مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین n550 و z510
سلام دوستان
چند وقته دنبال لپ تاپ خوب می گردم
از نظر پول مشکل ندارم :n28: ( بسی رنج بردم درین سال ها که پولش جور شد):n20:
حالا بین لنوو و ایسوز موندم
z510
4700MQ
6
1024
GT 740M
2048MB
15.6 fHD
4
2.22kg
و n550 هم با این مشخصات
4700HQ
8
1024
GT 750M
2048MB
15.6 FHD
4
2.6kg
لنوو حدود 2600 و ایسوز هم 3600 قیمت داره
زیاد اهل بازی نیستم چون دانشجوی مکانیکم می خوام برم چندتا نرم افزار یاد بگیرم برا آینده و اینکه انشالله ارشد قبول شدم راحت باشمو از این حرفا دیگه:n06:
فکر کنم یه لپ تاپ ضعیف تر هم برا کارام بس باشه چون بیشتر با کتیا و چند تا نرم افزار مشابه سرو کار دارم یعنی i5 هم فکر کنم جواب بده
حالا با توجه به نیاز من شما کدوم رو توصیه می کنید؟ واقعیتش تنها ضعف لنوو رو تو جنس بدنه می دونم دلم می خواد جدا از کانفیگ خوب لپ تاپ جنس خوبی هم داشته باشه تا زود خراب نشه
از طرفی اگه لنوو بگیرم با بقیه پولش یه تبلت می گیرم اگه هم ایسوز بگیرم که دیگه پولم تموم می شه تبلت می مونه برا بعدا (خریدشو تو برنامه 5 ساله قرار می دیم شاید خریدیم:n28: اشک تو چشام جمع شده چقدر اینجا خوبه همه چی در دسترس ما هست بخصوص ما دانشجو ها:n26:)
خب برو بچ با معرفت کمک کنید لطفا و در آخر آیا خرید لپ تاپ i5 از خانوادده سونی را پیشنهاد می کنید؟ برا همین کتیا و چندتا نرم افزار مشابه
راستی لنوو تو حمل و نقل زیاد آسیب نمی بینه؟ و اگرم چیز بهتری می شناسید خوشحال می ش معرفی کنید
بچه ها خسته شدم از بس گشتم می خوام زودتر بخرم مخم سوت کشید دیگه
یه دنیا سپاس:n16:
gomnam23
07-01-2014, 14:08
سلام دوستان
چند وقته دنبال لپ تاپ خوب می گردم
از نظر پول مشکل ندارم :n28: ( بسی رنج بردم درین سال ها که پولش جور شد):n20:
حالا بین لنوو و ایسوز موندم
z510
4700MQ
6
1024
GT 740M
2048MB
15.6 fHD
4
2.22kg
و n550 هم با این مشخصات
4700HQ
8
1024
GT 750M
2048MB
15.6 FHD
4
2.6kg
لنوو حدود 2600 و ایسوز هم 3600 قیمت داره
یه دنیا سپاس:n16:
مطمئنید فول اچ دیه لنووئه؟ واسه این کارایی که گفتید همون گرافیک 740 هم کفایت میکنه، نظر من رو لنووئه، چون تفاوت قیمتشون خیلی و تقاوت هم تقریبن تو گرافیک ، فقط چون سی پی یو خیلی تفاوتی ندارن با هم
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون
بله کلی منتظر شدم تا fhd وارد بشه قیمتشم 2578 تومان هست با گارانتی بهین
پس نظر شما لنوو هست بنظرتون بدنه خوبی داره؟ و جنس پلاستیک در پشتش خوب هست؟
Public Enemy
07-01-2014, 15:28
جنس بدنه لنوو Z510 از نوع آلومینیوم-پلاستیک هستش .
از نظر کیفیت در مقابل لپ تاپ های هم قیمت بالاترین کیفیت هست .
در مقابل n550 نیز در برابر لپ تاپ های هم قیمت خودش دارای بالاترین کیفیت هست .
3 - با اینکه صفحه جفتشون FHD هست ، ولی N550 از صفحه نمایش بهتری بهره می بره (فکر کنم از نوع IPS هم موجود باشه )
ولی در صورتی که اهل بازی نیستین ، Z510 انتخاب مناسبیه .
afshin b
07-01-2014, 18:20
لنوو زد 510 با تصویر فول اچ دی کجا دارن؟
ممنونم جناب hayyan امشب رفتم از نزدیک لنوو رو باز دیدم بنظر جنسش محکم میاد اما با اینکه رنگش مات بود (هم سفید هم شکلاتی) یکمی کثیف شده بودن و اثر انگشت روشون می موند تا حدی ،ولی در کل نسبت به قیمت چیز خوبی به نظر می سه و ایسوس هیچ جا ندیدم داشته باشن تا از نزدیک ببینم ؛بله دیگه ایران فقط تهرانه
دوست عزیز افشین جان می تونی تو سایت بهین تکنولوژی این محصول رو آنلاین خریداری کنی البته خودش وارد کننده هست تو سایتش 2578 هست رفتم نمایندگی بهین می گه 2660 معنی نمایندگی هم فهمیدیم
ولی بازم دودل هستم همش این ضرب المثل انگلیسی ها تو ذهنم می چرخه که می گن ما اینقدر سرمایه دار نیستیم که جنس ارزون بخریم
بچه ها انتخاب چقدر سخته ؛ خدا تو اتخاب های بزرگ و مهم زندگیمون کمکمون کنه انشالله
دوستان خوشحال می شم بازم راهنمایی کنید:n16:
افشین جا همشهری در آمدیم که چقدر خوشحال شدم
اگه آدرس نمایندگی بهین رو خواستی بگو عرض کنم خدمت شما
یا علی
afshin b
07-01-2014, 19:48
ممنون صابر جان
منم مکانیک میخونم البته ارشد
همون z510 بگیر لپتاپ خوبیه. منم باید یکی بگیرم.
آدرس اون نمایندگی رو بهم میدی؟
قیمت i5 هم میدونی؟ تو سایت که نبود
سلام
خیلی خوشحال شدم
خیابان فرهنگ بین خیابان پیوندی و 15 خرداد سر در مغازه بزرگ زده ال جی ( این جوری هم می شه گفت بعد از پاساژ تقوی اون دست خیابون) دی:
مغازش سه قسمت هست هم کف فروش پی سی زیر زمین تعمیرات (خدایی کار درستن) و طبقه دوم هم فقط لپ تاپ
i5 فکر کنم فقط یکی داشت رنگ سفید فول اچ دی که فکر کنم 2280 یا 2300 بود فکر کنم هیبرید هم بود
ایسوس ،لنوو ،ام اس آی و وایو دارن اینجا
gomnam23
07-01-2014, 20:08
ممنونم جناب hayyan امشب رفتم از نزدیک لنوو رو باز دیدم بنظر جنسش محکم میاد اما با اینکه رنگش مات بود (هم سفید هم شکلاتی) یکمی کثیف شده بودن و اثر انگشت روشون می موند تا حدی ،ولی در کل نسبت به قیمت چیز خوبی به نظر می سه و ایسوس هیچ جا ندیدم داشته باشن تا از نزدیک ببینم ؛بله دیگه ایران فقط تهرانه
دوست عزیز افشین جان می تونی تو سایت بهین تکنولوژی این محصول رو آنلاین خریداری کنی البته خودش وارد کننده هست تو سایتش 2578 هست رفتم نمایندگی بهین می گه 2660 معنی نمایندگی هم فهمیدیم
ولی بازم دودل هستم همش این ضرب المثل انگلیسی ها تو ذهنم می چرخه که می گن ما اینقدر سرمایه دار نیستیم که جنس ارزون بخریم
بچه ها انتخاب چقدر سخته ؛ خدا تو اتخاب های بزرگ و مهم زندگیمون کمکمون کنه انشالله
دوستان خوشحال می شم بازم راهنمایی کنید:n16:
موندن اثر انگشت که n550 خودش در ایم زمینه اوِّله :n02: اما خیلی هم ارزون نیست، اینکه میبینی نسبت به n550 ارزون تره یکی به خاطر گرافیکه یکی هم بخاطر صفحه لمسی n550 هست این دوتا واسه شما کاربردی نداره. یه خرده از گرونی n550 هم اثر روانیه، پس z510 می بینی که ارزون نیست
Public Enemy
07-01-2014, 20:58
موندن اثر انگشت که n550 خودش در ایم زمینه اوِّله :n02: اما خیلی هم ارزون نیست، اینکه میبینی نسبت به n550 ارزون تره یکی به خاطر گرافیکه یکی هم بخاطر صفحه لمسی n550 هست این دوتا واسه شما کاربردی نداره. یه خرده از گرونی n550 هم اثر روانیه، پس z510 می بینی که ارزون نیست
دوست عزیز N550VJ با صفحه لمسی قیمت در دیجی کالا 4 میلیون تومان .
سلام دوستم
منظور من غیر لمسی بود از سایت آل دیجیتال
لمسی بودن برای من نیازی نیست برا همین به غیر لمسی راضیم که قیمت دقیقش می شه 3580
ممنونم دوستم که نظر دادی
یه سوالی برام پیش آمده ممنون می شم راهنمایی کنید
روی لنوو می شه هارد ssd هم گذاشت؟ مدل i5 ، 8 گیگ ssd همراهش هست آیا روی I7 هم می شه قرار داد نمایندگی خبر نداشت ممنون می شم دوستان راهنمایی کنن و اینکه قیمت هارد یک ترابایتی که روی خودشه چند هست اگر لازم هست تو فروشگاه بگم برش دارن و یه ssd برام نصب کنن و یه هرارد اکسترنال کوچیک بگیرم همیشه همراهم باشه یعنی همراه لپ تاپ باشه آیا این کار شدنیه؟
باز ممنونم از دوستان که وقت می ذارن و راهنماییم می کنن
Public Enemy
08-01-2014, 00:11
یه سوالی برام پیش آمده ممنون می شم راهنمایی کنید
روی لنوو می شه هارد ssd هم گذاشت؟ مدل i5 ، 8 گیگ ssd همراهش هست آیا روی I7 هم می شه قرار داد نمایندگی خبر نداشت ممنون می شم دوستان راهنمایی کنن و اینکه قیمت هارد یک ترابایتی که روی خودشه چند هست اگر لازم هست تو فروشگاه بگم برش دارن و یه ssd برام نصب کنن و یه هرارد اکسترنال کوچیک بگیرم همیشه همراهم باشه یعنی همراه لپ تاپ باشه آیا این کار شدنیه؟
باز ممنونم از دوستان که وقت می ذارن و راهنماییم می کنن
می تونین DVD درایو رو در بیارین و به جاش هارد SSD بزارین .
جایگزینی هارد SSD با هارد اصلی مقرون به صرفه نیست . 256 گیگش حدود 1 میلیون تومنه .
ممنون بعد یه سوال دی وی دی در بیاد چطور از کنار لپ تاپ جای خالیشو پر می کنن؟
مد نظرم بود یه 128 بگیرم حدود 450 که کل قیمت لپ تاپ می شه سه تومن هارد خودشم بر داره فرشگاه و با حداکثر تفاوت 100 تومن یه اکسترنال یه ترا کوچیک و جمع جور بگیرم همراه لپ تاپ باشه
فکر کنم فکر مسخره ایی بود، شرمنده برو بچ با معرفت
Public Enemy
08-01-2014, 00:31
ممنون بعد یه سوال دی وی دی در بیاد چطور از کنار لپ تاپ جای خالیشو پر می کنن؟
مد نظرم بود یه 128 بگیرم حدود 450 که کل قیمت لپ تاپ می شه سه تومن هارد خودشم بر داره فرشگاه و با حداکثر تفاوت 100 تومن یه اکسترنال یه ترا کوچیک و جمع جور بگیرم همراه لپ تاپ باشه
فکر کنم فکر مسخره ایی بود، شرمنده برو بچ با معرفت
درایو نوری رو بر میدارن به جاش محل قرار گیری هارد SSD که مثل خشابه قرار می دن :n01: اینجوری جاش پر می شه .
این فکر هم بد نیست .
اصلا DVD رایتر اکسترنال بگیرین
سلام امروز رفتم دنبال هارد اس اس دی اما خشابی پیدا نکردم و دوتا 128 با قیمت 350 و 460 داشتن
این قوانین هم دست آدمو می بنده تا 20 تا پست ارسال نکنیم نمی تونیم پی ام بدیم
Public Enemy
08-01-2014, 15:53
دوست عزیز نگفتم SSD خشاب داره :n02:
گفتم حالتش مثل خشابه
یعنی لازم نیست برای قرار گیری هارد SSD هر دفعه دل و روده لپ تاپ رو دوباره در بیاری :n02: ( مدل GLX ای :n02: راحت در میاد راحت هم میره جاش :n02: )
توی اینترنت سرچ کنین SSD caddy
فکر کنم این عکس ها کاملا واضح هستند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sorena_777
09-01-2014, 20:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(بجای نقطه چین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ASUS N550JVدوستان یه سوال من این لپ تاپ رو بدون صفحه لمسی میخوام که میگن قیمتش کلی پایین میاد
ایا میشه گیر اورد؟
gomnam23
09-01-2014, 21:24
(بجای نقطه چین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ASUS N550JV
دوستان یه سوال من این لپ تاپ رو بدون صفحه لمسی میخوام که میگن قیمتش کلی پایین میاد
ایا میشه گیر اورد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
Sorena_777
09-01-2014, 22:10
ایول دمت گرم :n16:
چطور من هر چی گشتم پیدا نشد؟ :n09:
راستی این ال دیجیتال سایت معتبری هستش؟
واسه خرید میگماااا
کسی تا حالا تو این سایت ازش چیزی خریده؟اسمش معروفه؟اخه دی جی کالا رو خیلی شنیدم ولی این رو نه
gomnam23
10-01-2014, 13:52
ایول دمت گرم :n16:
چطور من هر چی گشتم پیدا نشد؟ :n09:
راستی این ال دیجیتال سایت معتبری هستش؟
واسه خرید میگماااا
کسی تا حالا تو این سایت ازش چیزی خریده؟اسمش معروفه؟اخه دی جی کالا رو خیلی شنیدم ولی این رو نه
من در این مورد اطلاعی ندارم ولی معروفیت دیجی کالا به خاطر قدمتشه بیشتر و اینکه مدت خیلی زیادی رو فروش فقط موبایل کار میکرد
شرکن بهین اصلا قابل اعتماد نیست هم قیمتاشو خیلی گرون می زنه هم اطلاعات غلط می ده حتی می پرسی ازشون اطلاعات غلط رو تایید می کنن ای عین نامردیه من می خواستم زد 510 بگیرم تایید کردن که فول اچ دی هست اما نبود در مورد پردازنده هم گفتن 4700 هست تاکید کردن 4700 هست اما نبود 4702 بود من از همچین شرکتی خرید نمی کنم بدون گارانتی بگیرم بهتره معلوم نیست دیگه چه مشخصاتی فرق داه بعدا صداش در می یاد
شرکت بهین تکنولوژی این روش فروش اصلا قشنگ نیست
شرکن بهین اصلا قابل اعتماد نیست هم قیمتاشو خیلی گرون می زنه هم اطلاعات غلط می ده حتی می پرسی ازشون اطلاعات غلط رو تایید می کنن ای عین نامردیه من می خواستم زد 510 بگیرم تایید کردن که فول اچ دی هست اما نبود در مورد پردازنده هم گفتن 4700 هست تاکید کردن 4700 هست اما نبود 4702 بود من از همچین شرکتی خرید نمی کنم بدون گارانتی بگیرم بهتره معلوم نیست دیگه چه مشخصاتی فرق داه بعدا صداش در می یاد
شرکت بهین تکنولوژی این روش فروش اصلا قشنگ نیست
منم هنوز مدل FHD این لپ تاپ رو ندیدم
در مورد 4700، خوب همه به عنوان 4700 میشناسن
دوستان مدل بهتری مد نظر ندارید که چینی نباشه سونی چیزی نداره بدرد بخوره؟ فوجیتسو؟ اگه چیز خوبی می شناسید بهم معرفی کنید ممنون
red_avalanche
14-01-2014, 17:00
همه چیز چینیه، اکثر قریب به اتفاق لپتاپ ها ساخت چینن، سونی هم چینیه، همینطور که اپل
لپ تاپ SONY VAIO SVF14219SG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گزینه ی خوبیه واسه خرید دوست عزیز
نوت بوک SVF14219SG از سری SVE سونی ، نوت بوکی است با صفحه نمایش 14 اینچی که لذت فراموش نشدنی صدا را با استفاده از ClearAudio+ سونی فراهم می کند که این کیفیت صدا با وجود دو اسپیکر غنی تر نیز می شود . در ضمن برای اجرای برنامه های کاربردی PC نیز دستگاهی بسیار ایده آل است .
• پردازنده ی Core™ i5 اینتل
• قابل اجرا با سیستم عامل ویندوز 8 تک زبانه
• صفحه نمایش لمسی 14 اینچی با رزولوشن 1366 * 768 پیکسل
• رم : 4 گیگابایت
• حافظه ی HDD : 750 گیگابایت
• ارتباطات NFC
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: وزن 2.2 کیلوگرم - نوع معمولی
پردازنده: مدل پردازنده Core i5 3337U - سرعت پردازنده 2.7 GHz - سازنده پردازنده اینتل (Intel) - حافظه کش 3 مگابایت -
حافظه: حافظه رم 4 گیگابایت - نوع حافظه رم DDR3
هارد دیسک: مشخصات هارد دیسک 5400 RPM - هارد دیسک 750 گیگابایت
کارت گرافیک: مدل کارت گرافیک HD Graphics 4000 GeForce GT 740M - سازنده کارت گرافیک انویدیا (nvidia) - حافظه کارت گرافیک 2 گیگابایت
صفحه نمایش: نوع صفحه نمایش LED - اندازه صفحه نمایش 14 اینچ - رزولوشن صفحه نمایش 1366x768
امکانات: درایو نوری DVD - RW - بلوتوث بلوتوث داخلی - کارت خوان دارد - وب کم دارد - مشخصات اسپیکر بلندگوهای استریو (Stereo Speakers) - شبکه LAN دارد - شبکه بی سیم Wireless دارد - تعداد پورت USB 2.0 2 - تعداد پورت USB 3.0 1 - پورت HDMI دارد
نوت بوک SVF14219SG از سری SVE سونی ، نوت بوکی است با صفحه نمایش 14 اینچی که لذت فراموش نشدنی صدا را با استفاده از ClearAudio+ سونی فراهم می کند که این کیفیت صدا با وجود دو اسپیکر غنی تر نیز می شود . در ضمن برای اجرای برنامه های کاربردی PC نیز دستگاهی بسیار ایده آل است .
• ارتباطات NFC
مشخصات کلی :
پردازنده: مدل پردازنده Core i5 3337U - سرعت پردازنده 2.7 GHz - سازنده پردازنده اینتل (Intel) - حافظه کش 3 مگابایت -
کارت گرافیک: مدل کارت گرافیک HD Graphics 4000 GeForce GT 740M - سازنده کارت گرافیک انویدیا (nvidia) - حافظه کارت گرافیک 2 گیگابایت
صفحه نمایش: نوع صفحه نمایش LED - اندازه صفحه نمایش 14 اینچ - رزولوشن صفحه نمایش 1366x768
امکانات: درایو نوری DVD - RW - بلوتوث بلوتوث داخلی - کارت خوان دارد - وب کم دارد - مشخصات اسپیکر بلندگوهای استریو (Stereo Speakers) - شبکه LAN دارد - شبکه بی سیم Wireless دارد - تعداد پورت USB 2.0 2 - تعداد پورت USB 3.0 1 - پورت HDMI دارد
موفق باشی ...
Public Enemy
14-01-2014, 18:01
لپ تاپ SONY VAIO SVF14219SG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گزینه ی خوبیه واسه خرید دوست عزیز
• ارتباطات NFC
مشخصات کلی :
• ارتباطات NFC
مشخصات کلی :
موفق باشی ...
برای کارهای عادی با این قیمت واسه اونایی که از روی مارک خرید می کنند قیمت خوبیه .
اما با پردازنده سری U که سرعت پردازشش 1.8 گیگاهرتزه و رم 4 گیگابایتی و فقط 1 درگاه USB 3.0 ، در مقابلZ510 که از پردازنده I7 4700QM با قدرت 2.3 گیگاهرتز بهره می بره + 8 گیگابایت رم + اسپیکر های دوگانه JBL و سیستم تنظیم صدای Dolby + دو درگاه USB 3.0 ، فکر کنم بهتره بریم سمت Z510
از دوستان بسیار عزیزم ممنونم
سونی خیلی برند خوبی هست اما واقعا نمی دونم تو بحث قیمت چرا این صورت عمل می کنه و بسیار قیمتهای تند و خارج از تصور رو برای محصولاتش قرار می ده
دوستان یه سوال دیگه
چرا i7 سری u رو جز خانواده i5 قرار نمی دن i7 خب همه 4 هسته واقعی و 4 تا مجازی می شناسن اما اینا که 2 هسته بیشتر ندارن؟
سونی هم اکثر مدل هاش i7 سذی u هست با قیمت های خیلی بالا و دل هم اکثرا u هستن و hp ندیدم از نسل 4 تو محصولاتش استفاده کنه چرا؟؟؟
red_avalanche
15-01-2014, 11:56
سونی وارد کننده رسمی یه دونه داره که رهجو هست، وقتی انحصار باشه قیمتا اینجوریه،
سیاست شرکت سونی کار کردن به روش سنتیه. محصولات غیر رهجو هم که ماشالا
هزار بامبول روش میزنن، ریفر میارن، وسایل از روش بر میدارن یا بزور روش میذارن که گرونتر
بفروشن. دیگه دقت و پیگیری بالایی میطلبه که محصولات آی تی بدون رهجو با قیمت و
کیفیت مناسب تهیه کنید
سلام
نظرتون در باره این مدل چیه؟ با ایسوس ان 550 مقایسه کنید لطفا کدوم بهتر هستن؟
HP ELITEBOOK 8570W
Intel® Core™ i7-3740QM (2.7 GHz, 6 MB cache, 4 cores)
8 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM
750 GB SATA II (7200 rpm)
AMD FirePro™ M4000 (1 GB dedicated GDDR5)
فکر کنم چیز تکی باشه؟
فقط گرافش یکم کمه بازم مهم نیست چون کارم گیم که نیست و در حد حوصله سر نرفتن گرافیک داره تا بازی کنیم بعد فکر کنم تا 32 گیگ رم ساپورت می کنه و ال سی دی هم فول اچ دی هست یا اچ دی پلاس
قیمتم 3/5 خوبه؟
امیر تتلو
17-01-2014, 00:00
خوبه بد نیست ولی اگه مطمئنی بازی نمیکنی اینو بگیر .
سلام
نظرتون در باره این مدل چیه؟ با ایسوس ان 550 مقایسه کنید لطفا کدوم بهتر هستن؟
HP ELITEBOOK 8570W
Intel® Core™ i7-3740QM (2.7 GHz, 6 MB cache, 4 cores)
8 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM
750 GB SATA II (7200 rpm)
AMD FirePro™ M4000 (1 GB dedicated GDDR5)
فکر کنم چیز تکی باشه؟
فقط گرافش یکم کمه بازم مهم نیست چون کارم گیم که نیست و در حد حوصله سر نرفتن گرافیک داره تا بازی کنیم بعد فکر کنم تا 32 گیگ رم ساپورت می کنه و ال سی دی هم فول اچ دی هست یا اچ دی پلاس
قیمتم 3/5 خوبه؟
با این قیمت همون ge60 بهتره که!:n02:
سلام مرسی از راهنماییت
امروز تو نت و یوتوب کلی تحقیق کردم این مدل خیلی شاخه البته تو کارهای مهندسی نه گیم
عاشقش شدم فقط چند تا عیب هم داره
مثل مدل 2011 هست
بک لایت نداره
بد شکل
ولی چند تا حسن بزرگ داره بدنه فوق العاده مستحکم
قابلیت اتصال 4 مانیتور فرعی
باطری 8 سل
زیرش یه خروجی داره که به یه دستگاه متصل می شه و عین یه رو تور عمل می کنه نمی دونم یه چی تو این مایه ها و کلا با اون دستگاه خاموش روشن می شه و مانیتور ها به اون دستگاه وصل می شن
لولا های لپ تاپ 180 درجه باز می شن
برام خیلی جالب بود
سلام مرسی از راهنماییت
امروز تو نت و یوتوب کلی تحقیق کردم این مدل خیلی شاخه البته تو کارهای مهندسی نه گیم
عاشقش شدم فقط چند تا عیب هم داره
مثل مدل 2011 هست
بک لایت نداره
بد شکل
ولی چند تا حسن بزرگ داره بدنه فوق العاده مستحکم
قابلیت اتصال 4 مانیتور فرعی
باطری 8 سل
زیرش یه خروجی داره که به یه دستگاه متصل می شه و عین یه رو تور عمل می کنه نمی دونم یه چی تو این مایه ها و کلا با اون دستگاه خاموش روشن می شه و مانیتور ها به اون دستگاه وصل می شن
لولا های لپ تاپ 180 درجه باز می شن
برام خیلی جالب بود
باتری 8 سلولی نداره ها
لولای 180درجه رو هم برای بار اوله میشنوم!
خودمم بین n550 و ge60 و z510 موندم:n02:
باتری 8 سلولی نداره ها
لولای 180درجه رو هم برای بار اوله میشنوم!
خودمم بین n550 و ge60 و z510 موندم:n02:
Battery type
8-cell (83 WHr) Li-Ion battery
HP Long Life 8-cell (75 WHr) Li-Ion battery
Battery life
8-cell (83 WHr) Li-Ion battery: Up to 6 hours and 30 minutes
من از ام اس آی زیاد خوشم نیومد بخاطر طرح درش
از ایسوس بخاطر بدنه فلزی خیلی خوشم میاد
این اچ پی هم بد جور چشمک می زنه:n06:
این ge60 کلا مخصوص گیمه!
Battery type
8-cell (83 WHr) Li-Ion battery
HP Long Life 8-cell (75 WHr) Li-Ion battery
Battery life
8-cell (83 WHr) Li-Ion battery: Up to 6 hours and 30 minutes
من از ام اس آی زیاد خوشم نیومد بخاطر طرح درش
از ایسوس بخاطر بدنه فلزی خیلی خوشم میاد
این اچ پی هم بد جور چشمک می زنه:n06:
این مشخصات رو از کجا آوردی؟
مشخصات باتریش اینه:
49 Wh Lithium-Ion, 11,1 V, 4400 mAh
و 6 سلولیه!
راستی یه نگاهی هم به ge40 بنداز...اونم بد نیست:n02:
دمتگرم داداشی خیلی با معرفتی (خوشم آمد:n16:)
استوک منظورش همون دست دو هست؟
عجبا این شرکتا چرا این طوری شدن زنگ زدم اشاره نکرد دست دوم هست الان که دیدم نوشته استوک
یعنی استوک می گن 3.5
ای بابا این لپ تاپ گرفتن من شد داستان
دمتگرم داداشی خیلی با معرفتی (خوشم آمد:n16:)
اقا مشخصات باتری hp رو واسه ge60 گفتی؟!:n02:
نوکرم بامعرفتی از خودته:n07:
نه دادا 8 سل منظورم اچ پی بود
حالا فردا زنگ بزنم ببینم نو هست یا دست دو
این همه پول بدم برا دسته دو؟ تازه معلوم نیست لپ تاپ زنده باشه یا مرده
دمتگرم امشب شما باعث شدی بفهمم استوکه
اول بهین سر کارم گذاشت حالا اینا
اصلا می رم یه یازده دوصفر می گیرم
افسردگی گرفتم:n19::n14:
اها پس اون مشخصاتی که گفتی واسه hp بود
من فکر کردم مشخصات ge60 رو داری میگی:n02:
من امشب نظرم روی n550 چرخید:n26:
آقا من تماس گرفتم شرکت گفتن لپ تاپ ها آک هست و هیچ جنس دست دومی ندارن احتمال زیاد همینو می گیرم
بچه ها مشخصات دقیق اینه
Processor
Intel Core i7-3720QM
(4x2.6GHz + HTT, 3.6GHz Turbo, 22nm, 6MB L3, 45W)
Chipset
Intel QM77
Memory
4x4GB Elpida and Hynix DDR3-1600 (expandable to 4x8GB)
Graphics
AMD FirePro M4000 1GB GDDR5
(512 GCN cores, 675MHz/4GHz core/memory, 128-bit memory bus)
Display
15.6" LED matte DreamColor 10-bit IPS 1080p
LGD0220
Hard Drive(s)
Hitachi TravelStar 7K750 750GB 7200-RPM SATA 3Gbps HDD
Optical Drive
HP UJ160 BD-ROM/DVD+-RW
Networking
Intel 82579LM Gigabit Ethernet
Intel Centrino Advanced-N 6205 802.11a/b/g/n 2x2
Bluetooth 4.0
Audio
IDT 92HD81B1X HD Audio
Stereo speakers
Mic and headphone jacks
Battery
8-Cell, 75Wh
Front Side
Latch
SD/MMC card reader
Right Side
Headphone and mic jacks
2x USB 3.0
SmartCard
Optical drive
VGA
Left Side
Ethernet
Vent
DisplayPort
eSATA/USB 2.0 combo port
2x USB 2.0
4-pin FireWire
ExpressCard/54 slot
Back Side
Modem
AC adapter
Operating System
Windows 7 Professional SP1 64-bit
Dimensions
15" x 10.1" x 1.59"
382mm x 257.5mm x 40.4mm
Weight
6.94 lbs / 3.1 kg
Extras
DreamColor display
Flash reader (SD/Mini SD, MS/Duo/Pro/Pro Duo)
USB 3.0
Optional WWAN
Fingerprint reader
Backlit keyboard
Trackpoint
Warranty
3-year parts and labor
خوبه؟
این بهتره یا ایسوس n550???
4سانت قطرشه....3.1 کیلو هم وزنشه....اینو میخوای ببری دانشگاه؟:n02:
lord mysterious
18-01-2014, 18:59
یه ذره کلاس این دو تا لپتاپ فرق داره
n550 که لپتاپ مولتی مدیاست در در همون حد ازش انتظار داشته باش
لپتاپ قوی و سبک با امکانات فوق العاده اما کیفیت خوب
8570 یه لپتاپ سخت جون و با کیفیت بالاتر و مقاوم تر اما خب سخت افزار نسبتا ضعیف تر نسبت به قیمت
که به خاطر تحمل و سخت جونی بیشتر برای پردازش های سنگین و روشن موندن های بیشتر و تحت فشار بودن که خصوصیات یه لپتاپ صنعتیه از ویژگ های عمدشون وزن زیادشه
Public Enemy
18-01-2014, 20:28
یه ذره کلاس این دو تا لپتاپ فرق داره
n550 که لپتاپ مولتی مدیاست در در همون حد ازش انتظار داشته باش
لپتاپ قوی و سبک با امکانات فوق العاده اما کیفیت خوب
8570 یه لپتاپ سخت جون و با کیفیت بالاتر و مقاوم تر اما خب سخت افزار نسبتا ضعیف تر نسبت به قیمت
که به خاطر تحمل و سخت جونی بیشتر برای پردازش های سنگین و روشن موندن های بیشتر و تحت فشار بودن که خصوصیات یه لپتاپ صنعتیه از ویژگ های عمدشون وزن زیادشه
دوست عزیز چون haswell نیست می گین ضعیفه ؟
بد نبود در مورد سخت افزارش کمی تحقیق می کردین .
پردازندش با فرکانس 2.6 گیگاهرتز از فرکانس پردازنده N550JV قوی تر است . توی سایت های بنچ مارک نیز امتیاز بهتری گرفته است .
کارت گرافیکش هم از نوع AMD M4000 هست که طبق بنچ مارک ها بین GT740M و GT750M قرار گرفته . البته چون از نوع firepro هست ، برای کارهای CAD ( کلا کارهای محاسباتی و گرافیکی ) مناسب هست .
سایر سخت افزار ها نیز مناسب به نظر میان . مثل صفحه نمایش IPS . لطفا به جای "فقط نگاه کردن به قیمت و نظر دادن " کمی هم تحقیق کنید .
من 1 ساله Z500 خریدم . تو این 1 سال قیمت پایین تر اومد ، مدل ها جدید اومدن ( موقعی که من خریدم Keyboard backlit نداشت و کارت گرافیکش GT635M بود به جای GT740M ) . ولی هیچ کدام از این موارد باعث نشد که از خریدم پشیمون بشم . حتی با اومدن Z510 و مدل هایی مثل Asus N550JV اصلا ناراحت نشدم .
ولی امروز با دیدن مشخصات و قیمت این لپ تاپ برای اولین بار بعد از 1 سال حسودیم شد !!!!!:n28:
امیدوارم مشخصاتش واقعی باشه ، چون شاید لپ تاپم رو فروختم اینو خریدم !!!!!
lord mysterious
18-01-2014, 20:42
دوست عزیز بهتره تاپیک منو توی بخش صنعتی ببینی
کاملا از این دو مدل خبر دارم و بررسیشون کردم
n550 توی لپتاپ های مولتی مدیا جز لپتاپ های قوی بازار محسوب میشه (مولتی مدیا نه گیم)
اما 8570 توی سری حرفه ای و صنعتی جز بهترین های همرده خودش نیست (هرچند با این قیمت رقباش خیلی کم هستن)
مثلا من به دلیل صفحه نمایش صعیفتر و ترجیح استفاده از کوادرو نسبت به فایر پرو همینطور وجود فقط 1 فن که طبیعتا بیشتر در حالت توربو کار میکنه و صدای بیشتری داره علاقه کمتری به این لپتاپ دارم
همینطور هم توی رویو ها ذکر شده با اینکه بدنه محکمی داره اما به سری zbook نمیرسه
Public Enemy
18-01-2014, 21:02
دوست عزیز بهتره تاپیک منو توی بخش صنعتی ببینی
کاملا از این دو مدل خبر دارم و بررسیشون کردم
n550 توی لپتاپ های مولتی مدیا جز لپتاپ های قوی بازار محسوب میشه (مولتی مدیا نه گیم)
اما 8570 توی سری حرفه ای و صنعتی جز بهترین های همرده خودش نیست (هرچند با این قیمت رقباش خیلی کم هستن)
مثلا من به دلیل صفحه نمایش صعیفتر و ترجیح استفاده از کوادرو نسبت به فایر پرو همینطور وجود فقط 1 فن که طبیعتا بیشتر در حالت توربو کار میکنه و صدای بیشتری داره علاقه کمتری به این لپتاپ دارم
همینطور هم توی رویو ها ذکر شده با اینکه بدنه محکمی داره اما به سری zbook نمیرسه
صفحه نمایش این لپ تاپ از رزولوشن 1920x1080 پشتیبانی می کنه . در Review ها هم یکی از نقاط قوت این لپتاپ صفحه نمایشش ذکر شده !!!!!!!!
در ضمن دلیل اینکه نوشته بهترین در بین هم رده خودش نیست ، این بوده که در زمان عرضه قیمتش بار رم 4 گیگ و هارد 500 گیگابایتی 2300 دلار بود که بسیار گران قیمت بود . الان تا حدود 1400 دلار پایین اومده ( البته شک دارم قیمتی که به Saber داده باشند درست باشه )
در ضمن سلیقه ارتباطی به قدرت لپ تاپ نداره !!!!!!!
صفحه نمایش این لپ تاپ از رزولوشن 1920x1080 پشتیبانی می کنه . در Review ها هم یکی از نقاط قوت این لپتاپ صفحه نمایشش ذکر شده !!!!!!!!
در ضمن دلیل اینکه نوشته بهترین در بین هم رده خودش نیست ، این بوده که در زمان عرضه قیمتش بار رم 4 گیگ و هارد 500 گیگابایتی 2300 دلار بود که بسیار گران قیمت بود . الان تا حدود 1400 دلار پایین اومده ( البته شک دارم قیمتی که به Saber داده باشند درست باشه )
در ضمن سلیقه ارتباطی به قدرت لپ تاپ نداره !!!!!!!
سلام
با اینکه صفحه هردو لپتاپ fhd هستش ولی صفحه 8570 در مقابل n550 ضعیف تره
در ضمن نور صفحه n550 هم بیشتره...
در ضمن notebookcheck هم به کیفیت بدنه 8570 ایراد گرفته
یه چیز دیگه هم اینکه با اینکه باتری 8سلولی داره ولی در عمل از باتری 4سلولی n550 طول عمر کمتری داره!:n09:
اصن نمیدونم چرا این 8570 رو میبینم چندشم میشه:n02:
ویرایش:
پردازنده ـش هم از 4700hq ضعیف تره که:دی
گرافیکشم که تعریفی نداره...
Public Enemy
18-01-2014, 22:33
سلام
با اینکه صفحه هردو لپتاپ fhd هستش ولی صفحه 8570 در مقابل n550 ضعیف تره
در ضمن نور صفحه n550 هم بیشتره...
در ضمن notebookcheck هم به کیفیت بدنه 8570 ایراد گرفته
یه چیز دیگه هم اینکه با اینکه باتری 8سلولی داره ولی در عمل از باتری 4سلولی n550 طول عمر کمتری داره!:n09:
اصن نمیدونم چرا این 8570 رو میبینم چندشم میشه:n02:
1 - اولا این لپ تاپ با 3 صفحه نمایش مختلف عرضه می شد . زمانی که Noteboockcheck این review رو نوشت بر اساس یکی از این 3 مدل بود .
اما مدل چهارم یعنی IPS هم وارد بازار شد.
صفحه نمایش IPS قابلیت دید تا زاویه 178 درجه رو داره .
N550JV نیز به طور پیش فرض از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه .
پس Review موجود در Notebookcheck برای صفحه نمایش IPS مدل 8570w صدق نمی کنه چون به این موضوع اشاره ای نکرده .
لطفا ابتدا Review ها رو به طور کامل بخونین و به تاریخ انتشار آنها و جزئیات نیز دقت کنین سپس مقایسه کنین .
2 - من نمی دونم گیر دادن به بدنش رو از کجا اوردین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا اونجا که من دیدم از استحکام بدنه تعریف کرده ، و از کیفیت بالای بدنه گفته و کیفیت ساختش رو کاملا بالاتر از رقیبش یعنی Fujitsu celio h720 و Lenovo w530 دونسته و در خط آخر خلاصه برداری کرده :
ترجمه : به طور کلی بدنه بسیار خوش ساخت بدون هیچ گونه نقطه ضعف ظاهری هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
3- عمر باطری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
مقایسه عمر باتری ها : ( توجه ! N550JV از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه که در عمر باتری تاثیر بهتری داره . تست انجام شده بر روی 8570w از مدل غیر IPS بوده :
n550jv
8570w
ب : من 80 % مطمئنم مشخصاتی که آقا Saber دیدند اشتباهه ! قیمت این لپ تاپ باید بالاتر از این حرف ها باشه . شاید 5 میلیون و 300 بوده :n13: شاید هم با سخت افزار پایین تری ارائه می شه
در مورد کارت گرافیک : در بنچ مارک ها از GT740 قوی تر بود . در 3 تا بازی مشترکی که با GT750M تست شدند ، در 2 بازی M4000 عملکرد بهتری نسبت به GT750M دارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن فراموش کردید که M4000 برای محاسبات و طراحی های صنعتی ( به طور کلی گفته می شه CAD ) ساخته شده که در این مورد GT750M اصلا جواب گو نیست .
البته نکته ب رو که گفتم فراموش نکنید .
نکته پ : در صورتی که بخوایم ایرادات الکی روی لپ تاپ بدبخت ! بزاریم ، این بحث بی خود و بی فایدست . لطفا بی تعصب برخورد کنین .
هر چند بازم می گم این لپ تاپ 80 % مطمئنم قیمتش بالاتر از این حرفاست و اشتباهی شده
سلام بچه ها
من از مشخصات مطمئن هستم چون برام مشخصات ایمل شده
امروزم با بخش فروش صحبت کردم و قرار تا چند روز آینده به امید خدا برم تهران حضوری بخرم
متاسفانه تو این مدت مسئله ایی پیش آمد حدود 500 تومن از پول لپ تاپ خرج شد تا آخر هفته جور بشه سریع می خرم
از همتون ممنونم کلی چیز یاد گرفتم از نوشته هاتون
راستی من عاشق هیکل این لپ تاپ شدم نمی دونم چرا دنبال لاغر می گشتم آخرش عاشق یه چاق شدم خخخخخخخخخخخخخخ:n08:
Public Enemy
18-01-2014, 23:14
سلام بچه ها
من از مشخصات مطمئن هستم چون برام مشخصات ایمل شده
امروزم با بخش فروش صحبت کردم و قرار تا چند روز آینده به امید خدا برم تهران حضوری بخرم
متاسفانه تو این مدت مسئله ایی پیش آمد حدود 500 تومن از تول لپ تاپ خرج شد تا آخر هفته جور بشه سریع می خرم
از همتون ممنونم کلی چیز یاد گرفتم از نوشته هاتون
راستی من عاشق هیکل این لپ تاپ شدم نمی دونم چرا دنبال لاغر می گشتم آخرش عاشق یه چاق شدم خخخخخخخخخخخخخخ:n08:
جدی جدی راسته ؟ :n28::n30:
امیدوارم اشتباهی صورت نگرفته باشه .
در ضمن سر راهت یه جعبه نون خامه ای یادت نره :n24:
1 - اولا این لپ تاپ با 3 صفحه نمایش مختلف عرضه می شد . زمانی که Noteboockcheck این review رو نوشت بر اساس یکی از این 3 مدل بود .
اما مدل چهارم یعنی IPS هم وارد بازار شد.
صفحه نمایش IPS قابلیت دید تا زاویه 178 درجه رو داره .
N550JV نیز به طور پیش فرض از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه .
پس Review موجود در Notebookcheck برای صفحه نمایش IPS مدل 8570w صدق نمی کنه چون به این موضوع اشاره ای نکرده .
لطفا ابتدا Review ها رو به طور کامل بخونین و به تاریخ انتشار آنها و جزئیات نیز دقت کنین سپس مقایسه کنین .
2 - من نمی دونم گیر دادن به بدنش رو از کجا اوردین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا اونجا که من دیدم از استحکام بدنه تعریف کرده ، و از کیفیت بالای بدنه گفته و کیفیت ساختش رو کاملا بالاتر از رقیبش یعنی Fujitsu celio h720 و Lenovo w530 دونسته و در خط آخر خلاصه برداری کرده :
ترجمه : به طور کلی بدنه بسیار خوش ساخت بدون هیچ گونه نقطه ضعف ظاهری هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
3- عمر باطری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
مقایسه عمر باتری ها : ( توجه ! N550JV از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه که در عمر باتری تاثیر بهتری داره . تست انجام شده بر روی 8570w از مدل غیر IPS بوده :
n550jv
8570w
ب : من 80 % مطمئنم مشخصاتی که آقا Saber دیدند اشتباهه ! قیمت این لپ تاپ باید بالاتر از این حرف ها باشه . شاید 5 میلیون و 300 بوده :n13: شاید هم با سخت افزار پایین تری ارائه می شه
در مورد کارت گرافیک : در بنچ مارک ها از GT740 قوی تر بود . در 3 تا بازی مشترکی که با GT750M تست شدند ، در 2 بازی M4000 عملکرد بهتری نسبت به GT750M دارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن فراموش کردید که M4000 برای محاسبات و طراحی های صنعتی ( به طور کلی گفته می شه CAD ) ساخته شده که در این مورد GT750M اصلا جواب گو نیست .
البته نکته ب رو که گفتم فراموش نکنید .
نکته پ : در صورتی که بخوایم ایرادات الکی روی لپ تاپ بدبخت ! بزاریم ، این بحث بی خود و بی فایدست . لطفا بی تعصب برخورد کنین .
هر چند بازم می گم این لپ تاپ 80 % مطمئنم قیمتش بالاتر از این حرفاست و اشتباهی شده
اول از همه بگم شما بررسی یه مدل دیگه از این 8570 رو دیدین:n02:
همینجا لازمه توصیه خودتون رو به خودتون بگم:n02:
لینک صحیح اینه:
لینکی که شما رفتین اینه:
توی بررسی که شما دیدین حرفی از ایراد های بدنه نزده ولی توی لینک صحیح خیلی به بدنه گیر داده:
What surprises us
That HP quality control failed in our test device. This should not happen especially for a workstation-class device.
=======================
برای مقایسه پردازنده ها نمیشه فقط به فرکانس توجه کرد:
توی عکس هم معلومه که بنچمارک های 4700HQ بهتره:n09:
گرافیکش هم شاید بین 740 و 750 باشه:n02:
حالا دیگه نمیدونم ویژگی بارز این لپتاپ چیه که میگی قیمتش باید 5300 باشه!
یه چیز دیگه: تاثیر ips بودن روی میزان مصرف نمایشگر رو میشه توضیح بدی؟:n13:
پ.ن: چشم لپتاپ گرفتم شیرینی هم میدم:n02:
Public Enemy
19-01-2014, 00:37
اول از همه بگم شما بررسی یه مدل دیگه از این 8570 رو دیدین:n02:
همینجا لازمه توصیه خودتون رو به خودتون بگم:n02:
لینک صحیح اینه:
لینکی که شما رفتین اینه:
توی بررسی که شما دیدین حرفی از ایراد های بدنه نزده ولی توی لینک صحیح خیلی به بدنه گیر داده:
What surprises us
That HP quality control failed in our test device. This should not happen especially for a workstation-class device.
=======================
برای مقایسه پردازنده ها نمیشه فقط به فرکانس توجه کرد:
توی عکس هم معلومه که بنچمارک های 4700HQ بهتره:n09:
گرافیکش هم شاید بین 740 و 750 باشه:n02:
حالا دیگه نمیدونم ویژگی بارز این لپتاپ چیه که میگی قیمتش باید 5300 باشه!
یه چیز دیگه: تاثیر ips بودن روی میزان مصرف نمایشگر رو میشه توضیح بدی؟:n13:
پ.ن: چشم لپتاپ گرفتم شیرینی هم میدم:n02:
1 - الان چیزی که بنده دیدم 8570w بود و شما ورژن 8570w LY550EA ABD . لطفا به پسوند ها دقت کنین چون HP در این مدل از قطعات ارزان قیمت تری استفاده کرده .
شده قضیه N56 :n10:
باز هم حرف خودم رو تاکید می کنم :
2 - نرم افزار های بنچ مارک توی بازار زیادند . ولی جیزی که مشهوده ، همه به بنچ مارک های سایت معتبر Passmark اعتماد دارند.
3 - شما یه سرچی هم توی مارکت های خارجی بکنی بد نیست می فهمی چرا می گم گرونه :n10:
4 - باز هم می گم به صحیح بودن مشخصات شک دارم ! شاید مدل دومی باشه ! ( به قول شما مدل لینک صحیح ) !!!!
5 - تاثیر صفحه نمایش IPS بر روی نمایشگر رو نمی دونم :n13::n13::n13::n13: ولی می دونم بر روی باتری تاثیر داره .
1 - الان چیزی که بنده دیدم 8570w بود و شما ورژن 8570w LY550EA ABD . لطفا به پسوند ها دقت کنین چون HP در این مدل از قطعات ارزان قیمت تری استفاده کرده .
شده قضیه N56 :n10:
باز هم حرف خودم رو تاکید می کنم :
2 - نرم افزار های بنچ مارک توی بازار زیادند . ولی جیزی که مشهوده ، همه به بنچ مارک های سایت معتبر Passmark اعتماد دارند.
3 - شما یه سرچی هم توی مارکت های خارجی بکنی بد نیست می فهمی چرا می گم گرونه :n10:
4 - باز هم می گم به صحیح بودن مشخصات شک دارم ! شاید مدل دومی باشه ! ( به قول شما مدل لینک صحیح ) !!!!
5 - تاثیر صفحه نمایش IPS بر روی نمایشگر رو نمی دونم :n13::n13::n13::n13: ولی می دونم بر روی باتری تاثیر داره .
بله بازم داری اشتباه میکنی!
مدلی که الان saberpf میخواد بخره صفحه FHD و گرافیک m4000 داره و مطابق لینکیه که من دادم....و با لینکی که شما داری فرق داره!!
پس در نتیجه من پیروز شدم:n19::n02:
و در نتیجه کیفیت این لپتاپ افتضاحه:n02:
///////
در ضمن من تاثیر IPS بودن پنل رو بر باتری خواستم توضیح بدی برام:eh:
//////
نرم افزار های بنچ مارک توی بازار زیادند . ولی جیزی که مشهوده ، همه به بنچ مارک های سایت معتبر Passmark اعتماد دارند
من اعتماد ندارم!!:n02:
اکثر تست ها گفتن 4700hq قوی تره دیگه جای بحث نیست....
Public Enemy
19-01-2014, 01:00
بله بازم داری اشتباه میکنی!
مدلی که الان saberpf میخواد بخره صفحه FHD و گرافیک m4000 داره و مطابق لینکیه که من دادم....و با لینکی که شما داری فرق داره!!
پس در نتیجه من پیروز شدم:n19::n02:
و در نتیجه کیفیت این لپتاپ افتضاحه:n02:
///////
در ضمن من تاثیر IPS بودن پنل رو بر باتری خواستم توضیح بدی برام:eh:
//////
من اعتماد ندارم!!:n02:
اکثر تست ها گفتن 4700hq قوی تره دیگه جای بحث نیست....
مگه جنگه که پیروز شدی ؟ :n08::n08:
اینجور که تو خوشحال شدی ، ملت زمانی که خداداد عزیزی گل زد تو جام جهانی خوشحال نشدند :n08:
مادربورد لینک صحیح ( به قول سجاد ! ) :
در ضمن FHD مخفف Full HD هست که به معنای رزولوشن 1920x1080 هست که به اختصار 1080p هم می نویسند . هر صفحه نمایشی که از این رزولوشن باشه ، از هر جنس ( LED , LCD , OLED , IPS Panel ) بهش می گن FHD .
بچه دمتون گرم بابا ریلکس ریلکس ریلکستر بابا:n02:
دمتون گرم ولی آخرش من گیج شدم
ولی در این مورد که این طراحیش برای سه سال پیشه و یکم قدیمیه هیچ شکی نیست و برنده ایسوس هست اما حس می کنم این بدنه گنده و محکم تضمین کننده دوام و خنکی موندن دستگاه تو کارای سنگین و زمان بر هست
مگه جنگه که پیروز شدی ؟ :n08::n08:
اینجور که تو خوشحال شدی ، ملت زمانی که خداداد عزیزی گل زد تو جام جهانی خوشحال نشدند :n08:
بله بله
شما اصلا نرفتی اون لینک بررسی خودت رو یه نیگا بندازی
اون بررسی که شما دیده بودی و توش گفته شده بود کیفیت بدنه خیلی خوبه و باتری تو حالت لود 2ساعت دووم میاره ، صفحه با رزولوشن 1600x900 داره و گرافیکش هم quadro k1000 هستش....یعنی یه مدل دیگس!
در حالی که لینکی که من دادم گرافیکm4000 و رزولوشنش FHD و به عبارتی 1080p یا 1920x1080 یا همون FULL HD هستش:n02:
سر چه چیزایی بحث میکنیم تورو خدا:n27:
////////
تاثیر IPS بودن پنل بر باتری (میزان مصرف نمایشگر) رو نگفتیا:دی
Public Enemy
19-01-2014, 01:18
بچه دمتون گرم بابا ریلکس ریلکس ریلکستر بابا:n02:
دمتون گرم ولی آخرش من گیج شدم
ولی در این مورد که این طراحیش برای سه سال پیشه و یکم قدیمیه هیچ شکی نیست و برنده ایسوس هست اما حس می کنم این بدنه گنده و محکم تضمین کننده دوام و خنکی موندن دستگاه تو کارای سنگین و زمان بر هست
مشکل اینه که نه من نه سجاد از خر شیطون پایین نمیایم :n02:
بله بله
شما اصلا نرفتی اون لینک بررسی خودت رو یه نیگا بندازی
اون بررسی که شما دیده بودی و توش گفته شده بود کیفیت بدنه خیلی خوبه و باتری تو حالت لود 2ساعت دووم میاره ، صفحه با رزولوشن 1600x900 داره و گرافیکش هم quadro k1000 هستش....یعنی یه مدل دیگس!
در حالی که لینکی که من دادم گرافیکm4000 و رزولوشنش FHD و به عبارتی 1080p یا 1920x1080 یا همون FULL HD هستش:n02:
سر چه چیزایی بحث میکنیم تورو خدا:n27:
////////
تاثیر IPS بودن پنل بر باتری (میزان مصرف نمایشگر) رو نگفتیا:دی
اولا همون طور که گفتم 8570w چهار مدل صفحه نمایش !!!! داره که موقع خرید می تونی سفارش بدی .
3 مدل کارت گرافیک هم موقع خرید می شه انتخاب کرد . ( AMD M4000 , Quadro K1000m , Quadro K2000M )
اولا همون طور که گفتم 8570w چهار مدل صفحه نمایش !!!! داره که موقع خرید می تونی سفارش بدی .
3 مدل کارت گرافیک هم موقع خرید می شه انتخاب کرد . ( AMD M4000 , Quadro K1000m , Quadro K2000M )
مگه میشه کانفیگ لپتاپ رو خودت انتخاب کنی(تو ایران)...؟!:eh:
در ضمن دمای این لپتاپ در حد n550 ـس و حتی در حالت بیکار از n550 بیشتره:n02:
ولی بازم من این لپتاپ رو میبینم حالم بد میشه...حالا خود دانید:n06:
Public Enemy
19-01-2014, 01:46
اهان که اینطور....ولی من میگم یه ریگی به کفش این سایته هست:n02:
مگه میشه کانفیگ لپتاپ رو خودت انتخاب کنی(تو ایران)...؟!:eh:
در ضمن دمای این لپتاپ در حد n550 ـس و حتی در حالت بیکار از n550 بیشتره:n02:
ولی بازم من این لپتاپ رو میبینم حالم بد میشه...حالا خود دانید:n06:
سایته مطمئن هست . ولی بازم احساس عحیبی بهم می گه در مشخصات اشتباه شده !:34:
سایت Hpn در ضمینه لپ تاپ های گیمینگ و نایاب فعالیت می کنه . لپ تاپ سفارشی واست از اونور میارن ( حتی لپ تاپ هایی مثل Sager , Alienware , Origin )
بعضی لپ تاپ ها اماده شده اوردن ( یعنی قبلا سفارش دادند اومده )
بهضی هم سفارش می دند کارخونه بسازه که زمان بره
قابلیت سفارشی سازی لپ تاپ در ایران وجود نداره .
سلام بچه ها
نظرتون در باره این نقد چیه؟
coin/5[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جور که فهمیدم از دمای بالای و نامناسب طراحی شدن سیستم تهویه گفته شده و ظاهرا صفحه نمایش خیلی خوبی نداره و باطری اصلا جالبی نداره
hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز شما اطلاعات خوبی داری می شه نظرتون رو بفرماید و بگید خریدش درست هست یا نه؟
دوستان عزیز دیگر هم اطلاع دارن راهنمایی کنن لطف می کنن به من
این لپ تاپ رو هم نگاه کنید
:n16:
Public Enemy
08-02-2014, 11:03
ممنون دوست عزیز قبلا توضیح دادم . نظر بنده اینه که برید دفتر لپ تاپه رو ببینین اگر با مشخصات داده شده توی سایتشون کاملا هماهنگی داشت اقدم به خرید کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.