PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویرایش کلید خارجی در entity framwork

neda_traveler
05-01-2014, 09:28
من دو جدول دارم که فیلدی در یک جدول کلید اصلی هست و در جدول دیگر کلیدی خارجی
و این دو جدول به یکدیگر متصل هستن
حالا من می خوام کد ویرایش بنویسم اجازه ویرایش (کلید خارجی)در جدول detail نمی ده و کلا در حالت modul این فیلد نمایش هم نمیده و فقط از طریق جدول اصلی قابل دسترسی هست

حالا من چطور میتونم این کلید خارجی ویرایش کنم؟
ممنون

neda_traveler
07-01-2014, 09:04
یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

_H2_
07-01-2014, 13:41
سلام
اول برسیم به اینکه چرا تاپیکتان بیجواب مانده که شاید مشکل بسیاری از دوستان هم باشد...
تاپیکی خیلی سریع جواب داده میشود و تاپیک دیگری با وجود خواندن بسیار ولی بی جواب می ماند...
چرا؟
متن زیر گمانم برای بقیه دوستانی هم که سوالاتی مطرح میکنند مفید باشد و بتوانند تاپیک هایی برسند که به جواب برسد.

=====

مشکل اصلی سر وقت خالی است.
من نوعی (و تعمیم به سایر دوستان) وقتی وارد سایت میشوم شاید حدود 10 دقیقه فرصت خالی دارم (یا بعد سه چهار روز نیم ساعت فرصت خالی پیدا میکنم)، طبیعی است که ترجیح میدهم سوالاتی را جواب دهم که در این زمان پاسخ به آنها ممکن است... و یا بجای مشکل یک نفر به مشکل چهار نفر کمک کنم
(((
به عنوان نمونه همین دیشب توانستم 5 تاپیک را که 4 تای آنها کلاً بدون جواب مانده بود پاسخ دهم اگر میخواستم دیشب همین تاپیک فعلی را پاسخ دهم باید آن 4 تاپیک دیگر بیجواب میماند
اگر فرصت بود مشکلی نبود، سوال همه دوستان روی سرما جادارد ولی چه کنیم شرمنده وقت کم است...
از زاویه دیگر این خیلی هم مهم نیست، اصلاً خود "من" اینجا مهم نیستم، شاید ساعتی دیگر رفتم زیر تریلی! انشاا... :n02:! "من" یعنی به نمایندگی کلیه دوستانی که تاپیک ها را پاسخ میدهند...
مهم آن است که الآن واقعاً دلم میخواهد کمک شما و سایر دوستان کنم که تاپیک میزنند و بی جواب میماند.
مهم آن است که بدانید چرا کسی (هر کسی ... آقای x خانم y) تاپیک دیگری را پاسخ میدهد ولی تاپیک بقل دستی اش را پاسخ نمیدهد.
)))
سوالات صریح و دقیق و با نمونه کد و سمپل مشکل و... برای پاسخ خیلی پرمشتری هستند! سوالاتی که زمان کمی برای خواندن و درک و کشف و مهم تر از همه پاسخ شان مورد نیاز است.

مشکل فعلی سوال شما آن است که کد نمونه یا بهتر سمپل ندارد...
مشخص نیست وضعیت relation ایجاد شده در دیتابیس تان چگونه است؟ قید اجبار دارد یا خیر؟
مشخص نیست از شیوه code first استفاده کرده اید یا model first ؟
مشخص نیست relation را درست در entity framework برقرار کرده اید یا خیر؟
حتی مشخص نیست دقیقاً چه کدی را نوشته و اجرا میکنید که این خطا رخ میدهد؟
و...

نتیجه آن میشود که کسی که میخواهد جواب دهد مجبور است اول خودش یک پروژه ساده درست کند و تلاش کند خطای ناپیدای شما برای خودش هم رخ دهد تا بتواند جواب دهد!!!!
و در پاسخ هم مدام باید نوشته شود "اگر اینطور عمل کرده اید .. اگر ...." یعنی باید حالات مختلف پیش بینی و پاسخ داده شود... نمونه بارز آن در سوال شما میتواند راه حل های متفاوت برای code first و model first باشد که پاسخ دهنده باید هر دو را در نظر گرفته و جواب دهد...

همه اینها میشود صرف زمان زیاد.
یک پروژه سمپل کوچک میتواند تاپیک های سوال را بسیار سریع به جواب برساند.

=====

و اما بحث شیرین جواب برای شما دوست عزیز و قدیمی:
الآن یک نمونه سمپل بسیار ساده از یک رابطه والد فرزندی حاضر کردم (نویسنده-کتاب) که همچین مشکلی که شما فرمودید در آن وجود ندارد!
در این کد ابتدا کتابی برای یک نفر ثبت میشود (INSERT) و بعد به راحتی نویسنده کتاب مذکور به فرد دیگری تغییر میکند (UPDATE) ولی خطایی هم ندارد.
حالا چه کنم که مشکل شما بوجود آید؟
شما نگاهی بیاندازید و بفرمائید چه میکنید که خطا میدهد؟
یا همین کد را طوری تغییر دهید که خطای مدنظرتان در آن رخ دهد تا بتوان دید دقیقاً چه کرده اید و مشکل کجاست؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.