ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل کد vb.net به کد مورد استفاده در وب

shadmehrshadow1
04-01-2014, 22:16
سلام
من در برنامه ای قصد قرار دادن شماره سریال رو دارم و می خوام که کاربر با پرداخت مبلغی برنامه رو فعال کنه.
حالا می خوام هم برای راحتی کاربران و هم سرعت کار این کار را از طریق اینترنت و متصل شدن به درگاه بانک ها انجام بدم.

به این صورت که من شماره سریال تولید شده توسط سیستم رو از کاربر می گیرم و از طریق اون یک شماره سریال دیگر تولید می کنم و میدم به کاربر که برنامه رو فعال کنه. و این کد های من به صورت vb.net هست و من نمیدونم که چطور باید شماره سریال اول رو از کاربر بگیرم و از همه مهم تر چه طور باید این کدی که در vb.net رو دارم رو برای صفحه وب آماده کنم که برای کاربر شماره سریال دوم رو تولید کنه و بهش بده.

اگه دوستان آشنایی با این کار و یا راهنمایی و یا جایی که میتونم ازش کمک بگیرم رو میشناسند معرفی کنند ممنون میشم.
نمیدونم شاید خود ویژوآل استودیو چنین کاری و انجام بده.

akpa
08-01-2014, 17:03
در اینترنت دو نوع کد داریم کد سمت کاربر و کد سمت سرور
اکثر کارهای گرافیکی شامل کدهای html و css در سمت کاربر انجام میشه و قسمت هایی که شامل پردازش اطلاعات هستش در سمت سرور(این قضیه همیشه درست نیست به خاطر همین نوشتم اکثر)
کدهای تولید سریال رو باید در سمت سرور بنویسید مثلا با زبان php یا asp.net که بستگی به سرور شما داره
من اطلاعاتم در همین حد بود دوستانی که اطلاعات کامل دارن میتونن بهتر کمکتون کنن:n16:

MERLIN_BOZORG
09-01-2014, 01:44
اگه میخواین که همه ی این کارها اتوماتیک انجام بشه نیاز دارین که یه وب سرویس طراحی کنید و اونو روی سرور قرار بدین (سرور حتما باید ویندوز باشه)
اما اگه دستی هستش یه سایت با asp.net طراحی کنید و باز هم روی سرور ویندوزی قرار بدین تا کاربر با مراجعه به سایت و وارد کردن کدش کد دوم رو دریافت کنه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk