مشاهده نسخه کامل
: پارتیشن بندی دیسک های پرظرفیت
aaaammmm87
05-01-2014, 14:40
سلام
برای پارتیشن بندی هارد های بیشتر از 2 ترابایت از چه نرم افزار هایی باید استفاده کرد ؟
در هنگام نصب ویندوز 7 و یا 8 میشه همچین دیسک هایی رو با ویندوز(در مرحله انتخاب دیسک برای دیسکی به پارتیشن بنده نشده است) پارتیشن بندی کرد ؟ با ویندوز XP چطور ؟
ata.royalfalcon
05-01-2014, 20:05
سلام
برای پارتیشن بندی هارد های بیشتر از 2 ترابایت از چه نرم افزار هایی باید استفاده کرد ؟
در هنگام نصب ویندوز 7 و یا 8 میشه همچین دیسک هایی رو با ویندوز(در مرحله انتخاب دیسک برای دیسکی به پارتیشن بنده نشده است) پارتیشن بندی کرد ؟
سلام .
اگر میخواهید ویندوز را روی هاردهای بیشتر از دوترابایت نصب کنید پس از اینکه uefi را در بایوس فعال کردید در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب دیسک دکمه های Shift+F10 را بطور همزمان بزنید تا Command Prompt اجرا بشود . سپس دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید و اینتر بزنید . این دستورات باعث میشود که هارد بصورت GPTد، initialized بشود .
Type diskpart, press Enter
Type list disk, press Enter
Type select disk X , press Enter
Type clean, press Enter
Type convert gpt, press Enter
Type Exit, press Enter
نکته مهم : دقت کنید که اگر چند هارد دیسک روی سیستم شما نصب شده باشه در مرحله list disk شماره هارد مورد نظر را مشخص میکنید و در قسمت select disk وارد میکنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس از diskpart خارج بشوید و دکمه REFRESH (مرحله ای که برای پارتیشن بندی هارد هست) را بزنید و سپس به میل خود هارد را پارتیشن بندی کنید .
با ویندوز XP چطور ؟
ویندوز XP از GPT پشتیبانی نمیکند .
aaaammmm87
05-01-2014, 23:01
سلام
اگه بخوام از نرم افزاری هایی که واسه این کار استفاده میشه استفاده کنم کدوم نرم افزار ها رو پیشنهاد میدین ؟
اگه دستور تبدیل به GPT رو به هارد های معمولی کم ظرفیت اجرا کنم ایا مشکلی پیش میاد ؟:n26:
ata.royalfalcon
05-01-2014, 23:28
سلام
اگه بخوام از نرم افزاری هایی که واسه این کار استفاده میشه استفاده کنم کدوم نرم افزار ها رو پیشنهاد میدین ؟
اگه دستور تبدیل به GPT رو به هارد های معمولی کم ظرفیت اجرا کنم ایا مشکلی پیش میاد ؟:n26:
سلام .
اگر ویندوز روی هارد دیگری نصب هست میتونید از طریق disk management ویندوز اقدام و هارد مورد نظر را بصورت GPTد، initialized کنید . ولی اگر ویندوز ندارید اجباراً باید برنامه هایی پیدا کنید که قابلیت بوتیبل داشته باشند . میتونید از پاراگون یا Acronis Disk Director و ... استفاده کنید . در مورد سوال آخر مشکلی پیش نمیاد ولی تحت شرایط خاص میتونید ویندوز را روی آن نصب کنید .
اگر ویندوز روی هارد دیگری نصب هست میتونید از طریق disk management ویندوز اقدام و هارد مورد نظر را بصورت GPTد، initialized کنید .
ببخشید دوست عزیز من متوجه این قسمت نمیشم!!
یعنی اگر رو یه هارد دیسک که ویندوز نصب هست بخایم همچین کاری بکنیم اولا همه اطلاعاتمون میپره دوما حتما باید از طریق Command Prompt انجام بشه و از طریق disk management نمیشه!!
درسته؟؟
ata.royalfalcon
20-04-2015, 22:48
ببخشید دوست عزیز من متوجه این قسمت نمیشم!!
یعنی اگر رو یه هارد دیسک که ویندوز نصب هست بخایم همچین کاری بکنیم اولا همه اطلاعاتمون میپره دوما حتما باید از طریق Command Prompt انجام بشه و از طریق disk management نمیشه!!
درسته؟؟
برای کانورت کردن به GPT به هر روشی (چه از طریق Disk management و چه از طریق Diskpart) کلیه اطلاعات از بین خواهد رفت به خاطر اینکه میبایستی کلیه پارتیشنها حذف شوند و سپس عملیات کانورت انجام شود .
در سیستمهایی که فقط یک هارد دیسک نصب هست میبایستی از برنامه های مدیریت هارد دیسک که بصورت بوتیبل هستند و یا در مرحله نصب ویندوز با استفاده از Diskpart اقدام کنید . ولی اگر سیستمتان دو یا چند هارد دیسک داشته باشد و بخواهید هارد دیسکهای غیر ویندوزی را به GPT کانورت کنید از Disk management ویندوز هم میتوانید اینکار را انجام بدید .
سلام
برای استفاده رو DVR چطور میشه هارد 4 ترابایت وسترن رو تک پارتیشن قرار داد ؟
با دستور DISKPART میشه ی پارتیشن 2 ترا
مابقی (1.670 گیگ) رو فرمت نمیکنه
ata.royalfalcon
26-05-2015, 21:27
سلام
برای استفاده رو DVR چطور میشه هارد 4 ترابایت وسترن رو تک پارتیشن قرار داد ؟
با دستور DISKPART میشه ی پارتیشن 2 ترا
مابقی (1.670 گیگ) رو فرمت نمیکنه
سلام .
اول باید به GPT کانورت کنید و سپس پارتیشن بندی و فرمت کنید . نحوه کانورت به GPT در پست دوم همین تاپیک توضیح داده شد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.