ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اینترنت اکسپلورر در ویندوز

SAZEBIVAFA
06-01-2014, 23:28
سلام دوستان
هنگام نصب ویندوز7 اینترنت اکسپلورر نسخه6 نیز روی سیستمم نصب شده. بعد از یک ماه کار کردن با این اکسپلورر دیگه کار نمیکنه. منظورم اینه که وقتی مثلا به سایت دانشگاه میرم خطا میده و میگه شما باید از نسخه 6 به بالا استفاده کنید درحالی که تا یک ماه قبل میتونستم به اون سایت برم. برای همین تا حالا دوبار مجبور شده ام دوباره ویندوز نسب کنم اما بعد از یک ما دوباره همون خطا رو میده. نسخه های دیگر را هم امتحان کردم اما میگه سیستم شما ساپورت نمیکنه. خواهش میکنم کمکم کنید.ممنون.

vissoto
07-01-2014, 15:07
ابتدا مرورگر avant browser را نصب کنید و سپس rendering engine یا موتور پیش فرض را بر روی IE قرار دهید و مرورگر را از نو اجرا کنید.

ak313
08-01-2014, 13:30
سلام دوستان
هنگام نصب ویندوز7 اینترنت اکسپلورر نسخه6 نیز روی سیستمم نصب شده. بعد از یک ماه کار کردن با این اکسپلورر دیگه کار نمیکنه. منظورم اینه که وقتی مثلا به سایت دانشگاه میرم خطا میده و میگه شما باید از نسخه 6 به بالا استفاده کنید درحالی که تا یک ماه قبل میتونستم به اون سایت برم. برای همین تا حالا دوبار مجبور شده ام دوباره ویندوز نسب کنم اما بعد از یک ما دوباره همون خطا رو میده. نسخه های دیگر را هم امتحان کردم اما میگه سیستم شما ساپورت نمیکنه. خواهش میکنم کمکم کنید.ممنون.

احتمالا اینترنت اکسپلور شما به ورژن 11 آپدیت شده از قسمت حذف برنامه ها گزینه تاریخچه آپدیت رو بزنید و سپس ورژن 11 رو پاک کنید تا به 9 برگرده و مشکلتون حل بشه
توی فایرفاکس هم می تونید افزونه fire ie رو نصب کنید و توی فایرفاکس علامت وی آبی رو بزنید تا موتور Ie فعال بشه
ادرس افزونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAZEBIVAFA
12-01-2014, 18:24
ممنونم دوست خوبم راه حل خوبی بود.

ak313
12-01-2014, 20:16
از دکمه تشکر استفاده کنید