ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مجله تبلیغاتی

sanam.b
08-01-2014, 21:48
با سلام به همه دوستان

من فتو شاپ رو بلدم اما نه در حد متوسط (ولی مبتدی هم نیستم ) تجربه کاری زیادی ندارم ( فقط جلد 3 تا مجله رنگی و یه سری کارهای شخصی) . حالا یه مجله تبلیغاتی (شبیه کتاب اول ) به من پیشنهاد شده 32 برگ در اندازه b5 .(که من قبلا انجام ندادم) یه نفر به من گفت که این کار رو انجام ندم چون اگه طراحی یا تنظیماتش درست نباشه ممکنه که ازم شکایت کنندو هزینه رو من باید پرداخت کنم و....

حالا چند سوال پیش می یاد
1- چقدر حرف ایشون ممکنه درست از آب در بیاد؟

2- نوع رنگ رو باید چی معرفی کنیم ؟ (من معمولا CMYK انتخاب می کنم )
3- تو فتو شاپ امکان صفحه بندی و تراز مثل word هست یا اینکه من باید طراحی ها رو باید تو فتو شاپ انجام بدم و بعد اونها رو باید word بیارم ؟
4- من چقدر برای شیرازه مجله وحاشیه صفحات باید مشخص کنم ؟

اگه چیز دیگه ای هست که لازم باشه بدونم ممنون میشم که بهم بگید

hmd1371
16-01-2014, 21:16
سلام دوست عزیز
اینکه فرمودید اگه کارتون خوب از آب در نیاد براتون شکایت میکنن در یک صورت ممکنه. درصورتی که مابین کارفرما و پیمانکار قراردادی منعقد شده باشه و طرفین تمامی قوانین و متمم ها رو امضاء کرده باشن. البته اشاره کنم که بستگی داره توی قرارداد چه چیزهایی نوشته بشه. مثلا به کارفرما حق بدید که درصورت ناراضی بودن نسبت به طراحی که کردید از شما شکایت کنه و از اینجور مسائل. البته خیلی کم پیش میاد. اگه مابین شما هیچ قراردادی تدوین نشده باشه، هیچ شخصی نمی تونه براتون شکایت کنه، حتی کارفرما.
در چاپ های افست و لابراتوار حتما باید از مود رنگی CMYK استفاده کنید. مثل همین کاری که میخواهید انجام بدید.
در رابطه با صفحه بندی و تراز بندی می تونید از خود فتوشاپ استفاده کنید. البته اگه با برنامه ادوبی ایندیزاین آشنا باشید، پیشنهاد میکنم از این برنامه استفاده کنید چون از نظر صفحه بندی و ترازبندی و ... سریع و هوشمند عمل میکنه و ابزارهای قویی رو در اختیارتون قرار میده. فتوشاپ هم خوبه اما بستگی به تخصص شما داره ...
معمولا در مجله ها از هر 4 طرف 1 سانتی متر برای برش و صحافی در نظر میگیرند، توصیه میکنم از چاپخانه ای که قرار پروژه شما رو چاپ و صحافی کنه ازشون سوال کنید که برای این کار چه میزان فاصله نیاز داره، چون بعضی از چاپخانه سایز مشخصی دارند.