ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا رفتن رم بخاطر explorer.exe

dahar
07-01-2014, 14:35
سلام

بعد از بالا امدن ویندوز کمی که باهاش کار کنم explorer.exe مصرف رم بالا میره و cpu هم زیاد در گیر میکنه شاید به 700 مگ برسه تو task manager l هست عکس ها هم نمیتونم باز کنم ارور میده نمیدونم جی کار کنم لطفا کمک کنین؟؟:n13:

قبل اینکه اینطوری بشه یه فایل بود به نام dllhost.exe اون خیلی اذیت میکرد اونم رم بالا میبرد

pa13
07-01-2014, 14:57
سلام

بعد از بالا امدن ویندوز کمی که باهاش کار کنم explorer.exe مصرف رم بالا میره و cpu هم زیاد در گیر میکنه شاید به 700 مگ برسه تو task manager l هست عکس ها هم نمیتونم باز کنم ارور میده نمیدونم جی کار کنم لطفا کمک کنین؟؟:n13:

قبل اینکه اینطوری بشه یه فایل بود به نام dllhost.exe اون خیلی اذیت میکرد اونم رم بالا میبرد

قبلا هم چنین مشکلی داشتین؟یابعد نصب نرم افزار خاصی اطفاق افتاده؟آنتی ویروس دارین؟(مشخصات سیستم؟)

dahar
07-01-2014, 15:18
قبلا هم چنین مشکلی داشتین؟یابعد نصب نرم افزار خاصی اطفاق افتاده؟آنتی ویروس دارین؟(مشخصات سیستم؟)

نه نداشتم فک کنم به خاطر چند تا برنامه ادیت فیلم اینطوری شده
تا دو روز پیش فایل dllhost خیلی مصرف رم بالا میبرد الان خود اکسپلور قاطی کرده عکس ها دیگه نشون نمیده
رم من 2 گیگ هست
cpu 2.4 dual

dahar
07-01-2014, 15:21
آنتی ویروس دارین؟(مشخصات سیستم؟)
کسپر نصب هست
2 روز پیش وقتی داخل یه درایو میرفتم بعضی پوشه ها نشون نمیداد با ریست کردن درست شد اسکن کردم کسپر چیزی پیدا نکرد ولی تو اون یکی ویندوزم نود به چند تا پچ و کرک گیر داده بود احتمال ویروسی شدن میداد