مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مادربورد سری هاسول و تفاوت چیستها
سلام
میخواستم تفاوت چیپستهای مادر بوردهای این سری رو بدونم.هرچی گشتم تو اینترنت من چیزی پیدا نکردم.در ضمن اگه میشه میخواستم یه مادر بورد خوب برای بازی تو رنج 400هزار تومان بهم معرفی کنید.ممنونم
Ali*Reza
08-01-2014, 18:40
سلام.
هر چيپست قابليت و ويژگيهاى خودش رو داره که کاربر باتوجه به نياز و بودجش بايد انتخاب کنه.
پردازندتون چيه؟
راستش هنوز نگرفتم اما میخوام Intel Core i5 - 3.0GHz - 4430 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بگیرم.
راستش هنوز نگرفتم اما میخوام Intel Core i5 - 3.0GHz - 4430 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بگیرم.
سوکت 1150 هست
اگه اور نمیکنی asus b85 plus مناسب و خوش قیمته 330 تومنه فکر کنم
پایینتر بخوای میشه h81 که ایسوس 220تا 250 هست msi هم 190
نظرتان درمورد این دوتا چطوره؟
GIGABYTE GA-P85-D3GIGABYTE GA-H87-HD3اولی 311 هزار دومی سوکت h 87 زده 366 هر دوتاشم خروجی hd دارن برعکس مادربورد بالایی.بعدش خیلی مهمه که چیپستش h یا z باشه یا همین b85 خوبه؟من برای بازی میخوام اهل اورکلاکم نیستم.
leo.unique
12-01-2014, 10:44
ارزونترین چیپست سوکت 1150 چیه ؟:n13:
فکر کنم همین B85 باشه.H رده میانی میشه و Z رده بالا.البته فکر کنم اینجور باشه.کسی چیزی نمیدونه؟
ارزان ترین h81 هست
همون مدلای گیگا قیمت مناسبی دارن
Ali*Reza
12-01-2014, 14:12
همونطور که قبلا هم گفته شد انتخاب مادربورد و چیپست بستگی به نیاز و بودجتون داره.
اگر بودجتون در محدوده ی 400 هست پیشنهاد من ASUS H87-Pro
نظرتان درمورد این دوتا چطوره؟
GIGABYTE GA-P85-D3GIGABYTE GA-H87-HD3اولی 311 هزار دومی سوکت h 87 زده 366 هر دوتاشم خروجی hd دارن برعکس مادربورد بالایی.بعدش خیلی مهمه که چیپستش h یا z باشه یا همین b85 خوبه؟من برای بازی میخوام اهل اورکلاکم نیستم.
این مدلا گارانتی آواژنگ نیستن درسته ؟؟
گارانتی شرکتی هستن ؟؟
فکر کنم گارانتی 3 ساله آواژنگ باشه.تو چند تا سایت که اینجور زده.راستی سایتهایی مثل Takmax و رایان صبا برای خرید اطمینانی هستن؟چون بخوام از کرمانشاه بگیرم خیلی میکشن روی قیمتها مثلا cpu 470 هزاری رو میدن 610 تا 630 در حالی که خودم بگیرمش اینترنتی کلا هزینه ارسالش فکر نکنم 50 هزار تومان بشه.
فکر کنم گارانتی 3 ساله آواژنگ باشه.تو چند تا سایت که اینجور زده.راستی سایتهایی مثل Takmax و رایان صبا برای خرید اطمینانی هستن؟چون بخوام از کرمانشاه بگیرم خیلی میکشن روی قیمتها مثلا cpu 470 هزاری رو میدن 610 تا 630 در حالی که خودم بگیرمش اینترنتی کلا هزینه ارسالش فکر نکنم 50 هزار تومان بشه.
همشهری اینطوریم که میگی نیست !! مگه میشه 200 تومن بکشن رو cpu !!
اتفاقا اون سایتا که خیلی گرون فروش ترن !!
من خودم تهرانم ولی خواستی بخری بهم بگو پیام خصوصی بزن آدرس بدم بری جای خوب تو کرمانشاه
leo.unique
13-01-2014, 17:24
همشهری اینطوریم که میگی نیست !! مگه میشه 200 تومن بکشن رو cpu !!
اتفاقا اون سایتا که خیلی گرون فروش ترن !!
من خودم تهرانم ولی خواستی بخری بهم بگو پیام خصوصی بزن آدرس بدم بری جای خوب تو کرمانشاه
مثل اینکه شما فروشنده قطعات کامپیوتری هستین ؟!! اما چرا توی بازارچه اینجا تاپیک نزدید ؟؟:n13:
اونجا اشتباهی نوشتم.cpu 570 هزار تومان درسته.
دوست عزیز برای ارسال پیام خصوصی باید ده تا مطلب فرستاد اگه میشه شما به هم ادرسو بده.ممنون
مثل اینکه شما فروشنده قطعات کامپیوتری هستین ؟!! اما چرا توی بازارچه اینجا تاپیک نزدید ؟؟:n13:
والا اینجا باید تایپیک برای 1 جنس بزنی نه اجناس مختلف . به مدیریت هم پیام دادم که مثلا میتونم تمام محصولات msi رو تو یه تایپیک بزنم بقیه چیزا هم تایپیک جدا ؟ که جوابی نیومد :n01:
دوست عزیز برای ارسال پیام خصوصی باید ده تا مطلب فرستاد اگه میشه شما به هم ادرسو بده.ممنون
باشه داداش پخ میدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.