مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد رایت فیلم بعد از مونتاج
سلام دوستان
مشکل من این کە بعد از اتمام مونتاج پروژم در پریمر در کامپیوتر کفیت فیلمم خیلی خوبە ولی وختی کە در DVD رایتش میکنم خیلی افت میکنە !
من با ادیوس رایتش میکنم ایا طول فیلم کم و زیادش فرق میکند یا نە؟
میتونم کوالت یا همون کیفیت فیلمم را انتخاب کنم یا DVD خودش انتخاب میکند ؟
از راهنمایتان ممنونم .
samiei_m_j
07-01-2014, 19:37
سلام
اين كه كيفيتش مياد پايين يه چيز طبيعي هست چون بالاخره بايد كل فيلم توي يك دي وي دي جا بشه و البته كيفيت دي وي دي در كل پايين هست چون اندازه تصويرش پايين تر از DV هست.
بعضي از نرم افزارا كمتر كيفيت رو پايين مياره و بعضي بيشتر البته نرم افزار اديوس جزو نرم افزارهايي هست كه كمتر كيفيت رو پايين مياره
به زمان فيلم هم بستگي داره ، وقتي از 1 ساعت بيشتر بشه كيفيتش به مراتب پايين تر مياد
اگه مي خواهي كلا كيفيت پايين نياد بايد روي blu-ray رايت كني كه البته فعلا توي ايران جا نيفتاده
موفق باشي
اون خروجی که شما از پریمیر گرفتید پسوند dv داره...
برای رایت دیویدی..می تونید در برنامه پریمیر از برنامه پروکودر استفاده کنید...این برنامه خروجی از روی تایم لاین پریمیر داره که مستقیم به پسوند vob و فایل های dvd تبدیل میکنه...که فقط کافیه شما رایت کنید.
در ضمن اگه نرم افزار خوبی دردست داشته باشید همان پسوند خروجی که از پریمیر گرفتید هم می تونید به dvd تبدیل کنید!
malihe mohammadloo
09-04-2014, 18:31
میشه نوشته هاتونو یکم با فونت بزرگتر بنویسید که قابل خوندن باشه؟ منم همین مشکلو دارم ولی متوجه نشدم چیکار باید بکنم که افت کیفیت پیدا نکنه؟
malihe mohammadloo
17-04-2014, 18:25
اون خروجی که شما از پریمیر گرفتید پسوند dv داره...
برای رایت دیویدی..می تونید در برنامه پریمیر از برنامه پروکودر استفاده کنید...این برنامه خروجی از روی تایم لاین پریمیر داره که مستقیم به پسوند vob و فایل های dvd تبدیل میکنه...که فقط کافیه شما رایت کنید.
در ضمن اگه نرم افزار خوبی دردست داشته باشید همان پسوند خروجی که از پریمیر گرفتید هم می تونید به dvd تبدیل کنید!
برنامه پروکودر چیه؟ چطوری ازش استفاده کنیم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.