PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این page چیه که سرعت سیستم رو میگیره؟

motv
09-01-2014, 02:13
سلام.
به عکس زیر توجه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من ویندوز 8.1 دارم .همونطور که میبینید نمودار میله ای دوم مال page هست و بالاتر نوشته used=683 و free=389 و مجموعا نوشته 1 گیگ.حال وقتی نرم افزار باز میکنم کم کم زیاد میشه و به حدود 65% که میرسه سیستم داغون میشه.رم 24 درصد و cpu از عکس کمتر استفاده میشه و معمولا میره روی 10 درصد اما وقتی Page زیاد میشه (حتی اگه برنامه ای در حال اجرا نباشهcpu میره بالا.
جالبه وقتی نرم افزاری باز میشه page میره بالا ولی بعد از بستن یک چهارم زمان باز کردن نرم افزار ، page کم میشه و بعد از 1 ساعت سیستم سرعتش خیلی دیگه پایین میاد.تا زمانی که page کم باشه (حدود 30 درصد) حتی 3 ساعت ،سرعت سیستم پایین نمیاد

چطور page رو خالی کنم؟

raeesi
09-01-2014, 04:44
این page در واقع همون page file سیستمه که روی هارد ایجاد میشه تا به رم کامپیوترتون کمک کنه و فضای بیشتری برای برنامه‌های در حال اجرا بده
احتمالا مشکل شما سرعت پایین هارد کامپیوترتونه
میشه مدل هارد دیسکتون رو بگین؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

motv
10-01-2014, 04:00
این page در واقع همون page file سیستمه که روی هارد ایجاد میشه تا به رم کامپیوترتون کمک کنه و فضای بیشتری برای برنامه‌های در حال اجرا بده
احتمالا مشکل شما سرعت پایین هارد کامپیوترتونه
میشه مدل هارد دیسکتون رو بگین؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

یک هارد وسترن 500 دارم (WDC WD5000AADS) ساتا 2 که ویندوز نصبه روش.
یه هارد 80 وسترن هم دارم (WDC WD800BB) IDE

نمیشه اول رم کار کنه بعد پیج فایل یا مثلا تعیین کرد که اگه رم 3 گیگ استفاده شد پیچ فایل شروع به کار کنه؟
ممنون.

HORROR
10-01-2014, 04:43
از داخل تسک منجر resource monitor رو باز کنید ببینید غیر از پیج پروسس دیگری هست که سرعت هاردتون رو پایین بیاره؟ ... در ضمن میتونید پیج فایل رو به یه درایو یا هارد دیگه اختصاص بدید .

Ahmad24
10-01-2014, 06:35
همون ۴ گیگ رم که دارید کافیه نیاز به pagefile ندارید کلا pagefile رو غیر فعال کنید.

motv
17-01-2014, 00:27
همون ۴ گیگ رم که دارید کافیه نیاز به pagefile ندارید کلا pagefile رو غیر فعال کنید.

چگونه غیر فعالش کنم؟

vissoto
17-01-2014, 01:40
ابتدا به ادرس زیر بروید :Control Panel\System and Security\System

حالا سمت چپ advancd system setting را انتخاب كنيد. وارد perfomance شوید .(setting)

حالا از بخش advansd قسمت virtual memory را انتخاب نمایید.

حالا تیک automatically را بردارید و قسمت no paging file را انتخاب وset بزنید سپس ok سپس رستارت سیستم!