ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ورود به برخي سايت‌هاي خارجي، منجر به‌احتساب هزينه مكالمه بين‌الملل

Sphinx
23-08-2006, 17:30
شركت مخابرات استان اصفهان به كاربران اينترنت خانگي هشدار داد: ورود كاربران خانگي اينترنت به برخي ازسايت‌هاي نامعلوم خارجي، منجر به احتساب هزينه مكالمه بين‌الملل خواهد شد.
به گزارش روز چهارشنبه‌روابط عمومي شركت مخابرات استان اصفهان،درج هزينه مكالمه خارجي در صورتحساب دوره‌اي بعضي از مشتركين تلفن ثابت برغم نداشتن تماس‌هاي بين‌الملل موجبات نارضايتي مشتركين را فراهم آورده است.
اين روابط عمومي، هزينه‌ها را ناشي از ورود ناآگاهانه كاربران اينترنتي به برخي سايت‌هاي نامشخص خارجي دانسته كه باعث مي‌گردد همانند تماس تلفن خارج ازكشور،هزينه‌مكالمه بين‌الملل براي آنها محسوب و در قبوض تلفن ثبت شود.
اين روابط عمومي همچنين توصيه كرده است: كاربران با توجه‌به‌اين موضوع از وارد شدن به اين گونه سايت‌ها خودداري كنند.
روابط عمومي شركت مخابرات اسنتان اصفهان اعلام كرد:هزينه‌اتصال به اينترنت درصورت استفاده از اشتراك اينترنت همان شهر، طبق تعرفه‌هاي مخابراتي، جزء هزينه‌هاي شهري محسوب مي‌گردد.

saviss
23-08-2006, 19:40
کدوم .... این حرفو زده ؟

من میگم!!!!!!!!!!
راس میگه پسر خوب .......بعضی سایت های خارجی هستن که وقتی بری توشون وروی INSTANT ACSSESکلیک کنی اتصال دایال آپت از سرور ایرانی قطع میشه وشروع به شماره گرفتن خارجی برای اتصال به سرور اون سایت میکنه.......شما هم فکرمیکنی dcشدی وبعدش متوجه قضیه میشی..............
اسم سایت هارو هم .......درگوشی باید گفت!!!!!
ولی خودمونیم ها دست به ناسزا گفتنت هم بدنیست ها!!!! :cool:

SoftDevCo
24-08-2006, 09:07
من میگم!!!!!!!!!!
راس میگه پسر خوب .......بعضی سایت های خارجی هستن که وقتی بری توشون وروی INSTANT ACSSESکلیک کنی اتصال دایال آپت از سرور ایرانی قطع میشه وشروع به شماره گرفتن خارجی برای اتصال به سرور اون سایت میکنه.......شما هم فکرمیکنی dcشدی وبعدش متوجه قضیه میشی..............
اسم سایت هارو هم .......درگوشی باید گفت!!!!!
ولی خودمونیم ها دست به ناسزا گفتنت هم بدنیست ها!!!! :cool:

آخه اگه دقت کنی یکم خبر رو بد گفته. این کار از قدیم هم بوده.

من کوچیکه همه پچه های P30 هم هستم.

می خواستم بگم کدوم آدمی این حرفو زده که گفتم !

'POP'
24-08-2006, 10:58
دوست محترم!
خبر بد گفته نشده ؛ شما بد متوجه شدي .

...می خواستم بگم کدوم آدمی این حرفو زده که گفتم !

روابط عمومي شركت مخابرات استان اصفهان اعلام كرد...
لطف كنيد اخبار رو با دقت و حوصله(و نه مثل بعضيها...يك خط در ميان و هل هلكي) بخوانيد و بعدا اگر نيازي بود اظهار نظر بفرماييد.