اکتیو فیلم دیدم و سر درد شدیدی گرفتم اما شنیدم passive همچین مشکلی ایجاد نمی کنه . این مدل ال جی تقریبا 600 هزار تومن از سامسونگ گرونتره . واقعا نمی دونم چه تصمیمی بگیرم که بعدا پشیمون نشم !
مدل LG که من میخواستم بگیرم در حالت بدون تخفیف ۱۰۰۰ یورو گرونتر بود که توی تخفیف این اختلاف به ۱۰۰ یورو هم رسیده بود ولی نخریدمش فقط بخاطر اینکه سه بعدی Passive داره و کیفیتش توی 3D از Active خیلی کمتره!
بخاطر همین Full HD سامسونگ رو گرفتم الان هم خیلی راضی هستم
Blueray 3D هم ۱۴ تا باهاش دیدم توی هیچ کدوم سر درد نداشتم
matinpour
09-01-2014, 19:52
زمانی که از طریق USB هارد یا فلش به تلویزیون وصل میکنم پیش نمایشی از تصاویر نشان داده نمیشه (Thumbnails یا Preview)
یک مشکل دیگه هم دارم PVR یا همون Timeshift بصورت اتوماتیک شروع بکار نمیکنه و من باید هر وقت تلویزیون رو روشن میکنم دستی روی دکمه Play بزنم که عمل کنه
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم
دوست عزیز
اگر از قسمت اسمارت هاب برای دیدن فیلم تان بروید منظورم از طریق سامسونگ لینک در اسمارت هاب فایل تان را باز کنید معمولا یک پیش نمایش برای شما ذخیره می شود که اگر باز بخواهید آن فیلم را ببینید می توانید از آن استفاده کنید. و در مورد تایم شیفت در منوها ببینید آیتمی به این نام اگر دارید آن را فعال کنید وگر نه فکر می کنم باید از داخل منوی مخفی آن را بصورت فعال در آورید ولی من به شما پیشنهاد می دهم سخت نگیرید و آن را هنگام استفاده فعال کنید یعنی همان در صورت نیاز playکنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.