ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر عزیز که امکان داره منو راهنمایی کنه

metal_militia
23-08-2006, 15:55
سلام بر همگی

از وقتی پی اس 2خراب شد و من فروختمش دیگه هیچ بازی تو کامپیوتر ندیدم که به اندازه بازی های پی اس 2 لذت بخش باشه و یا با سیستم من خوب اجرا شه

حالا هر کسی میتونه یک امولاتور خوب با پلاگین بازی های جدید رو به من معرفی کنه ممنونش میشم
البته روش ران کردن پروگرم رو هم اگه لطف کنید اموزش بدید ممنون میشم

سیستم من
سی پی یو:3000 .64بیت.سمپرون
رم:512مگ
گرافیک:5200 با 256مگ رم

ممنون میشم

M E H D I
23-08-2006, 17:39
+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

metal_militia
23-08-2006, 18:05
سلام مهدی جان من این جا رو قبل رفتم ولی هیچ چی سر در نیاوردم خودت اگه یه زحمت ریز بکشی لینک برنامه و...بزاری ممنونت میشم

ایشالا تا موبایل جبران میکنم

M E H D I
23-08-2006, 18:50
اين لينك آموزش نصب و ايناش هست:

همونجا هم لينكها رو ضميمه كردم. البته بگم كه با اين مشخصات كه دادين بازيها به صورت خيلي ضعيف اجرا ميشن و شايد هم اصلا اجرا نشدن. اگه در مورد نصبش مشكل داشتين اينجا مطرح كنين:

metal_militia
23-08-2006, 23:02
ممنون از لطفت فقط سخت افزار سیستم من 20 برابر قدرت پی اس 2 رو داره پس چرا بخاد بد اجرا شه

و یک سوال دیگهالان7سال از عمر این کنسول میگذره پس تکنولوزیش مال 7سال پیشه
ولی هنوز بازی هایی میبینیم که از کامپیوتر که تکنولوزیش مال سال 2006 هست قوی تر هست چرا؟؟؟؟؟

ممنون

M E H D I
24-08-2006, 11:17
ممنون از لطفت فقط سخت افزار سیستم من 20 برابر قدرت پی اس 2 رو داره پس چرا بخاد بد اجرا شه

و یک سوال دیگهالان7سال از عمر این کنسول میگذره پس تکنولوزیش مال 7سال پیشه
ولی هنوز بازی هایی میبینیم که از کامپیوتر که تکنولوزیش مال سال 2006 هست قوی تر هست چرا؟؟؟؟؟

ممنون

سوال اول: سيستم شما بايد اونقدر قوي باشه كه بتونه علاوه بر انجام كارهاي خودش( سيستم عامل + ....) شبيه سازي يه دستگاه ديگه رو هم روي خودش انجام بده. دلايل كند اجرا شدن بازي ها رو مي تونين اينجا بخونين:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوال دوم: خوب اين قدرت شركت سوني هست كه تكنولوژي 7 سال پيشش به تكنولوژي الان بعضي بازيها مي چربه و البته شايد مشكل از اون بازيها باشه كه نتونستن از تكنولوژي سال 2006 استفاده درست بكنن.