مشاهده نسخه کامل
: تجربیات خرید از فروشگاه آنلاین پیشرو
سلام دوستان .
من امروز به این فروم بخوردم .بعد از خرید .
من هم یه کیبورد و یه مادر بورد سفارش دادم . به شماره سفارش 38839
کیبورد رو فرستادن اما بورد رو نه .هر چی تماس گرفتم جواب نمیدن . چند تا تیکت براشون گذاشتم . نمیدونم وضعیت سایت چطوره ؟
حتما نتیجه رواینجا اعلام میکنم.
gilakman
13-03-2017, 09:46
قابل توجه آقای احمدی که از طرف فروشگاه آنلاین پیشرو اینجا پاسخ میدی
من یه خرید از سایت آنلاین پیشرو داشتم که کالا رو برام نفرستادین کد سفارش اینه 039205 مبلغ هم 195000 هزار تومنه . ببین دوست عزیز من خودم کارمند دولتم و به خاطر شغلم همیشه تو دادسرا هستم و شکایت کردن راحت ترین کار برای منه . اگر تا 24 سالعت آینده پول منو به حسابم واریز نکنید قطعا و یقینا با در دست داشتن رسید تراکنش بانک و پرینت تاییدیه بانکی به دادسرا مراجعه و ازتون شکایت خواهم کرد . اولین کار هم بستن تمام حساب های مربوط به آقای عبیری خواهد بود .
gilakman
13-03-2017, 18:30
من امروز با این آقای عبیری مدیر سایت آنلاین پیشرو تلفنی صحبت کردم بهش گفتم سریعا مبلغی رو که براشون ارسال کردم به حسابم واریز کنه . اونم گفت شماره حسابت رو بده ولی هنوز چیزی به حسابم واریز نشده . من اگر تا فردا صبح پولم برنگرده قطعا به دادسرا میرم و حضوری شکایت میکنم .
gilakman
13-03-2017, 18:32
من فقط تعجبم از اینه که با این حجم از شکایت چطور این سایت هنوز داره فعالیت میکنه . این ضعف سیستم اداری و قضایی ما رو نشون میده .
ekhorasan
15-03-2017, 13:51
سلام
من 2-12-95 یک عدد مادربرد به مبلغ 385.000 تومن خریدم و 7-12-95 به دلیل عدم موجودی قرار شد پول رو پس بدن ولی تا الان واریز نکردن!
شماره سفارش: 038749
می خوام از اعظم شفیعیان دارنده وب سایت - مرتضی عبیری حساب بانکی سایت - حسین یوسفی میزبان هاستینگ (تبیان نور ) وب سایت آنلاین پیشرو شکایت کنم.
من هم خرید داشتم و اصلا پاسخگو نبودن هر موقع هم زنگ میزنم و میگم کد پیگیری پست رو بدین میگن باشه پیگیری میکنیم.
ekhorasan
15-03-2017, 13:54
من قبلا از این فروشگاه دو مورد خرید (یکی حدود 2 میلیون و یکی کمتر حدود دویست تومن) داشتم و مشکل خاصی نداشتم اما این بار که اومدم دیدم که نماد اعتمادش از شهریور تمدید نشده و حالام اینجارو دیدم که اینهمه شاکی داره. خواستم بگم که الان دنبال جایگزین بودم یه فروشگاهی به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بهش برخوردم که نماد هم داشت اما نکتهی جالب اینه که این فروشگاه آدرس ثبت شدهش همون آدرس LapBuy هست و با توجه به شباهت اسمشون به هم و استفاده از عکسهای مشترک برای محصولات، میشه نتیجه گرفت که این دوستان با اسم جدید (هم برای سایت و هم صاحب امتیاز) دارن سعی میکنن ملتو فریب بدن.
دقیقا من از همینجا خرید کردم.
gilakman
15-03-2017, 20:04
جواب من رو هم نمیدادند ولی از همین جا شماره موبایل مسئول سایت رو پیدا کردم و ساعت 8 صبح بهش زنگ زدم و گفتم یا پول رو میدی یا فردا میرم دادسرا شکایت میکنم از طریق رسید تراکنش بانکی و پرینت حساب ازت به جرم کلاهبرداری شکایت میکنم بهش 24 ساعت وقت دادم . مرتیکه وقتی دید شوخی ندارم و جدا میرم شکایت میکنم درست بعد از 24 ساعت پولم رو به حساب واریز کرد .
asafari1985
01-05-2017, 15:10
پول منم دارن میخورن اینا......
جواب تلفن نمیدن....
هیچکسم نیست بگه چیکار کنم....
برای گرفتن سریعترین جواب چیکااااار کنم بچه ها؟؟؟
بخدا پول برای من نبود و برای کس دیگه خرید کردم.............
متاسفانه من هم بعد از خرید متوجه شیاد بودن فروشگاه آنلاین پیشرو شدم :n38:و الان نه جوابگوی تلفن هستند و نه هیچی و متاسفانه اگر تا شنبه 6 خرداد نتیجه نگرفتم مجبور به شکایت به دادسرا میشم
فقط جای تعجبه این همه سال اینها مشغولند و هنوز ادامه داره؟
fafool70
23-05-2017, 19:01
متاسفانه من هم بعد از خرید متوجه شیاد بودن فروشگاه آنلاین پیشرو شدم :n38:و الان نه جوابگوی تلفن هستند و نه هیچی و متاسفانه اگر تا شنبه 6 خرداد نتیجه نگرفتم مجبور به شکایت به دادسرا میشم
فقط جای تعجبه این همه سال اینها مشغولند و هنوز ادامه داره؟
اول شکایت تو enamad بعد توی سایت پلیس فتا . من نمیدونم کی میخان درشو تخته کنن پلیس فتا هم باید دو نفر گزارش بده حداقل شاید بستن
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
mr.majid.b
23-05-2017, 22:21
سلام
واقعا شارلاتان و کلاهبردارن
اما یک راه تضمینی وجود داره
برای اثبات پرداخت یک استعلام از بانک بگیرید و به پلیس فتا مراجعه کنید و از خانوم اعظم شفیعیان به جرم کلاهبرداری شکایت کنید
سایت lapbuy.com به نام این خانوم در سایت ساماندهی ثبت شده و چون نماد اعتماد الکترونیکی سایت مدت ها پیش بخاطر کلاهبرداری باطل شده و سایت های فاقد نماد حق داشتن درگاه پرداخت اینترنتی ندارن این خانوم یک سایت به نام partbuy.ir تاسیس کرده که دارای نماد هست و از درگاه پرداختش برای lapbuy.com استفاده میکنه
اینطوری دیگه پیگیری از طریق اینماد هم ممکن نیست چون اینماد شکایات مربوط به سایت های فاقد نماد اعتماد رو رسیدگی نمیکنه
بالاخره در طول این همه سال کلاهبرداری حسابی حرفه ای شدن
تجربه شخصیم رو در وبلاگ lapbuy1.blogfa.com نوشتم
ولی اگه از طریق فتا پیگیری کنید نتیجه میگیرید
این هم آدرس و کد پستیشون:
تهران_ری_خ محمد فدایی_ک معین خواه_پلاک9
ک پ 1877853931
موفق باشید
mahdi1901
05-06-2017, 03:40
سلام دوست عزیز تونستید راهی پیدا کنید؟
mahdi1901
11-06-2017, 01:22
سفارشمو صحیح و سالم و درست تحویل گرفتم دستشون درد نکنه متشکرم
sisi1380
01-07-2017, 10:35
سلام
من هم جز فحش و ناساز پس از 16 روز و پرداخت 141 هزارتومان چیزی دریافت نکردم
sisi1380
01-07-2017, 17:28
با سلام
روز نوزده خرداد من یک کیبورد و یک باطری از ایشان خریدم. چند روز بعد تماس گرفتم درخواست کد پیگیری کردم گفتند کیبورد را فرستاند و باطری را نفرستادند دارند دوباره با پیگیری زیاد ده روز بعد گفتند هر دو را فرستادند که 28 خرداد بود ولی کد پیگیری پستی اشتباه بود تا 8 تیر موفق شدم دوباره تماس بگیرم که گفتند کد اشتباه است شماره پیگیری جدید دادند که دیدم جنس برگشت خورده است. به آنها اطلاع دادم که برگشت خورده بجای اسم من در سامانه پستی شماره فاکتور درج شده بود. این مورد را گفتم و از آنها خواستم بعد از 16 روز گذشتن از پرداخت پول این جنس به من نرسیده پیگیری کنند. شخص پاسخگو بدون مقدمه شروع کرد به فحاشی و مثل نوار ضبط شده پشت سر هم فحش داد. خلاصه بعد از 16 روز انتظار و 141 هزارتومن پرداخت پول فقط یک سری فحش نصیب من شد. در حالی که آدرس فاکتور آدرس یک موسسه است که روزانه ده ها بسته دریافت می کند و برای پست پیشتاز کاملا آشنا است. احتمال اشتباه بودن آدرس و یا پیدا نکردن آدرس از سوی پست وجود ندارد. با سرچ نام مرتضی عبیری در اینترنت متوجه شدم فحاشی و کلاهبردار بودن آنلاین پیشرو در گوگل نیز بار ها درج شده است
arghavan1365
01-07-2017, 23:16
سلام. دوستان هرکس به هر طریقی میتونه اطلاع رسانی کنه تا سای آنلاین پیشرو بسته بشه و کمتر عزیزی گرفتار بشه. اینا کلاهبردارن و متاسفانه هنوز به حیاتشو دارن ادامه میدن باید یه بار برای همیشه بساطشون رو جمع کنیم.باتشکر
sisi1380
02-07-2017, 09:25
البته من اطلاع به پلیس فتا و شکایت از سایت را انجام دادم . چون تا بحال به بد دهنی و دقل بازی این سایت بعد از صدها خرید اینترنتی ندیده و نشنیده بودم.
arashyakuza
28-09-2017, 18:48
سلام
بنده یک لپ تاپ از این سایت خریدم و بعد شش ماه با کلی بدبختی تونستم پولمو ازشون بگیرم صاحب این سایت یه کلاهبردار واقعی است نمیدونم چطور جلوی فعالیتشون رو نمی گیرن
این دزدا سه تا سایت دارن یکی lapbuy.com یکی lapbuy.net و یکی هم partbuy.ir و هر سه این سایت ها یک صاحب کلاهبردار داره اگه میخواستن سالم کار کنن چندتا سایت نمیزدن این نشونه کلاهبرداری هستش
اگه نیاز به پولتون ندارین و میخواین صدقه بدین از این ها خرید کنین
arashyakuza
28-09-2017, 18:49
سلام
بنده یک لپ تاپ از این سایت خریدم و بعد شش ماه با کلی بدبختی تونستم پولمو ازشون بگیرم صاحب این سایت یه کلاهبردار واقعی است نمیدونم چطور جلوی فعالیتشون رو نمی گیرن
این دزدا سه تا سایت دارن یکی lapbuy.com یکی lapbuy.net و یکی هم partbuy.ir و هر سه این سایت ها یک صاحب کلاهبردار داره اگه میخواستن سالم کار کنن چندتا سایت نمیزدن این نشونه کلاهبرداری هستش
اگه نیاز به پولتون ندارین و میخواین صدقه بدین از این ها خرید کنین
samanshayeste
31-10-2017, 15:55
سلام. من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید کردم اما متاسفانه سایت کلاهبرداریه
زنگ میزنم بهشون با لحن بد صحبت میکنن و حتی فحش ناموسی بهم میدن
با پلیس فتا تماس گرفتم گفتن برید از دادسرا شکایت کنید
فردا میرم دادسرا شکایت کنم
بیاین همه گزارش بدیم به فیلترینگ تا سایتشون فیلتر بشه
pezhmanamiri
06-11-2017, 10:11
با سلام خدمت دوستان عزیز
چیزی که هیچ شکی درش موجود نیست اینه که صاحبان این چنتا سایت، lapbuy.net، lapbuy.com، partbuy.com و چنتا سایت دیگه همگی دو نفر به نام های اعظم شفیعیان و مرتضی عبیری هستن و به نوبت برای این سایتا اینماد میگیرن و مردم رو علاف میکنن و پولشون رو نگه میدارن تا طرف قشنگ یه ماه علاف شه و مهم تر ازون اعصاب و روانش بهم بریزه. من مورخ 6 آبان ازشون یه شارژر لپتاپ خریدم برای خواهرم که شهرستان هستن. و قرار بود سه روزه تحویل بدن تو شهرستان که بعد از 8 روز هم خبری نشد. اینم بگم که تلفناشون کاملا سرکاریه و میذارتتون تو صف انتظار و خلاصه کسی جواب نمیده اصلا و ابدا. قشنگ یه سیستم طراحی کردن برای علاف کردن مردم و تا جایی که بشه پولتون رو نگه میدان. خب حالا بریم سراغ اینکه چه کلکی زدم تا پولمو زنده کنم. من خوشبختانه خودم تهران هستم و اونطور که متوجه شدم اینا اکثرا سفارشات شهرستان رو تحویل نمیدن چون طرف اولا پا نمیشه بیاد تهران دوما اینا اصلا آدرس درست و حسابی ندارن و همه آدرساشون سرکاریه. پس من دوباره رفتم تو سایتشون و دوباره شارژر رو سفارش دادم اما اینبار پرداخت در محل رو انتخاب کردم و پیک فرداش برام آورد! منم رسید سفارش قبلیم رو دادم به پیک و گفتم اینو ببر بنداز جلوشون کلاهبردارای بی شرف. باز خوب شد پولمو زنده کردم. آها قبل ازینکه به پیک رسید رو بدم ازش پرسیدم اینا آدرسشون کجاس: گفت چارراه ولیعصر. گفتم کجا دقیقا؟ گفت: پاساژ ایرانیان یا همچین چیزی. اینو گفتم اینجا اعلام کنم تا هرکی خواست بره اونجا لوله شون کنه بتونه پیداشون کنه. امیدوارم کمکی کرده باشم که اگه شمام کسی رو تهران دارین با این کلک پولتون رو زنده کنین. اگرم خواستین برین حضوری لوله شون کنین اینآیدیه من در تلگرامه monsieurpezhman بگین تا باهم بریم.
!!!! کلاهبردارای عوضی !!!!
به هیچ وجه یه پاپاسی تو حساب این بی همه چیزا نریزین... یه کیبورد لپ تاپ ازشون گرفتم ۱۴۴ هزار تومن... دو هفته گذشت... گوشی ورنمیدارن، میزارن رو مشغول، قطع میکنن، هر غلطی میکنن که از زنگ زدن پشیمون بشی... آخرش گفتن میریزیم به حسابت و یه شماره کارت گرفتن ازم... یه هفته گذشت و خبری نشد و بالاخره که گوشی برداشت تهدیدم کرد اگه مودبانه خواهش نکنم کارمو راه نمیندازه که دیگه هر چی از دهنم در اومد بارش کردم... پلیس فتا سایتش خرابه و فقط میشه از طریق دادگاه شکایت کرد... این دزدا الان سه سال هست دارن ملتو میچاپن... من ساکن تهران نیستم که بتونم برم کلانتری و دادگاه... کسایی که تهران هستین دادخواست بدین حاضرم منم باهاتون شکایت کنم... لطفا هر کی شاکیه همینجا اعلام کنه همه با هم اگه شکایت کنیم دادگاه جمعشون میکنه... تعداد شاکی های پرونده وقتی زیاد باشه واقعا سریع رسیدگی میکنن
Dariush2536
28-11-2017, 16:12
سلام من17/8/96 از سایت آنلاین پیشرو یک پرینتر خریداری کردم و با اینکه قبل از واریز پول استعلام موجودی گرفته بودم ولی بعد از چند روز پیگیری فهمیدم اصلا موجودی نداشتند و با اینکه شماره کارت فرستادم ولی پولم را پس ندادند و میگویند تو مگه چقدر پول داده ای و کسی هست هفت میلیون ریخته تا حالا زنگ هم نزده و بهمشون گفتم خوب چرا واریز نمی کنید میگند با مدیریت صحبت میکنیم و من هم سر گردون شدم از خرید از این سایت -تو را خدا یکنفر کمک کنه
شماره سفارشم 43540 بوده
دقیقاً این بلا سر من هم اوردن بعد از 100 بار زنگ زدن گفتن فرستادیم بعد گفتم که کدپیگیری پستی بفرستین گفتن الان براتون پیام میکنم از اون موقع پیام که نکردن که هیچ گوشی ها شون هم مشغوله وقتی هم میگیره میگیره میگه ساعات کاری شرکت تمام شده
karim asghari
30-11-2017, 06:22
منم سرم کلاه گذاشتن، چیکار باید بکنم
karim asghari
30-11-2017, 06:45
منم دوم مهر96خرید اینترنتی داشتم به علت عدم موجودی لغو شده ولی به حسابم واریز نشده،آدرس شرکت جعلی هست چون خودم رفتم، به پلیس فتا گزارش کردم، هنوز خبری نیست، بی کفایتی کل مسولان دست به دست داده تا انجام نشه،اینجور پول خوردنا، آخر عاقبت نداره،منم تا حالا پام به دادسرا باز نشده، ولی اگه اون روم بالا بیاد،تا آخرش میرم، اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید
shaahani
30-11-2017, 07:12
اینا که یکدونه نماد اعتماد الکترونیکی تک ستاره هم ندارن
چرا از اینجور فروشگاه ها خرید میکنید ! واقعا عجیبه
mahdidanesh92
18-12-2017, 16:22
این بیشرف ها سر من هم کلاه گذاشت الان 20 روزه خرید کردم نه جنس رو فرستادن نه پول و پس می دن نه جوابگو خدا لعنت کنه مال مردم خور و بی هم چیز
mahdidanesh92
20-12-2017, 21:45
والا من از طریق سایت فتا ازشون شکایت کردم ولی تا الان که خبری نشده اما یه اشنا تو مخابرات دارم می خوام از رو شماره تلفن ادرشون رو گیر بیارم برم سروقت شون یه حال حسابی ازشون بگیرم
rafigh89
24-12-2017, 20:48
من یه هفتست یه LCD لپتاپ سفارش دادم، ولی هنوز نفرستادن. صدبار زنگ زدم هر دفه یه دروغ تحویلم میدن. یه بار میگه آدرس اشتبا بود پست قبول نکرد. یه بار میگه فرستادیم دست پست محلتون هست. ولی تا حالا خبری نشده. تو تلگرام بهش پیام دادم چرا LCD رو نمی فرستین. بلاکم کرد. فردا میخام برم ازشون شکایت کنم. بی شرفا. به هیچ وجه ازشون خرید نکنید. کلا یه زن و یه مردن. اسم مرده هم مرتضی عبیری هست. تازه اگه شانس بیاریم حساب به اسم خودش باشه.
narimanrezaiee
02-02-2018, 23:54
-----/--------/BWFQuBDjntGDiQJjU1j6g مالباخته ها بیاین به این گروه تعدادمون زیاد شه پدرشونو دراریم .. :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به اول لینک اضافه کتید in ham shomareie mane 09106409004 tamas begirid ageg goorooh ro peyda nakardid
Morteza757
10-02-2018, 09:16
دوستان من کلی مدرک صدای ضبط شده و اسکرین شات دارم ازشون اگه کسی مایله خبر بده تا با هم شکایت کنیم هزینه هاش هم نصف یه بار بندازیمش زندان کل مردم رو راحت کنیم
narimanrezaiee
11-02-2018, 21:10
داداش زنگ به من بزن یا اس ام اس بده 09106409004 .
تلگرام 09383838203
SINASONY
22-04-2018, 14:28
دوستان از کیمیا انلاین هم خرید نکنید.یه وسیله ازش خریدم پیرم در اومد تا جنسو ازش گرفتم.اولینو اخرین بارمه از همچین فروشگاه های متقلبی چیزی میخرم.مواضب باشید اوضاع جالب نیست.
mahdimahdi58
19-06-2018, 09:29
عزیزانی که شاکی هستند شماره تماس بدن یا از طریق پیامک به من ارسال کنند. دارم شکایت تنظیم می کنم از این کلاهبردارا برای دادسرا
09304606428
سعید طلایی
07-07-2018, 17:30
سلام من فردا صبح دارم مریم دادسرای جرائم رایانه ای برای شکایت از این سایت و کا رکناش اگر کسی هست بیاد باهم .هرچه تعداد بیشتر باشه بهتر
به فتا هم شکایت آنلاین کردم شما هم بکنید باید ادیسون کنیم 09120269126
سعید طلایی
08-07-2018, 10:17
من هم خرید کردم و فحاشی کردن صدا هم ضبط کردم 09120269126
سعید طلایی
08-07-2018, 10:18
من هم خرید کردم و فحاشی کردن صدا هم ضبط کردم 09120269126
Ciahdashti
10-07-2018, 15:59
دوستان این شماره منه ۰۹۱۱۱۵۱۰۶۸۷ حسینی، هرکس از شرکت پیشرو مثل من رکب خورده تماس بگیره تا هماهنگ بشیم.
mohammad_1992
25-08-2018, 21:38
سلام دوستان من هم ازشون خریداری کردم و پرینت بانک وصفحه پرداخت رو دارم
لطفا هماهنگ کنید برای شکایت و .....
شماره تماسم : 09178962693
mohammad_1992
25-08-2018, 22:00
عزیزانی که شاکی هستند شماره تماس بدن یا از طریق پیامک به من ارسال کنند. دارم شکایت تنظیم می کنم از این کلاهبردارا برای دادسرا
09304606428
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
دوستان من کلی مدرک صدای ضبط شده و اسکرین شات دارم ازشون اگه کسی مایله خبر بده تا با هم شکایت کنیم هزینه هاش هم نصف یه بار بندازیمش زندان کل مردم رو راحت کنیم
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
سلام من فردا صبح دارم مریم دادسرای جرائم رایانه ای برای شکایت از این سایت و کا رکناش اگر کسی هست بیاد باهم .هرچه تعداد بیشتر باشه بهتر
به فتا هم شکایت آنلاین کردم شما هم بکنید باید ادیسون کنیم 09120269126
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
من یه هفتست یه LCD لپتاپ سفارش دادم، ولی هنوز نفرستادن. صدبار زنگ زدم هر دفه یه دروغ تحویلم میدن. یه بار میگه آدرس اشتبا بود پست قبول نکرد. یه بار میگه فرستادیم دست پست محلتون هست. ولی تا حالا خبری نشده. تو تلگرام بهش پیام دادم چرا LCD رو نمی فرستین. بلاکم کرد. فردا میخام برم ازشون شکایت کنم. بی شرفا. به هیچ وجه ازشون خرید نکنید. کلا یه زن و یه مردن. اسم مرده هم مرتضی عبیری هست. تازه اگه شانس بیاریم حساب به اسم خودش باشه.
شکایت کردی؟ ؟
mohammad_1992
26-08-2018, 09:16
امروز صبحت کردم با پیشرو گفتن بازم شماره پیگیری رو میفرستیم مثل 10 روز پیش ! گفتم خودتی اصلا هیچ کالایی نداری که بفرستی میرم شکایت میکنم ! گفت حالا بشین کد پیگیری بدمت گفتم !!!
فردا بیکارم از صبح میرم پلیس فتا شکایتمو ثبت میکنم خواهشا همتون جدی بگیرید نگید مبالغ کمه و .... واسه منم پولم کمه ولی ارزششو داره نشونشون بدم
samsalim
20-09-2018, 13:04
سلام دوستان عزیز
من عید یک دستگاه مایکروفر یه قیمت دو میلیون ازشون خریدم که نفرستادن و حتی فحاشی هم کردن
همون موقع ازشون شکایت کردم.ماه پیش حسابشون را بستم هنوزم پیگیر ماجرا هستم
من پولمو پس گرفتم
شما هم شکایت کنید به نتیجه میرسید.فقط زمانبره
samsalim
20-09-2018, 13:31
سلام دوستان عزیز
من عید یک دستگاه مایکروفر یه قیمت دو میلیون ازشون خریدم که نفرستادن و حتی فحاشی هم کردن
همون موقع ازشون شکایت کردم.ماه پیش حسابشون را بستم هنوزم پیگیر ماجرا هستم
من پولمو پس گرفتم
شما هم شکایت کنید به نتیجه میرسید.فقط زمانبره
عزیز، توی سایت پلیس فتا، شکایت نوشتیم فایده نداشت و هیچ تماسی هم نگرفتن!!
حضورا رفتم پلیس فتا، گفتن برو دادگستری شکایت کن!! کجای دنیا یکی جرم واضح انجام میده و سر یه ملت رو کلاه میگذاره و باید بعدش مردم صبح تا شب بدون دنبالش!؟
آیا پلیس فتای ما فقط مسئول تخلفات سیاسی هستن؟
من دادگستری هم رفتم و دنبال شکایت.
خیلیا به پلیس فتا گفتن. رسیدگی نمیکنن.
باید اول رفت شکایت کرد ببعدش برین پلیس فتا.
شهریور ماه تعدادی میکرو اس دی ازشون خریدم. تحویل ندادم. بعد یک هفته تماس گرفتم، با یکی از خطوط پیگیری سفارش که بعد کلی معطلی یک فرد که از صداش و نحوه صحبت کردنش مشخصه که کارمند نیست و یک کلاهبرداره (3 تا شماره فروشی که قرار دادن تو سایت تغلبیه و باید معلوم شه که چطور این خطهای تلفن در اختیار این افراد قرار گرفته) جواب داد، که چرا ارسال نکردید، شماره سفارش خواست و بعد الکی یک صدای معطلی پشت خط را که احتمالا روی گوشیش ذخیره کرده پخش میکنه و میگه با فلان بخش صحبت کردم گفتن پی گیری می کنم اگه نشد پس میدیم!! روز بعدش تماس گرفتم گفتن موجود نیست شماره کارت بدین به بخش حسابداری!!! میگم که براتون واریز کنه. تا یک هفته همین طور با دروغ های مضحک معطل می کنن. روز آخر سوار موتور بود که با این کلاهبردار شیاد صحبت کردیم سوار موتور بود!! ما هم محکم صحبت کردیم و گفتیم که شکایت می کنیم به پلیس فتا. این قدر گستاخ هستند که وقتی میگیم به پلیس فتا شکایت میکنیم، میگه پلیس شروع میکنه به فحاشی به شما و پلیس فتا و مسئولین کشور!!
اما فردای اون روز که دیده ما جدی هستیم پول رو پس میده و به خیال خودش من مهم مثل بقیه که پولش رو پس داده، حال و حوصله رفتن به دادگاه رو ندارم (نقطه قوتشون همینه که از این نقطه ضعف مردم استفاده می کنن). اما من تا غرامت زمانی که از من و مردم تلف کرده اند و نیز فحاشیهاش رو ازش نگیرم و زندان هم نندازمش، ولش نمی کنم.
گستاخ ترین کلاهبرداران ایران هستن اینا.
mohammadfrd
04-11-2018, 21:03
سلام دوستانی که شکایت کردن به نتیجه ای رسیدن؟
mohammadfrd
04-11-2018, 21:05
من هم متاسفانه یک ماهی هست که سرم کلاه رفته. برای شکایت حتما باید از تهران شکایت کنیم؟
سلام
من میخواستم از این سایت خرید کنم. مثل اینکه پرداخت در محل داره. حالا نمیدونم جدید اضافه شده یا قبلا هم بوده
یه محصول رو تو این فروشگاه و یه فروشگاه دیگه مشابه هم با قیمت های متفاوت پیدا کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی قیمتش کمتره ولی نوع فونت استفاده شده در نوشته های فن با اینی که خودم دارم یکم فرق داره. به نظر میاد تقلبی باشه.
دومی که از lapbuy هست یه خرده بیشتر شبیه اصلشه. حالا البته چون عکسش با کیفیت نیست دقیق مشخص نمیشه
به نظرتون از کجا بخرم ؟
سلام
من یک هفته پیش باتری لپ تاپ سفارش دادم از lapbuy تو پنل کاربری من زده ارسال شده با تیپاکس ولی دستم نرسید
بهشون زنگ زدم میگم چرا دستم نرسید میگه الان کد بارنامه رو میدم همکارم برات sms کنه و بقیه مسائل ...
چیکار کنم زنگ بزنم محکم صحبت کنم یا نه فحش و تهدید و ... یا نه برم فتا یا دادسرا یا کلا بیخیال بشم ؟
rjafarii
16-12-2018, 17:24
منم مهر ماه از این سایت خرید کردم متاسفانه هنوز نتونستم پولمو برگردونم تو فیش واریزی هم آدرس lapbuy.net به جای lapbuy.com زده شده امروز هم تماش گرفتم مسئول بهم میگه اونایی که شکایت میکنن بی شخصیت هستند و بهم گفتن برو شکایت کن کاری نمیتونی کنی دوستانی که شکایت کردن به جایی رسیدن
ShirinsadatBadri
07-02-2019, 00:40
سلام دوستان
منم تجربه مشابهی با این فروشگاه اینترنتی داشتم. یه باطری لپ تاپ با شرایط تحویل در محل سفارش دادم. باطری رو آوردند، خراب بود. تماس گرفتم، گفت گارانتی داره؛ پس بفرستید تا تعویض کنیم. باطری رو پس فرستادم ولی دیگه خبری از باطری و پول و ... نشد. هرچی تماس گرفتم فقط بددهنی و جواب سربالا و فحش و بد و بیراه نثارم شد.
فقط یه نفر پشت تمام خطوط این شرکت هست؛ بخش فروش و پیگیری و ... همه ش برای سر کار گذاشتن مشتری هاست؛ همه ش یه نفر هست که خیلی هم بی وجود و بی تربیت هست. با فحاشی و بددهنی کاری میکنه که خودت روت نشه یه مدت پیگیری کنی و زمان بخره تا سود پول رو بخوره.
من نهایتاً از طریق نماد الکترونیکی که روی سایتش بود، شکایتم رو ثبت کردم. روز بعدش باهام تماس گرفت و باطری رو فرستاد!!!!!
نمیدونم واقعاً از اثر این شکایت بود؟!! بعید میدونم؛ ولی هرچی هست دوستان یه کم حوصله کنید و مرتب پیگیر باشید، نهایتاً یا جنس رو میفرسته یا پول رو پس میده؛ فکر میکنم یه آدم کاملاً روانی پشت این وب سایت هست که داره مطالعه میکنه ببینه ظرفیت فحشخورِ مردم تا چه حده!!! معذرت میخوام که اینطور صحبت میکنم ولی این برداشت من بود از حدود دو ماه تجربه ای که در مورد پیگیری خرید اینترنتی از این شرکت داشتم.
واقعاً امیدوارم مردم عزیز کشورم هیچ کدوم هیچ جا گرفتار چنین تجربه های ناراحت کننده از برخورد با آدمهای بی شخصیت نشوند.
samsalim
21-02-2019, 14:12
من ده ماه پیش ازشون شکایت کردمو پولمو پس گرفتم
هرکس شکایت کرد.شکایتشو ادامه بده تا سایتشون فیلتر بشه
detectionth
26-02-2019, 22:04
سلام
من هم یک باتری لب تاپ از lapbuy سفارش دادم. بعد کلی گفتم نمیخوام پول رو پس بدید الان سه ماهه گذشته و پولم رو ندادن. تو رو خدا هر کسی میتونه کمک کنه. شماره سفارش 51451
armin_punisher6
27-02-2019, 15:27
ظاهرا سایتش بسته شده.
ShirinsadatBadri
28-02-2019, 10:18
از طریق نماد الکترونیکی سایتشون شکایتتون رو ثبت کنید. البته اگر سایتش بسته شده باشه، شاید نتونید.
دیروز از اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی با من تماس گرفتند و شکایتم رو پیگیری کردند.
با این شماره: 021 8828 5518
باهاشون تماس بگیرید؛ شاید مؤثر باشه.
saeedgol60
07-12-2019, 11:49
کالایی که در 22 ابان 98هزینه اش واریز شده است را چندین بار پیگیری کردم و جواب قانع کننده ای دریافت نکردم اپراتور فروش می گوید ارسال شده ولی کد رهگیری پستی ارائه نمی دهد و وقتی پیگیر می شوم گفته می شود پیامک می کنیم و یا تماس می گیریم که هیچ کدام تابه حال صورت نگرفته است پس از چندین بار پیگیری یک شماره 79232 دادند که معلوم نیست از کجا باید پیگیری شود و این روند فرسایشی که را تکرار می کنن تا بیخیال بشی که البته زهی خیال باطل ، این نماد الکترونیکی هم الکیه برای خودش در ضمن این شرکت هیچ شماره تلفنی برای رسیدگی به شکایات و انتقادات ندارد وشما فقط به یک اپراتور فروشنده دسترسی دارید.نهایت به فکر شکایت به پلیس فتا افتادم که در حال پیگیری هستم و شماره های موبایلشو پیدا کردم
البتنه برای شرکت شماره کارت فرستادم که پول را عودت بدن منتظرم ببینم پول عودت داده میشه یا نه . کسی شماره خواست بگه براش بفرستم
mohsenP3000
07-12-2019, 12:33
کالایی که در 22 ابان 98هزینه اش واریز شده است را چندین بار پیگیری کردم و جواب قانع کننده ای دریافت نکردم اپراتور فروش می گوید ارسال شده ولی کد رهگیری پستی ارائه نمی دهد و وقتی پیگیر می شوم گفته می شود پیامک می کنیم و یا تماس می گیریم که هیچ کدام تابه حال صورت نگرفته است پس از چندین بار پیگیری یک شماره 79232 دادند که معلوم نیست از کجا باید پیگیری شود و این روند فرسایشی که را تکرار می کنن تا بیخیال بشی که البته زهی خیال باطل ، این نماد الکترونیکی هم الکیه برای خودش در ضمن این شرکت هیچ شماره تلفنی برای رسیدگی به شکایات و انتقادات ندارد وشما فقط به یک اپراتور فروشنده دسترسی دارید.نهایت به فکر شکایت به پلیس فتا افتادم که در حال پیگیری هستم و شماره های موبایلشو پیدا کردم
البتنه برای شرکت شماره کارت فرستادم که پول را عودت بدن منتظرم ببینم پول عودت داده میشه یا نه . کسی شماره خواست بگه براش بفرستم
سلام
به نظرم اینجا اعلام کنید که بقیه هم استفاده کنن.
تازه شما از یه سایت ناشناخته خریدید این بلا سرتون اومد. من با دیجیکالا مشکلات مشابهی داشتم و شکایت کردم. نهایتا چون فروشنده شرکت دیگه ای بود (شرکت های سوری خود دیجیکالا که اصلا وجود خارجی ندارن) گفتن که باید اطلاعات شرکت بیارید دادگاه و فقط دو تا 300 هزار تومن هزینه شکایت دادم و حدود 500 هزار تومن هم هزینه خود جنس که معیوب بود.
پس لطفا تا الان تو این سایت حضور دارید شماره هاشون رو اعلام کنید که کسانی که می خوان شکایت کنن حتی در آینده یه گام جلو باشن.:»
hadinassiri
21-07-2020, 18:31
من خرید داشتم. متاسفانه بعد از 11 ماه دارم به نتیجه میرسم. 09358693535. اگه کسی قصد شکایت داشت منم پایه هستم
mohamad305
10-08-2020, 23:57
سلام دوستان
من قبل از عید با این سایت به مشکل برخوردم از طریق درگاه پرداخت زرین پال شکایت کردم!
البته دو هفته ای درگیر بودم ولی مجبور شدن پولو برگردونن!!!
جالبه از سایت زنگ زده میگه ما جنس رو از چین سفارش دادیم باید صبر کنی تا برسه!!!
نمیدونم بعد از این همه مشکلات چرا سایت بسته نمیشه!
برای اینماد هم فقط از عکس استفاده میکنه که خودش کلاهبرداریه! و چون اونجا ثبت نشده از طریف اینماد نمیتونید پیگیر بشید!
فقط فعلا با اطلاع رسانی به دوستان و آشنایان مانع از خرید اونها بشید
:):)
سلام دوستان
>> براحتی میتوانید پولتان را پس بگیرید <<
بنده هم به فروشگاه پیشرو یک قطعه سفارش دادم ، سفارش گیرنده حیدری نامی بود که گفت تا سه روز قطعه تهیه و تحویل میشود ولی هر بار امروز فردا کرد و گفت گمرک به محموله ما گیر داده و ترخیص نشده و دست آخر بعد از چند هفته منصرف شدم و پولم را مطالبه کردم که حیدری گفت به حسابداری دادم واریز کنند ولی واریز نمیکردند ، در آخر اعتراض کردم که چرا معطلم کردید ؟ که با فحاشی اپراتور فروشگاه حیدری بی ..... مواجه شدم
بعد به سایت اتحادیه کشوری کسب کارهای مجازی رفتم و ثبت شکایت کردم (محل ثبت شکایت در پایین ترین نقطه صفحه اصلی سمت چپ صفحه است و این فروشگاه عضو آن اتحادیه است) و نوشتم این فروشگاه پولم را گرفته و نه قطعه را میدهد و نه پولم را و ذکر کردم امتیاز این سایت و فروشگاه متعلق به خانم اعظم شفیعیان است ، اما سفارش گیرنده ها شماره کارتی بنام مرتضی عبیری را میدهند و نقل و انتقالات پولی از درگاه امن اینترنتی که نشان اعتماد سایت است صورت نمیگیرد تا تراکنش به فروشگاه و مالک آن مرتبط نباشد و نتوان اثبات کرد که پولی به این فروشگاه داده شده است
بعد از شکایت 5 روز نشد که پولم را پس دادند چون میدانند که اگر پول را پس ندهند و آن شکایت از طریق اتحادیه به مراجع قضایی تسری یابد پای پلیس آگاهی و شماره کارتی که در جوار درگاه اینترنتی میدهند برایشان داستان خواهد شد ، لذا پول را میدهند
وقتی آنها پولتان را واریز میکنند ، رسید واریز دارند و شما دیگر دستاویزی برای ادامه شکایت و دنبال کردن آن در مراجع قضایی و پلیس آگاهی ندارید و ناگزیر به اعلام رضایت میشوید
این پست بهترین پاسخ به فحاشی آنهاست
سلام دوستان
>> براحتی میتوانید پولتان را پس بگیرید <<
بنده هم به فروشگاه پیشرو یک قطعه سفارش دادم ، سفارش گیرنده حیدری نامی بود که گفت تا سه روز قطعه تهیه و تحویل میشود ولی هر بار امروز فردا کرد و گفت گمرک به محموله ما گیر داده و ترخیص نشده و دست آخر بعد از چند هفته منصرف شدم و پولم را مطالبه کردم که حیدری گفت به حسابداری دادم واریز کنند ولی واریز نمیکردند ، در آخر اعتراض کردم که چرا معطلم کردید ؟ که با فحاشی اپراتور فروشگاه حیدری بی ..... مواجه شدم
بعد به سایت اتحادیه کشوری کسب کارهای مجازی رفتم و ثبت شکایت کردم (محل ثبت شکایت در پایین ترین نقطه صفحه اصلی سمت چپ صفحه است و این فروشگاه عضو آن اتحادیه است) و نوشتم این فروشگاه پولم را گرفته و نه قطعه را میدهد و نه پولم را و ذکر کردم امتیاز این سایت و فروشگاه متعلق به خانم اعظم شفیعیان است ، اما سفارش گیرنده ها شماره کارتی بنام مرتضی عبیری را میدهند و نقل و انتقالات پولی از درگاه امن اینترنتی که نشان اعتماد سایت است صورت نمیگیرد تا تراکنش به فروشگاه و مالک آن مرتبط نباشد و نتوان اثبات کرد که پولی به این فروشگاه داده شده است
بعد از شکایت 5 روز نشد که پولم را پس دادند چون میدانند که اگر پول را پس ندهند و آن شکایت از طریق اتحادیه به مراجع قضایی تسری یابد پای پلیس آگاهی و شماره کارتی که در جوار درگاه اینترنتی میدهند برایشان داستان خواهد شد ، لذا پول را میدهند
وقتی آنها پولتان را واریز میکنند ، رسید واریز دارند و شما دیگر دستاویزی برای ادامه شکایت و دنبال کردن آن در مراجع قضایی و پلیس آگاهی ندارید و ناگزیر به اعلام رضایت میشوید
این پست بهترین پاسخ به فحاشی آنهاست
واقعا خنده داره که
این سایت سال هاست داره این روشی کلاهبرداری و دزدی میکنه ولی قانون جلوشو نمیگیره (چون قانون تو این مملکت فاسده)
اصلا هیچ جنس یا وسیله ای نداره و میرن جنس هایی که کسی نداره و همه میخوان رو میزنن موجود الکی تا شما خرید کنی
فقط پولو میگیرن و چند هفته بعد پس میدن...به همین راحتی
شکایتی هم نیست دیگه چون پولو پس دادن
از این طریق شما فک کن چقد کاسبی میکنن با پول خریدارا در طول ماه...
تا وقتی قانون اصلاح نشه و حمایت کنه از فساد و دزدی وضع همینه
banimode
09-01-2021, 12:46
اولا اینکه همیشه رو آیکن اینماد کلیلک کنید تا وارد سایت اینماد بشه و بتونید اطلاعات مالک اصلی سایت رو ببیند چون خیلی ها عکس اینماد رو الکی میزارن دوما اینکه این همه سایت معتبر و خوب من خودم همه لباس هامو از بانی مد می خرم خیلیم راضیم . اگرم وسایل الکترونیکی می خواستی دیجیکالا و چنتا سیات معتبر دگ هم بودن. برای خودت دردسر درست کردی.
سلام خدمت دوستان.
من به تازگی تو دام این سایت افتادم برای خرید یک نمایشگر لپتاپ ایسوس که این کلاهبرداران خیلی با اعتماد حتی پارت نامبر دقیق رو هم گذاشته بودن. ولی بعد از ارسال یک چیز دیگه فرستادن... بلافاصله پیگیر شدم ولی با برخورد بسیار بد مرتبا جواب سربالا میدادند. جالب اینجاست که حتی از دادن آدرس برای مرجوع کردن نمایشگر خودداری میکردند! بالاخره با ثبت شکایت در اتحادیه آدرسشون رو دادند و من نمایشگر رو ارسال کردم. ولی پول رو واریز نکردند تا زمانی که دوباره در سایت اتحادیه شکایت ثبت کردم!
من بیشتر از 10 سال هست مرتب خرید اینترنتی انجام میدم و تا بحال همچین تجربه تلخی نداشتم، به نظرم امثال این افراد باعث از بین رفتن اعتماد به سایتهایی که سالم فعالیت میکنند هستن.
موضوع تاسف بارتر اینه که این تیم سالهاست داره به همین روش فعالیت میکنه و هیچکش جلوش رو نگرفته!!
shervin115
14-05-2021, 14:04
کسی که اهل فن باشه باید بدونه قیمت هاش خیلی خیلی فیک و ناجور هست
الان تو این دسته پنل تلویزیون ها رو گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنل ال سی دی 50 و 55 اینچ رو قیمت زده 900000 ریال
پنل شکسته و داغون این 2 سایز رو به اوراقی بفروشید 100 تا 150 بهتون میده اون وقت پنل سالم 50 و 55 رو میفروشه 90 تومن ؟؟؟!!!!
از این گلاهبردارهای گنجشک روزی هست :دی
خورد خورد از مشتری ها میکنه تا خرج عملش در بیاد
بله درست میگین کلا در موردشون تحقیق نکردم چون همچین تجربه ای نداشتم، و در ثانی این نمایشگر رو جای دیگه نداشت که مقایسه کنم و خیلی وقت بود دنبالش بودم و اینها هم پارت نامبر رو دقیقا گذاشته بودند و مطمئن شدم درست هست جنس. 100% به جایی وصل هستن که کسی کارشون نداره.
shervin115
16-05-2021, 00:14
بله درست میگین کلا در موردشون تحقیق نکردم چون همچین تجربه ای نداشتم، و در ثانی این نمایشگر رو جای دیگه نداشت که مقایسه کنم و خیلی وقت بود دنبالش بودم و اینها هم پارت نامبر رو دقیقا گذاشته بودند و مطمئن شدم درست هست جنس. 100% به جایی وصل هستن که کسی کارشون نداره.
این جور دزدها به جایی وصل نیستند . منتهی مالباخته ها به خاطر مبلغ و سختی و ... دنبال شکایت نمیروند و بدون شاکی خصوصی اینها همینجوری کلاهبرداری خواهند کرد
من هم باطری لپ تاپ خرید کردم و جنس رو نداد تا بعد از یکماه جنگ اعصاب، هم به اینماد و هم به انحادیه کسب و کار مجازی به آدرس h ttps://ecunion.ir/complaint شکایت کردم تا جنس رو برام فرستاد.
امیدوارم هر چه زودتر کسب و کارشون تخته و خودشون به سزای اعمالشون برسن.
من 30 آذر 99 خرید کرده بودم
dizehvari
10-01-2022, 15:43
منم تجربه خرید باتری لپتاب دارم ازشون همین در ماه 1400
که هم گرون دادن
هم دیر دادن
هم 40 هزارتومان بیشتر بابت ارسال پرداخت کردم
هم تلفنی توهین هم کردن
مستنداتشم موجود هست
چون عجله داشتم قبلش راجبش تحقیق نکردم
ول یواقعا کلاه بردارن
برین تو سایت اینماد همه شکایت کنین ازشون
sayon12gh
19-11-2022, 18:21
من قبل از خرید، این تاپیک رو ندیده بودم و متاسفانه خرید کردم
پس از دو هفته پیگیری و تماس و تیکت و توهین شنیدن از سمت فروشگاه، یک فن لپ تاپ بدستم رسید ولی سالم بود
اگر برای خودتون و اعصاب و شخصیتتون ارزش قائلید، از این فروشنده خرید نکنید.
اسم فروشگاه هم از آنلاین پیشرو، به پیشرو تغییر کرده
aliali256
21-05-2024, 03:34
سلام دوستان شاید باورتون نشه ولی همچنان این سایت داره به فعالیت های مشابه که دوستان گفتن ادامه میده، به زودی بهتون اتفاقاتی که افتاده رو میگم. فقط همین حد که از این سایت اصلا خرید نکنید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.