مشاهده نسخه کامل
: کمک در انتخابLiquid CPU Cooler
سلام دوستان میخواستم برا سیستمم یه کولر سی پی یو بگیرم پیشنهادتون با توجه به راندمان وقیمت وهمچنین نویز کم چیه بودجه هم تا500تومن
Ali*Reza
07-01-2014, 22:44
سلام.
مشخصات پردازنده و سیستمتون چیه؟ برای اور میخواین؟
eshraghi2010
07-01-2014, 23:05
سلام دوستان میخواستم برا سیستمم یه کولر سی پی یو بگیرم پیشنهادتون با توجه به راندمان وقیمت وهمچنین نویز کم چیه بودجه هم تا500تومن
سلام !
در کل توی این رنج می تونید Enermax ELC240 یا با حدود 20 تومن افزایش بودجه Crosair H100i بگیرید !
البته باید مدل پردازنده و مشخصات سیستم ، کاربرد و مدل کیستون رو مشخص کنید !
سلام.
مشخصات پردازنده و سیستمتون چیه؟ برای اور میخواین؟
سلام !
در کل توی این رنج می تونید Enermax ELC240 یا با حدود 20 تومن افزایش بودجه Crosair H100i بگیرید !
البته باید مدل پردازنده و مشخصات سیستم ، کاربرد و مدل کیستون رو مشخص کنید !
سلام دوستان من یه چند ماه واسم کار پیش اومد واسه همین نیومدم تو تایپیک
برای اورکلاک میخوام اخه به سمت تابستون که میریم هوا گرمه و موقع بازی کردن دما میره بالا که مشکل نویز واسم پیش میاد
cpu:i5-3470 و mb:asus p8z77-v کیس گرینx9
Ali*Reza
15-04-2014, 21:01
پردازنده شما ( Core i5 3470 ) ضریب بسته هست و نمیتونین از طریق افزایش ضریب پردازنده فرکانس پردازنده رو بالا ببرین !
مگر اینکه از طریق BCLK اقدام به اور کنین که نهایتا مقدار کم و محدودی اور خواهید کرد.
بنابر این با توجه به اینکه اور آنچنانی نخواهید داشت به نظر من نیاز به هزینه بیشتر نیست و من خنک کننده های ایر رو براتون پیشنهاد میکنم.
پردازنده شما ( Core i5 3470 ) ضریب بسته هست و نمیتونین از طریق افزایش ضریب پردازنده فرکانس پردازنده رو بالا ببرین !
مگر اینکه از طریق BCLK اقدام به اور کنین که نهایتا مقدار کم و محدودی اور خواهید کرد.
بنابر این با توجه به اینکه اور آنچنانی نخواهید داشت به نظر من نیاز به هزینه بیشتر نیست و من خنک کننده های ایر رو براتون پیشنهاد میکنم.
تا4گیگاهرتز اورش کردم وهیچ وقت دما از40 پایینتر نمیاد.میخواستم سیستممو ارتقا بدم به نسل بعدی ولی وایسادم تا نسل بعدی که قراره اواخر2014بیاد بعد ارتقا بدم
Ali*Reza
16-04-2014, 13:13
به هرحال همونطور که گفتم برای این پردازنده و این مقدار اور ، میتونین از ایر کولر به همراه خمیر مرغوب و مناسب نتیجه خوبی بگیرین
که پیشنهاد من DEEPCOOL FROSTWIN با قیمت تقریبی 140 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتیکه برای سیستم آینده و اور بصورت حرفه ای خنک کننده آبی میخواین میتونین Corsair H100i رو تهیه کنین که قیمتش زیر 500 هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.